Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

A Nap birodalma (1987)

Empire of the Sun
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

legújabb vélemény

Nemrég ismertem meg a filmet, pedig igazán nem egy mai darab. Nagyon tetszett, izgalmas, megható. Egy idézete pedig szállóigévé vált köztünk "Minél többet dolgozom, annál szerencsésebbek vagyunk".

 
Deku   2017. 11. 20.

Elképedtem és nem azért mert annyira frenetikus lett hanem, hogy mennyire nem volt benne összhang. Hatalmas nagy csalódást okozott ez a film, voltak elvárásaim is persze de ezt nem ütötte meg.


 
Loborg   2016. 04. 25.

Nagyon hatásos film, szép képekkel, csoda, hogy még csak most láttam, bár hallottam már róla. Az ifjú C. Bale nagyon jól játszik. Csak a megnézése után láttam , hogy Spielberg film, de mondjuk ez nem jelent sokat, mert vannak szeretett és kevésbé szeretett filmjei is, ez a a szeretett kategóriába fért be. :D

 
Laci000   2015. 06. 03.

Christian Bale alakítása, így gyerekként, zseniális. A fimben végig nagyon jól játszott, a rendezés néhol nagyon direktre, néhol viszont eredetire és megindítóra sikerült. Az alapsztori elgondolkodtató, a vágások is a helyén voltak.

 
Kandurbaba   2016. 02. 09.

Igazán megfogó és érdekfeszítő film. A színészfiú remekül alakít benne. Érzelmileg megfogó, megható film. Izgalmas és érdekes, érdemes megnézni legalább egyszer!

A film összbevétele 66 700 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

Walesi nyelven énekel Christian Bale.

(ZeroHero)
 

Ben Stiller először ennek a filmnek a forgatása közben jött elő a Trópusi vihar c. film ötletével.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.