Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
62%
Filmadatlap
 
38
Szereplők
14
Vélemények
8
Képek
Videók

Vélemények: Brüno (2009)

 
dsysy   2020. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Nem értem, hogy csúszhattam el eddig mellette, és nem évült el. Kitűnő nagyítást kapunk homofób világunkra.. mindezt egy jól működő groteszk humorral tálalva , ami a torkodon fagy a következő leütésnél. mert szembesülsz azzal, hogy nem a film a gusztustalan, hanem a világ amiben élünk!

 
Artemisia   2018. 02. 02.

1

Sacha Baron Cohen sajátos humorához kétségtelenül nyitott, edzett ízlés kell,összességében én sem vagyok elragadtatva a filmjeitől, de mégis azt gondolom,hogy ennek a filmnek sikerült az, ami a Borat-nak nem ; a módszeres polgárpukkasztás közben átlé... több»


 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 18.

0

A második, és egyben az utolsó olyan film, amelyben Sacha Baron Cohen a főszereplő és én a megnézésére vetemedek! Egyszerűen nem tudom elviselni a fazont, aki ugyan elég tehetséges, de nem vagyok vevő a humorára! Ennyi gusztustalanságot egy filmbe be... több»

 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 25.

0

Számomra ey förtelmes, rettentően rossz humorú nézhetetlen film. Egyáltalán nem bírtam végig nézni. Senkinek sem ajánlom. Rettentően gusztustalan meleg poénok tárháza. Nem létezik, hogy ez valakinek tetszik.

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

0

A legjobb Sacha Baron Cohen film véleményem szerint, én legalábbis nagyon nagyokat nevettem rajta.

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

Nagyon szeretem a Boratot, és még a Diktátor is bejött, de ez nekem már túl sok volt. Sosem gondoltam hogy mozifilmben fogok képernyőbe ágaskodó farkat látni, hát ez is megtörtént. Hasonlóan történelmi pillanat az Agyas és Agyatlan elefántos jelenetéhez.

 
Ercsi   2016. 11. 29.

0

Nekem nagyon nem tetszett ez a film, nem tudtam jól szórakozni rajta, sőt helyenként kifejezetten gusztustalannak tartottam. Meglehetősen megbotránkoztató volt számomra, túl merész.

 
Szeky   2015. 05. 13.

0

A Brüno talán a legvisszataszítóbb paródiája Sacha Baron Cohennek. Nagyon megbotránkoztató film, de ettől függetlenül egy jó nevetésre elegendő. Igaz rá a mondás, hogy: "Tűvel bökdöstem volna a szemeimet" - "Nagy harc lett volna a tűkért". Mindent ös... több»

 
uniterra Nézhetetlen  2020. 09. 12.

0

Tiz perc es eleg. Barmelyikunk tudna rogtonozni hasonlo baromsagot, instant. Legyen abszurd ossze nem illo gondolat, legyen provokativ szofordulat vagy kepi hatas s ezt ismeteld vegtelenul. Keves, nagyon keves humornak. Nem csalodtam, ez is olyan szar mint a tobbi eloadmanya.

 
Timejja   2015. 07. 13.

0

Egyetértek, hogy ez Cohen eddigi legbotrányosabb filmje. Egyetértek, hogy egyértelmáen nem olyan ütős mint pl. a Borat, viszont a Brüno szintén egy jó kis ferde tükröt mutat Hálivúdnak: ha sztár akarsz lenni csinálj botrányokat, készíts kompromittáló... több»

 
DrPepper11111   2016. 04. 21.

0

Szerintem ez a legjobb Sacha Baron Cohen film, brutálisan polgárpukkasztó, zseniális darab. Nagyon jól bemutatja, hogy milyen elcseszett a celebvilág.

 
Szonja   2018. 04. 29.

0

Imádtam. Agyatlan, péniszes, sokkoló poénok...kár, hogy kevés ilyen film készül.

 
bob.007   2019. 07. 11.

0

Nem lett annyira rossz ez a film, de azért annyira jó sem, mint a Borat vagy az Ali G. Egyébként sokkal merészebb és megbotránkoztatóbb, mint a korábbi filmek, némelyik poén már szinte fáj... úgy lehet rajta a legnagyobbakat nevetni, ha az ember már eleve hangulatban van.

 
tomvétsz   2014. 11. 03.

0

Sacha Baron Cohen harmadik nagy polgárpukkasztó filmje sajnos nem képes a korábbi kettő nyomdokaiba lépni. A filmben Cohen csak árnyéka önmagának. Sokkal alpáribb és közönségesebb, mint eddig bármikor, de eredetinek és viccesnek csak ritkán sikerül lennie. A filmhez komolyabb tervezés, és több új ötlet kellett volna.