Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
59
Filmadatlap
 
42
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
Videók

Érdekességek: Brüno (2009)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 138 805 831 dollár volt (imdb.com).

 

A talkshow jelenethez a közönséget alkotó statisztákat 50 dollárért szervezték be, semmit sem tudtak a filmforgatásról. Ezt a jelenetet egyébként Dallasban forgatták.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen bevallása szerint egyedül annak a jelenetnek volt forgatókönyve, amelyikben Harrison Ford is szerepelt.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen és csapata hamis személyiket használva lógott be egy divatbemutatóra Milánóban. Miután Baron Cohen valahogy feljutott a színpadra a fények kialudtak és a biztonságiak kikísérték.

(ps)
 

Sacha Baron Cohen a szerep érdekében a teljes testét szőrtelenítette, és elkezdett gyúrni is.

(ps)
 

A film rekordot döntött a premier utáni első héten bevételének tekintetében. Ez volt az addigi legtöbb bevételt produkáló film, amelynek főszereplője vállaltan homoszexális.

(ps)
 

Michael Jackson váratlan halála miatt a filmből kivágták azt a jelenetet, amelyben Brüno jegyeket próbál szerezni egy Jaco koncertre.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.