Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
59
Filmadatlap
 
42
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
Videók
Brüno
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
erahurka   2018. 08. 17.

legújabb vélemény

Nagyon szeretem a Boratot, és még a Diktátor is bejött, de ez nekem már túl sok volt. Sosem gondoltam hogy mozifilmben fogok képernyőbe ágaskodó farkat látni, hát ez is megtörtént. Hasonlóan történelmi pillanat az Agyas és Agyatlan elefántos jelenetéhez.

 
Artemisia   2018. 02. 02.

Sacha Baron Cohen sajátos humorához kétségtelenül nyitott, edzett ízlés kell,összességében én sem vagyok elragadtatva a filmjeitől, de mégis azt gondolom,hogy ennek a filmnek sikerült az, ami a Borat-nak nem ; a módszeres polgárpukkasztás közben átlépte azt a pontot, amikor olyan rossz, hogy már jó. Minden megvan ami egy eszement vígjátékhoz kell, kelekótya sztori, tuskó, dilettáns ,de azért kedvelhető főhős,nagy leégések, bunkó, de hatalmas poénok, szerelmi szál. Nem mindennapi kikapcsolódás,de aki nagyokat akar nevetni annak megéri megnézni.Amit a hátrányára fel tudnék hozni az , hogy ráerősít a meleg sztereotípiákra.


 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 18.

A második, és egyben az utolsó olyan film, amelyben Sacha Baron Cohen a főszereplő és én a megnézésére vetemedek! Egyszerűen nem tudom elviselni a fazont, aki ugyan elég tehetséges, de nem vagyok vevő a humorára! Ennyi gusztustalanságot egy filmbe belepakolni félelmetesen beteg elmére vall. Elérte, hogy a tiltólistámra került, vagyis azt a filmet amelyhez valami kis köze is van kilométerekre kell kerülni.

 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 25.

Számomra ey förtelmes, rettentően rossz humorú nézhetetlen film. Egyáltalán nem bírtam végig nézni. Senkinek sem ajánlom. Rettentően gusztustalan meleg poénok tárháza. Nem létezik, hogy ez valakinek tetszik.

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

A legjobb Sacha Baron Cohen film véleményem szerint, én legalábbis nagyon nagyokat nevettem rajta.

A film összbevétele 138 805 831 dollár volt (imdb.com).

 

A talkshow jelenethez a közönséget alkotó statisztákat 50 dollárért szervezték be, semmit sem tudtak a filmforgatásról. Ezt a jelenetet egyébként Dallasban forgatták.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen bevallása szerint egyedül annak a jelenetnek volt forgatókönyve, amelyikben Harrison Ford is szerepelt.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen és csapata hamis személyiket használva lógott be egy divatbemutatóra Milánóban. Miután Baron Cohen valahogy feljutott a színpadra a fények kialudtak és a biztonságiak kikísérték.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.