Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 03. 08.

Egy megrögzött ember is tud változni, ha olyan érzelmek sodrásába kerül amit eddig nem tapasztalt. Jack Nicholson parádézik ebben a szerepben, annyira természetes az undok és utálatos énje, de valahogy pont ezért nehéz elképzelni, hogy bárki is képes beleszeretni.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

Imádom, szeretem, nagyon, nagyon. Annak idején, amikor ez a film ment még élőben néztem az Oscar-díj átadást. Ugyan nem értettem teljesen a bejátszásokat de arra emlékszem, hogy a közönség nagyon szerette őket és arra is emlékszem, hogy melyik jelenetek voltak azok a filmből. Jó humorú, kicsit beteg, kicsit fájdalmas és nagyon őszinte vígjáték, dráma. Nagyon ajánlom!


 
Deku   2017. 07. 10.

Hát ez fergeteges film, nagyon tudtam rajta szakadni és szórakozni. Ezen kívül nem marad el a drámai stílusa a filmnek ami csak még inkább szerethetővé teszi a történetet. Jack Nicholson pedig elmaradhatatlanul hozza a formáját.

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Kiváltképp kedves film lett, szinte tökéletes. Számomra legalábbis igazán maradandó élményt nyújtott. Máskor is elő fogom venni. Jöhetne több ilyen is.

 
Gigi   2017. 01. 17.

Ismét egy jó alakítás. Szórakoztató, könnyed történet, bár nem tartozik a kedvenceim közé, de az ismétléseknek hála időnként szembejön velem egy-egy csatornán, és még most is sokszor ott marasztal.

 

A Jill nevű brüsszeli griffon Jack Nicholson hollywoodi otthonában kapott szállást a forgatás idejére.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az állatvédő Betty White a híres kutyát a szemétledobóba jelenet miatt nem vállalta el Carol anyjának szerepét a filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A szemétledobós jelenetet több kutyatréner jelenlétében vették fel, Verdell kutya fájdalmas nyüszítését pedig csak utólag keverték a jelenetsor alá.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.