Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
drg0602   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Igazi elképesztő alkotás!

Félelmetes jó film, egyik kedvencem! Elképesztő jó színészi alakítások főleg a két főszereplő Jack Nicholson és Helen Hunt alakításáért , de nem csalódtam senkiben, még a mellékszereplők is nagyon jó szerepeltek. És ez mellé nagyon jó a film témája, illetve az egész légkör, ami engem leszegezett a tv elé.

 
indingo   2019. 03. 08.

Egy megrögzött ember is tud változni, ha olyan érzelmek sodrásába kerül amit eddig nem tapasztalt. Jack Nicholson parádézik ebben a szerepben, annyira természetes az undok és utálatos énje, de valahogy pont ezért nehéz elképzelni, hogy bárki is képes beleszeretni.


 
rbernadett   2015. 09. 12.

Imádom, szeretem, nagyon, nagyon. Annak idején, amikor ez a film ment még élőben néztem az Oscar-díj átadást. Ugyan nem értettem teljesen a bejátszásokat de arra emlékszem, hogy a közönség nagyon szerette őket és arra is emlékszem, hogy melyik jelene... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

Hát ez fergeteges film, nagyon tudtam rajta szakadni és szórakozni. Ezen kívül nem marad el a drámai stílusa a filmnek ami csak még inkább szerethetővé teszi a történetet. Jack Nicholson pedig elmaradhatatlanul hozza a formáját.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Nagyon jó romantikus vígjáték. Nemrég a tv-ben futottam bele, és teljesen elvarázsolt a bunkó ember úgymond udvarlása, ahogy a gyereken és a nőn, ezáltal magán akart segíteni, hogy továbbra is a szokásai rabja maradhasson, és a szokásos kis kedvelt pincérnője megmaradjon az életében...

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Kiváltképp kedves film lett, szinte tökéletes. Számomra legalábbis igazán maradandó élményt nyújtott. Máskor is elő fogom venni. Jöhetne több ilyen is.

 
Gigi   2017. 01. 17.

Ismét egy jó alakítás. Szórakoztató, könnyed történet, bár nem tartozik a kedvenceim közé, de az ismétléseknek hála időnként szembejön velem egy-egy csatornán, és még most is sokszor ott marasztal.

A film összbevétele 314 178 011 dollár volt (imdb.com).

 

A Jill nevű brüsszeli griffon Jack Nicholson hollywoodi otthonában kapott szállást a forgatás idejére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az állatvédő Betty White a híres kutyát a szemétledobóba jelenet miatt nem vállalta el Carol anyjának szerepét a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szemétledobós jelenetet több kutyatréner jelenlétében vették fel, Verdell kutya fájdalmas nyüszítését pedig csak utólag keverték a jelenetsor alá.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legtöbb jelenetben szereplő kutyus egy Jill nevű brüsszeli griffon, aki komoly tréningen vett részt a forgatás előtt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

314,1 millió dolláros bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

50 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A legjobb férfi (Jack Nicholson) és a legjobb női (Helen Hunt) főszereplőnek járó Oscar-díjat is elnyerte a film.

(GedyPapa)
 

Helen Hunt a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Paul Gross-t végül a meghallgatás után lebeszélték Simon szerepéről.

(wintermat)
 

John Cusack az utolsó pillanatban mondta vissza Simon szerepét.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.