Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
28
Szereplők
22
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

Nagyszerű háborús film, az egyik kedvencem. Nagyon jó alakításokat lehet látni mint Ed Harris és Jude Law jóvoltából.

 
Deku   2017. 07. 11.

Az az egy tény, hogy mint háborús film tökéletes viszont az én fantáziámat nem mozgatta meg. Ehhez kellett volna valami extra amit én itt nem éreztem. Viszont a színészek nagyszerűen játszottak.


 
harnas1207   2018. 11. 29.

Valós eseményeken alapuló háborús film. Izgalmas volt és nagyszerű színészek szerepelnek benne. Kifejezetten bírom Ed Harris negatív szerepeit.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

A tökéletes szórakoztatást adta, amire épp a pillanat hevében vágytam. Nem tudom, hogy miért hurrogják le páran, pedig amire szolgálnának a filmek, azt ez az alkotás megadja. Szórakoztat és éberen tart az utolsó percig.

 
Filmelemző   2018. 05. 05.

Sokan bírálták ezt a filmet azzal, hogy túlontúl amerikanizálva és a történteket meghamisítva mutatja be a sztálingrádi csatát. Elismerendő, hogy bőven vannak benne túlzások, csúsztatások (mint a megfutamodásra kényszerülő, meghátráló szovjet katonák tömeges lemészárlása a komisszárok parancsára), mégis összességében élvezetes mozi. A Jude Law - Joseph Fiennes - Rachel Weisz trió vállán viszi a filmet és Bob Hoskins is szenzációs Hruscsov szerepében. Jók a helyszínek, a második világháborús, szétlőtt Sztálingrád látképe és izgalmas a cselekmény is. Értékelésem: 8,5 / 10 pont.

Jude Law
Ed Harris
Rachel Weisz
Jude Law
Joseph Fiennes
Ed Harris
Jude Law
Jude Law
Jude Law
 

Ed Harris és Jude Law kifejező tekintetük miatt kapták meg szerepeiket, ennek megfelelően sok olyan rendezői utasítást kaptak, hogy szavak nélkül fejezzenek ki bizonyos érzelmeket.

(SódóGA)
 

A film premierje a stúdió kérésére majdnem fél évet csúszott.

(SódóGA)
 

Sztálingrád díszleteit Németországban építették fel.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.