Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes
Filmadatlap
 
30
Szereplők
73
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Galéria (40)

Videók (1)

 
Dinácska   2022. 03. 10.

legújabb vélemény

2

Biztos voltam abban, hogy Ritchie által megalkotott Holmes egy más kategóriát fog képviselni.A bizalmat megadtam neki és nem csalódtam.A háttér és a környezet profi munka a hangulat még azt is felülmúlja. Pörgött, csavarodott a történet és mindezt nem éreztem soha túlzásnak.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

0

Robert D.Jr. egy karizmatikus színész,amit ebben a kosztümös akcióthrillerben kiteljesít... Jude Law persze tökéletes társ a filmvásznon, és nem csak assszisztál, hanem ő is keményen tolja a karaktert!!! Így teljes a film....jó a képi megjelenítés....minden rendben van ezzel a mozival!!!

 
GedyPapa   2019. 07. 30.

1
Sherlock újra él

Azzal hogy Robert Downey Jr. által reaktiválták Sherlock Holmest az utóbbi évek egyik legnagyobb piros pontját zsebelhetik be a film alkotói. RDJ szinte lubickol a szerepben és kiválóan hozza a zseni, de mégis kicsit antiszociális nyomozó figuráját. Jude Law pedig ideális választás Watsonnak, hisz kiválóan alkalmazkodik a cselekményhez Downey Jr-hoz. Összességében tehát elmondható, hogy egy kötelező és többször nézős filmet hoztak össze ebből a nemes alapanyagból.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Robert olyan oldalát láthatjuk ebben az alkotásban amiben van humor és az angol elegancia is keveredik. Remek történet a jelenetek jól vágottak. Nagy élmény és nagyon szórakoztató mindenkinek remek kikapcsolódást nyújt.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Robert Downey Jr.-tól szerintem ez volt az első film amit láttam és azonnal megfogott színészi játéka. Az a pimasz és flegma stílusa teljesen elszórakoztatja a nézőt.

 
Szilonka   2019. 07. 30.

0

Jó volt a két főszereplő páros együtt. A története kellően kalandos és izgalmas, jó a díszlet és a hangulat.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

0

Igazán egyedi és látványos feldolgozása a mindenki által jól ismert Sherlock Holmes történeteknek. Robert Downey Jr. az egyik kedvenc színészem és ezt a szerepet mintha rá öltötték volna. Ösztönös alakítás, nagyon jól ráérzett a karakter jellegére. A... több»

A film összbevétele 524 028 679 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben véletlenül, de valóban kiütötték Robert Downey Jr.-t, méghozzá Robert Maillet.

(ZeroHero)
 

Az üldözéses jelenetben meglehetősen furcsán követi egymást a helyszínek. A Parlament és a Tower híd három mérföldnyire van egymástól, a filmben mégis néhány perc alatt megteszik ezt a távot.

(pisti18)