Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
62%
Filmadatlap
 
38
Szereplők
14
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Brüno
 
dsysy   2020. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Nem értem, hogy csúszhattam el eddig mellette, és nem évült el. Kitűnő nagyítást kapunk homofób világunkra.. mindezt egy jól működő groteszk humorral tálalva , ami a torkodon fagy a következő leütésnél. mert szembesülsz azzal, hogy nem a film a gusztustalan, hanem a világ amiben élünk!

 
Artemisia   2018. 02. 02.

1

Sacha Baron Cohen sajátos humorához kétségtelenül nyitott, edzett ízlés kell,összességében én sem vagyok elragadtatva a filmjeitől, de mégis azt gondolom,hogy ennek a filmnek sikerült az, ami a Borat-nak nem ; a módszeres polgárpukkasztás közben átlé... több»


 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 18.

0

A második, és egyben az utolsó olyan film, amelyben Sacha Baron Cohen a főszereplő és én a megnézésére vetemedek! Egyszerűen nem tudom elviselni a fazont, aki ugyan elég tehetséges, de nem vagyok vevő a humorára! Ennyi gusztustalanságot egy filmbe be... több»

 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 25.

0

Számomra ey förtelmes, rettentően rossz humorú nézhetetlen film. Egyáltalán nem bírtam végig nézni. Senkinek sem ajánlom. Rettentően gusztustalan meleg poénok tárháza. Nem létezik, hogy ez valakinek tetszik.

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

0

A legjobb Sacha Baron Cohen film véleményem szerint, én legalábbis nagyon nagyokat nevettem rajta.

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

Nagyon szeretem a Boratot, és még a Diktátor is bejött, de ez nekem már túl sok volt. Sosem gondoltam hogy mozifilmben fogok képernyőbe ágaskodó farkat látni, hát ez is megtörtént. Hasonlóan történelmi pillanat az Agyas és Agyatlan elefántos jelenetéhez.

 
uniterra Nézhetetlen  2020. 09. 12.

0

Tiz perc es eleg. Barmelyikunk tudna rogtonozni hasonlo baromsagot, instant. Legyen abszurd ossze nem illo gondolat, legyen provokativ szofordulat vagy kepi hatas s ezt ismeteld vegtelenul. Keves, nagyon keves humornak. Nem csalodtam, ez is olyan szar mint a tobbi eloadmanya.

Galéria (8)

Videók (1)

A film összbevétele 138 805 831 dollár volt (imdb.com).

 

A talkshow jelenethez a közönséget alkotó statisztákat 50 dollárért szervezték be, semmit sem tudtak a filmforgatásról. Ezt a jelenetet egyébként Dallasban forgatták.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen bevallása szerint egyedül annak a jelenetnek volt forgatókönyve, amelyikben Harrison Ford is szerepelt.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen és csapata hamis személyiket használva lógott be egy divatbemutatóra Milánóban. Miután Baron Cohen valahogy feljutott a színpadra a fények kialudtak és a biztonságiak kikísérték.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen a szerep érdekében a teljes testét szőrtelenítette, és elkezdett gyúrni is.

(ps)
 

A film rekordot döntött a premier utáni első héten bevételének tekintetében. Ez volt az addigi legtöbb bevételt produkáló film, amelynek főszereplője vállaltan homoszexális.

(ps)
 

Michael Jackson váratlan halála miatt a filmből kivágták azt a jelenetet, amelyben Brüno jegyeket próbál szerezni egy Jaco koncertre.

(ps)