Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
59
Filmadatlap
 
42
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
Videók

Vélemények: Brüno (2009)

 
erahurka   2018. 08. 17.

legújabb vélemény

Nagyon szeretem a Boratot, és még a Diktátor is bejött, de ez nekem már túl sok volt. Sosem gondoltam hogy mozifilmben fogok képernyőbe ágaskodó farkat látni, hát ez is megtörtént. Hasonlóan történelmi pillanat az Agyas és Agyatlan elefántos jelenetéhez.

 
Artemisia   2018. 02. 02.

Sacha Baron Cohen sajátos humorához kétségtelenül nyitott, edzett ízlés kell,összességében én sem vagyok elragadtatva a filmjeitől, de mégis azt gondolom,hogy ennek a filmnek sikerült az, ami a Borat-nak nem ; a módszeres polgárpukkasztás közben átlépte azt a pontot, amikor olyan rossz, hogy már jó. Minden megvan ami egy eszement vígjátékhoz kell, kelekótya sztori, tuskó, dilettáns ,de azért kedvelhető főhős,nagy leégések, bunkó, de hatalmas poénok, szerelmi szál. Nem mindennapi kikapcsolódás,de aki nagyokat akar nevetni annak megéri megnézni.Amit a hátrányára fel tudnék hozni az , hogy ráerősít a meleg sztereotípiákra.


 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 18.

A második, és egyben az utolsó olyan film, amelyben Sacha Baron Cohen a főszereplő és én a megnézésére vetemedek! Egyszerűen nem tudom elviselni a fazont, aki ugyan elég tehetséges, de nem vagyok vevő a humorára! Ennyi gusztustalanságot egy filmbe belepakolni félelmetesen beteg elmére vall. Elérte, hogy a tiltólistámra került, vagyis azt a filmet amelyhez valami kis köze is van kilométerekre kell kerülni.

 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 25.

Számomra ey förtelmes, rettentően rossz humorú nézhetetlen film. Egyáltalán nem bírtam végig nézni. Senkinek sem ajánlom. Rettentően gusztustalan meleg poénok tárháza. Nem létezik, hogy ez valakinek tetszik.

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

A legjobb Sacha Baron Cohen film véleményem szerint, én legalábbis nagyon nagyokat nevettem rajta.

 
Ercsi   2016. 11. 29.

Nekem nagyon nem tetszett ez a film, nem tudtam jól szórakozni rajta, sőt helyenként kifejezetten gusztustalannak tartottam. Meglehetősen megbotránkoztató volt számomra, túl merész.

 
Szeky   2015. 05. 13.

A Brüno talán a legvisszataszítóbb paródiája Sacha Baron Cohennek. Nagyon megbotránkoztató film, de ettől függetlenül egy jó nevetésre elegendő. Igaz rá a mondás, hogy: "Tűvel bökdöstem volna a szemeimet" - "Nagy harc lett volna a tűkért". Mindent összevetve, ha elvonatkoztatunk, akkor egyszer meg lehet nézni, de csak erős idegzetűeknek ajánlom!

 
Timejja   2015. 07. 13.

Egyetértek, hogy ez Cohen eddigi legbotrányosabb filmje. Egyetértek, hogy egyértelmáen nem olyan ütős mint pl. a Borat, viszont a Brüno szintén egy jó kis ferde tükröt mutat Hálivúdnak: ha sztár akarsz lenni csinálj botrányokat, készíts kompromittáló felvételeket híres emberekről, add el a gyereked a hírnévért, vagy csak simán adoptálj egyet Afrikából. A modellek világa is szépen kap: "-Biztosan nehéz lehet menni, előre a jobb lébad, majd a bal, majd megint a jobb, hú de nehéz!-Igen, az!" A pálmát mégis Brüno műsorai viszik, amik szépen kiemelik, hogy míg Brünp nemi szervétől mindenkinek felfordul a gyomra, azon senki nem lepődik meg, hogy sztrámagzatokról kérdezi, hogy abortálni kellene vagy sem.

 
DrPepper11111   2016. 04. 21.

Szerintem ez a legjobb Sacha Baron Cohen film, brutálisan polgárpukkasztó, zseniális darab. Nagyon jól bemutatja, hogy milyen elcseszett a celebvilág.

 
Szonja   2018. 04. 29.

Imádtam. Agyatlan, péniszes, sokkoló poénok...kár, hogy kevés ilyen film készül.

 
bob.007   2016. 05. 29.

Nem lett annyira rossz ez a film, de azért annyira jó sem, mint a Borat vagy az Ali G. Egyébként sokkal merészebb és megbotránkoztatóbb, mint a korábbi filmek, némelyik poén már szinte fáj... úgy lehet rajta a legnagyobbakat nevetni, ha az ember már eleve hangulatban van.

 
tomvétsz   2014. 11. 03.

Sacha Baron Cohen harmadik nagy polgárpukkasztó filmje sajnos nem képes a korábbi kettő nyomdokaiba lépni. A filmben Cohen csak árnyéka önmagának. Sokkal alpáribb és közönségesebb, mint eddig bármikor, de eredetinek és viccesnek csak ritkán sikerül lennie. A filmhez komolyabb tervezés, és több új ötlet kellett volna.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.