Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
68%

Akihez beszél a föld (2014)

The Water Diviner
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
26
Videók
Akihez beszél a föld
 
Berto49   2017. 07. 18.

legújabb vélemény

0

Nem tudok jobb osztályzatot adni, mert egyrészt nagyon sok benne a csatajelenet, másrészt pedig túlcsordulóan érzelmes és hihetetlen. Russell Crowe játéka menti meg a rosszabb jegytől. Mindentől függetlenül a háborúskodás értelmetlen cselekedet és mé... több»

 
rbernadett   2015. 09. 11.

1

Ritkán hagyok abba filmet, mert unom, mert mindig bízom benne, hogy majd kialakul. Ezt feladtam.


 
hsanya182   2015. 08. 02.

1

Az I. világháborúban 8 millió eltüntet tartottak nyilván, akik valószínűleg meghaltak. Ez a film az eltüntek és névtelenek szól, akik családjaik szívében élnek tovább. Összességében megható drámai alkotás, mely egy apáról szól aki megérzései alapján ... több»

 
Ragemarci   2016. 02. 24.

0

Crowe szívét-lelkét beleadta, meg a házi kedvenceit, hogy jó legyen, ám szép tájképek és történelem órán kívül, kalandfilmet, vagy bármilyen filmet, csak hellyel-közzel kapunk mellé.

 
n_beni93   2015. 08. 06.

0

Teljesen megvagyok elégedve a filmmel, rányomható a giccses jelző, de szerintem bőven a jóízlés határain belül maradt a rendező. A lassított felvételek idegesítőek voltak, de a három testvér erős jelenléte a filmben nagyon erőssé tette a jeleneteiket.

 
ordas   2015. 10. 31.

0

Russel Crowe rendezői debütálása abszolút pozitív csalódás számomra. Teljesen rendben volt ez a film. Azt nem mondom, hogy évek múlva is élénken emlékezni fogok rá, de gyönyörűen mesélte el a sztorit, amire engem is sikerült felültetnie.

 
tamas84   2015. 09. 17.

0

Furcsa ez a film, nekem kicsit régi vágásúnak tűnik, de egyáltalán nem a rossz értelemben. Nem egy kiemelkedő film, de van benne valami, ami érdekessé teszi. Nem tudom mi az, de gyanítom, hogy az operatőri munka.

Galéria (19)

Olga Kurylenko
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Russell Crowe
Ryan Corr
Olga Kurylenko
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Yılmaz Erdoğan

Videók (26)

 
A coelhós pátosz miatt nem nagyon lehet Russel Crowe rendezői bemutatkozását komolyan venni. több»
 
Russell Crowe első rendezésében megkapó érzékenységgel viszonyul egy idegen kultúrához, s ügyesen lavíroz az I. világháborúban a Dardanellákon egymással megütköző érdekek és ideológiák vérhabos zátonyai közt. Mindezek, a kiváló színészi teljesítménnyel karöltve, segítenek leplezni e nagyívűnek szánt, de sajnos több ponton is meg-megbicsakló, “háborús”, kalandfilmes dráma rendezői hibáit, amelybe Crowe érezhetően szívét-lelkét beletette. több»
 
"- Apám. - Fiam. (Nagy ölelés; nagy csend.) - Haza kell mennünk. - Nem mehetek többé." Ebben a hangütésben vonaglik Russell Crowe közel kétórás posztháborús családi drámája. BÉKÉS BÁLINT KRITIKÁJA. több»