Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes
Filmadatlap
 
32
Szereplők
70
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 15.

Robert Downey Jr.-tól szerintem ez volt az első film amit láttam és azonnal megfogott színészi játéka. Az a pimasz és flegma stílusa teljesen elszórakoztatja a nézőt.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Rendkívül jó kis hangulattal rendelkezik. Tipikus nyomozós sztori, kicsit sötétebb hangvétellel.Kellően fordulatos és izgalmas történet ahhoz, hogy lekössön egy időre.


 
MidoD7   2019. 04. 12.

Nincs mit gondolkodni, ha egy film elvarázsolja a nézőt, az azonnal megtörténik. Mert ez bizony az; magával ragadó szereplők és ámulatba ejtő volt a sztori. Így kell igazán szórakoztató filmet kreálni.

 
Norbert93   2019. 03. 08.

Sikerült egyfajta különleges, érdekes látásmódot és képi világot megragadnia és szépen fenntartania a film végéig. Igényes, poénos, szórakoztató és nem utolsó sorban EGYEDI stílusu akció-krimi.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Robert olyan oldalát láthatjuk ebben az alkotásban amiben van humor és az angol elegancia is keveredik. Remek történet a jelenetek jól vágottak. Nagy élmény és nagyon szórakoztató mindenkinek remek kikapcsolódást nyújt.

Jude Law
 

A filmben véletlenül, de valóban kiütötték Robert Downey Jr.-t, méghozzá Robert Maillet.

(ZeroHero)
 

Az üldözéses jelenetben meglehetősen furcsán követi egymást a helyszínek. A Parlament és a Tower híd három mérföldnyire van egymástól, a filmben mégis néhány perc alatt megteszik ezt a távot.

(pisti18)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.