Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes
Filmadatlap
 
30
Szereplők
73
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Timon   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

A látvány jó volt,sőt korhű,de a történet nem hagyott bennem semmi komolyabb élményt.Viszont egynek nem olt rossz. 10/6

 
Deku   2017. 07. 15.

Robert Downey Jr.-tól szerintem ez volt az első film amit láttam és azonnal megfogott színészi játéka. Az a pimasz és flegma stílusa teljesen elszórakoztatja a nézőt.


 
GedyPapa   2019. 07. 30.

Sherlock újra él

Azzal hogy Robert Downey Jr. által reaktiválták Sherlock Holmest az utóbbi évek egyik legnagyobb piros pontját zsebelhetik be a film alkotói. RDJ szinte lubickol a szerepben és kiválóan hozza a zseni, de mégis kicsit antiszociális nyomozó figuráját. Jude Law pedig ideális választás Watsonnak, hisz kiválóan alkalmazkodik a cselekményhez Downey Jr-hoz. Összességében tehát elmondható, hogy egy kötelező és többször nézős filmet hoztak össze ebből a nemes alapanyagból.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

Robert D.Jr. egy karizmatikus színész,amit ebben a kosztümös akcióthrillerben kiteljesít... Jude Law persze tökéletes társ a filmvásznon, és nem csak assszisztál, hanem ő is keményen tolja a karaktert!!! Így teljes a film....jó a képi megjelenítés....minden rendben van ezzel a mozival!!!

 
Szilonka   2019. 07. 30.

Jó volt a két főszereplő páros együtt. A története kellően kalandos és izgalmas, jó a díszlet és a hangulat.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Rendkívül jó kis hangulattal rendelkezik. Tipikus nyomozós sztori, kicsit sötétebb hangvétellel.Kellően fordulatos és izgalmas történet ahhoz, hogy lekössön egy időre.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

Igazán egyedi és látványos feldolgozása a mindenki által jól ismert Sherlock Holmes történeteknek. Robert Downey Jr. az egyik kedvenc színészem és ezt a szerepet mintha rá öltötték volna. Ösztönös alakítás, nagyon jól ráérzett a karakter jellegére. A... több»

Galéria (14)

Jude Law

Videók (1)

A film összbevétele 524 028 679 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben véletlenül, de valóban kiütötték Robert Downey Jr.-t, méghozzá Robert Maillet.

(ZeroHero)
 

Az üldözéses jelenetben meglehetősen furcsán követi egymást a helyszínek. A Parlament és a Tower híd három mérföldnyire van egymástól, a filmben mégis néhány perc alatt megteszik ezt a távot.

(pisti18)