A Mafab.hu oldalon a felhasználóknak lehetőségük van az általuk kedvenc hírességet egy szívvel megjelölni. Ez alapján feltudunk állítani egy sorrendet, hogy ki rendelkezik a legnagyobb rajongói táborral. Érdekes megtekinteni, hogy míg az első helyezett több mint 400 rajongóval rendelkezik, addig a 20-dik helyen lévő már csupán csak fele ennyivel. De tényleg csak egyetlen egy női híresség került bele a Top 20-ba? Kitaláljátok ki az? Nem kell találgatni. Egyszerűen nézzétek meg a következő listát, ami szerintem nagyon érdekes lesz! A listában helyet foglalnak olyan személyek is, akik sajnos már eltávoztak az élők sorából. De ez a jelenleg aktuális lista is bizonyítja, hogy eme hírességek népszerűsége még a mai napig is töretlen. Fontos hozzá tennem, hogy ez a sorrend szinte folyamatosan változhat, mivel vannak olyan helyezések, ahol csak néhány szív választja el a két helyet egymástól. Azaz bármikor megelőzheti az egyik a másikat. Habár az első helyen lévő színész elég fölényesen vezet. Kedves Olvasóim! Ha esetleg valaki nem találja a listán a kedvencét, akkor nyomjon az adatlapján egy szívet, ha eddig még nem tette meg. Így talán esélye lesz bejutni a legjobb 20 közé. ;)

#20
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Jelenleg listánk huszadik helyén egy akciófilm-főhős áll. Rajongói száma túllépik a kétszázat, de kb. pont ennyivel van lemaradva az első helytől.
#19
Robin Williams

Robin Williams

szül. 1951. 07. 21. - elhunyt 2014. 08. 11.
Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Robin Williams 1952-ben született Chicagóban. Édesanyja, Laura McLaurin egykori modell, édesapja, Robert Fitzgerald Williams a Ford Motor Company vezető munkatársa volt. A michigani Bloomfield Hillsben nőtt fel. Félénkségét a színészettel és a humorral ellensúlyozta. Az 1973-ban bejutott a Julliardra, és dialektológiai tanulmányai alatt... több»
Igen! Robin Williams méltó helyen van a listán. Jövőre lesz tíz éve, hogy elhunyt. Ezt leírni is fura, hogy így elment az idő. De biztos vagyok benne, hogy még sokunk emlékezetében jelen lesz.
#18
Jason Statham

Jason Statham

szül. 1967. 07. 26. (56 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Jason Statham 1967. július 26-án született Shirebrookban. Apja utcai árus volt, de Jason úgy döntött, hogy nem követi apja nyomdokait, és más hivatás után nézett. Vinnie Jones-szal nőtt fel, aki először futballsztár, majd színész lett. Statham 5 évig komolyan focizott, másik hobbija a búvárkodás volt. 1988-ban a szöuli olimpián... több»
Ő is az egyike azon legkíválóbb akciófilm szereplőknek, akik a listán helyet kaptak. Csak a filmes díjak maradtak el valamiért.
#17
Bud Spencer

Bud Spencer

szül. 1929. 10. 31. - elhunyt 2016. 06. 27.
Nápoly, Olaszország - Róma, Olaszország
Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer 1929. október 31-én született a dél-olaszországi Nápolyban. Édesapjának vasgyára volt, de egy robbanás következtében az üzem csődbe ment. 8 évesen kezdett komolyabban foglalkozni az úszással. A család 1940-ben Rómába költözött – ekkor lett tagja a városi úszóklubnak. Jogásznak tanult, de... több»
Ugyan az első helyen lévőtől szinte fele annyi szavazat választja el, de mégis nem kell mondanom, mennyire népszerű. Habár idén lesz, hogy 7 éve eltávozott, de azt hiszem, ő egy olyan ember, akire még sok-sok évtizeden át emlékezni fognak.
#16
Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

szül. 1937. 12. 31. (86 éves)
Margam, Port Talbot, West Glamorgan, Wales, Egyesült Királyság
Anthony Hopkins 1937-ben született Wales-ben. Saját bevallása szerint Richard Burton hatására kezdte kezdett színészkedni. Az internátusban hanyagolta a tanulmányait, jobban vonzotta a szabad alkotás öröme. 1957-ben szerezte meg színészi végzettségét a Királyi Színiakadémián, ezüst fokozattal. Két éves sorkatonai szolgálat után,... több»
Nagyon sokan oda vannak a filmjeiért, akár szerepelt benne, vagy akár rendezte azt. Bár karakterei sok esetben ellenszenvet is kiváltottak, vagy betegesnek gondolták, de azok, akik szeretik, és kicsit megismerik magánéleti szempontból is, rájöhettek, hogy egy nagyon is szerethető ember, és természetesen zseniális színész.
#15
Jack Nicholson

Jack Nicholson

szül. 1937. 04. 22. (87 éves)
Manhattan, New York, Amerikai Egyesült Államok
John Joseph "Jack" Nicholson 1937-ben született, New Yorkban. (Anyai nagyszülei nevelték fel, és közel negyven éven át hitte azt, hogy ők a vér szerinti szülei, s anyját a nővérének gondolta, míg végül egy újságíró fedte fel az igazságot.) A család a New Yersey állam béli Neptune-ból Spring Lake-be költözött. Középiskolája... több»
Ez talán mindenki számára nyilvánvaló, hogy rajta kell lennie ezen a listán. A tizedik helytől csupán 15 szív választja el. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ő is minden idők egyik legnépszerűbb színésze.
#14
Keanu Reeves

Keanu Reeves

szül. 1964. 09. 02. (59 éves)
Beirut, Libanon
Keanu Reeves 1964-ben született Bejrút városában, Libanonban. Neve hawaii nyelven azt jelenti: ”szellő a hegyek fölött”. Gyerekkorától vonzódott a színészethez, és már tizenévesként kapott néhány kisebb filmes munkát, az iskolából viszont kibukott, diszlexiával is küzdött. Ügynöke kezdetben K. C. Reeves néven futtatta, mert... több»
Szerintem sokan fejből sorolják a filmjeit. Ugyan volt néhány év kihagyása, de ettől még a csillagja nem került leszállóágba.
#13
Liam Neeson

Liam Neeson

szül. 1952. 06. 07. (71 éves)
Ballymena, County Antrim, Northern Írország
Liam Neeson 1952. június 7-én született Észak-Írországban. Három lánytestvére van, Elizabeth, Bernadette és Rosaline. Kilenc éves korában kezdett el boxolni, a középiskola végéig aktívan küzdősportolt. Az érettségi után a Belfasti Queen's Egyetem hallgatója lett, ahol fizikát és számítógép-tudományt tanult, azonban hamar... több»
Úgy gondolom, nála is megoszlanak a vélemények, hogy szeretjük is, meg nem is, meg egy kicsit beskatulyázott szerepeket játszik, vagy nem is. De Liam Neeson akkor is egy nagyon népszerű színész. Ugyan az első tízben jelenleg nincs bent, de ehhez kevesebb, mint 50 szív kell, és már fel is tört a listán.
#12
Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

szül. 1980. 12. 19. (43 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Jacob Benjamin Gyllenhaal 1980. december 19-én született Los Angelesben, Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Stephen Gyllenhaal rendező és Naomi Foner Gyllenhaal szövegkönyvíró második gyermeke, nővére, Maggie Gyllenhaal szintén sikeres színész. Mivel az egész család a filmes szakmában mozog, nem volt kérdés, hogy Jake is ezt az... több»
Szeretném megjegyezni, hogy ő a listánk legfiatalabb tagja. Csupán 42 éves, de már gyerekkora óta hihetetlen népszerű. Gyerekszínészként kezdte a pályát, és számtalan filmben játszott, így mondhatni a mozivászon előtt nézhettük azt, ahogy felcseperedik. Ugyan egyszer csak majdnem lett meg az a bizonyos Oscar, de egy BAFTA-díjjal már rendelkezik, és nyugodtan állíthatom, hogy szinte az összes filmje kiváló.
#11
Harrison Ford

Harrison Ford

szül. 1942. 07. 13. (81 éves)
Chicago - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
Harrison Ford 1942. július 3-án született az Illinois állam béli Chicagóban. Tanulmányait a Wisconsini Ripon Főiskola angol irodalom és filozófia szakán végezte. A főiskola évei alatt drámaórákat is látogatott, de végül nem diplomázott le. Mary Marquardt-tal, későbbi feleségével, színészi ambíciókkal Los Angelesbe... több»
Jelenleg döntetlen helyen áll a tizedik helyen lévővel. Talán említenem se kell, hiszen bizonyára mindenkinek két alkotás jut vele kapcsolatba azonnal az eszébe.
#10
Sandra Bullock

Sandra Bullock

szül. 1964. 07. 26. (59 éves)
Arlington County - Virginia - Amerikai Egyesült Államok
Sandra Anette Bullock 1964. július 26-án született a virginiai Arlingtonban. Apja John Bullock (énektanár), anyja Helga Meyer (német operaénekesnõ). Tizenkét éves koráig élt Németországban. Folyékonyan beszél németül, így szerepeit általában saját maga szinkronizálja a német nyelvterületekre. A középiskoláit már az Egyesült... több»
És igen! Megérkeztünk hozzá! Sandra Bullock az egyetlen nő, aki benne van az első húszban. Döntsétek el, hogy hol van a helye a listán, hiszen akár csak egy szív is eldönteni, hogy előrébb kerül, vagy hátrébb.
#9
Bruce Willis

Bruce Willis

szül. 1955. 03. 19. (69 éves)
Idar-Oberstein, Németország
Walter Bruce Willis 1955. március 19-én született Idar-Obersteinben, Németországban. Három fiatalabb testvére van (Florence, David, Robert). Születése után nem sokkal a család az Államokba költözött, így Bruce a New Jersey-i Penn Groove-ban nőtt fel, és ott végezte a középiskolát is. Ekkoriban kezdett el érdeklődni a... több»
Elhiszitek, hogy összesen háromszor nyerte meg az Aranymálna legrosszabb színészének járó díját? Azt meg most nem számolom össze, hogy emellett hányszor lett jelölve. Sokszor. Még akkor is kapott ilyen jellegű jelöléseket, amikor már sejthető volt, hogy beteg. Pedig szerintem nagyon helye van itt az első tízben. Ezt, ahogy látom, nem csak én gondolom így.
#8
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
Hát persze, ki más lehetne még itt a tizesben, mint Brad Pitt. Voltak idők, amikor a női nézők teljesen oda voltak érte. Azt azért hozzátehetjük, hogy idén lesz 60 éves, és még mindig remekül néz ki. De azért mind szakmailag, mind külsőleg kicsit visszaesett a népszerűsége.
#7
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (59 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»
Valószínűnek tartom, hogy a Marvel-filmek hozták meg számára a legnagyobb népszerűséget. Azok a filmek, melyekben kezdetben szerepelt, nagyrészt középszerűek lettek. Sőt, a Dolittle című filmért még a legrosszabb színész jelölést is megkapta, a legrosszabb filmes párossal együtt. De ezt elnézzük neki, nem igaz? Hiszen bent van az első tízben. Habár az első helytől kb. 100 szívvel van lemaradva.
#6
Tom Hanks

Tom Hanks

szül. 1956. 07. 09. (67 éves)
Concord - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Tom Hanks Kaliforniában, Concord városában született. Édesanyja, Janet Marylyn (Frager) portugál származású korházi dolgozó, apja, Amos Mefford Hanks, angol és német gyökerekkel rendelkező szakács. Szülei már ötéves korában elváltak. Középiskolás éveiben sporttal foglalkozott, asztronautának készült. Színészi ambícióit... több»
Személy szerint én is úgy gondolom, hogy helye van az első tízben. De még arra is meg van az esélye, hogy az első ötbe is bejut.
#5
Morgan Freeman

Morgan Freeman

szül. 1937. 06. 01. (86 éves)
Memphis, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok
Morgan Freeman 1937. június elsején született Tenesse-ben, és a Los Angeles-i tanulmányai után több évet szolgált az Amerikai Légierőnél gépészként, ahol azt tervezte, hogy vadászpilótaként épít karriert, de végül a színészet mellett döntött (emellett megszerezte a pilóta-engedélyét is). Saját bevallása szerint döntésére... több»
Körülbelül 20 szívvel maradt le a negyedik helyről, szóval bátran állíthatom, hogy ő is a legnépszerűbb színészek közé tartozik.
#4
Al Pacino

Al Pacino

szül. 1940. 04. 25. (84 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Al Pacino 1940-ben született New York-i Bronxban, és már gyermekkorában élénk érdeklődést mutatott a színjátszás iránt. Fiatalon szerepelt Csehov Sirály című darabjában, majd nagy nehézségek árán bekerült Lee Strasberg híres Actors Stúdiójába, ahol kitanulta a szakmát (James Dean és Marilyn Monroe szintén ott tanult).  Első... több»
Nehéz eldönteni, ki a népszerűbb: ő vagy a felette álló színész. A felhasználók szerint jelenleg Al Pacino a negyedik helyet birtokolja. De hamar feltörhet, mert tényleg csak pár szív választja el a második vagy harmadik helytől.
#3
Robert De Niro

Robert De Niro

szül. 1943. 08. 17. (80 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert De Niro 1943. augusztus 17-én született Greenwich Village-ben, New York Cityben. Művészcsaládba született, édesanyja, Virginia Holton Admiral festő és költő, édesapja, Robert De Niro Sr. absztrakt expresszionista festő és szobrász volt. Ereiben angol, német, francia, holland, olasz és ír vér is csörgedezik. Első filmszerepét... több»
Hogy a második vagy a harmadik helyen van, azt szinte csak néhány szavazat dönti el. Sokan szeretik. Mivel munkássága több évtizedre vezethető vissza, így rajongói is több generációkból tevődnek össze. A díjairól nem is beszélve. Joggal lehetne az első helyen is, ha nem lenne lemaradva kb. 50 szívvel.
#2
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
Második helyen lévő hírességünk csupán 50 szívvel van lemaradva az első helytől. Habár mostanság nem a filmsikerei miatt került a köztudatba, de úgy látszik, meglehetősen sokan szeretik.
#1
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

szül. 1974. 11. 11. (49 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
1974-ben született Los Angelesben, Kaliforniában. Édesapja underground képregényrajzoló, anyja titkárnő. Keresztnevét Da Vinci után kapta: édesanyja elmondása szerint Leo rúgott egyet, mikor várandósan a művész egyik festménye előtt állt. Egy éves volt, mikor szülei elváltak, ezután anyjával élt, iskoláit Los Angelesben... több»
Listánk első helyén egy számomra elég megosztó személyiség áll, akit szerintem még az is szeret, aki azt mondja, hogy nem. ;) Jelenleg több mint 400 szívvel vezet.