Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Lesz ez még így se! (1997)

As Good as It Gets
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
drg0602   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

0
Igazi elképesztő alkotás!

Félelmetes jó film, egyik kedvencem! Elképesztő jó színészi alakítások főleg a két főszereplő Jack Nicholson és Helen Hunt alakításáért , de nem csalódtam senkiben, még a mellékszereplők is nagyon jó szerepeltek. És ez mellé nagyon jó a film témája, illetve az egész légkör, ami engem leszegezett a tv elé.

 
indingo   2019. 03. 08.

0

Egy megrögzött ember is tud változni, ha olyan érzelmek sodrásába kerül amit eddig nem tapasztalt. Jack Nicholson parádézik ebben a szerepben, annyira természetes az undok és utálatos énje, de valahogy pont ezért nehéz elképzelni, hogy bárki is képes beleszeretni.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Hát ez fergeteges film, nagyon tudtam rajta szakadni és szórakozni. Ezen kívül nem marad el a drámai stílusa a filmnek ami csak még inkább szerethetővé teszi a történetet. Jack Nicholson pedig elmaradhatatlanul hozza a formáját.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

0

Imádom, szeretem, nagyon, nagyon. Annak idején, amikor ez a film ment még élőben néztem az Oscar-díj átadást. Ugyan nem értettem teljesen a bejátszásokat de arra emlékszem, hogy a közönség nagyon szerette őket és arra is emlékszem, hogy melyik jelene... több»

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

0

Nagyon jó romantikus vígjáték. Nemrég a tv-ben futottam bele, és teljesen elvarázsolt a bunkó ember úgymond udvarlása, ahogy a gyereken és a nőn, ezáltal magán akart segíteni, hogy továbbra is a szokásai rabja maradhasson, és a szokásos kis kedvelt pincérnője megmaradjon az életében...

 
MidoD7   2019. 04. 06.

0

Kiváltképp kedves film lett, szinte tökéletes. Számomra legalábbis igazán maradandó élményt nyújtott. Máskor is elő fogom venni. Jöhetne több ilyen is.

 
Gigi   2017. 01. 17.

0

Ismét egy jó alakítás. Szórakoztató, könnyed történet, bár nem tartozik a kedvenceim közé, de az ismétléseknek hála időnként szembejön velem egy-egy csatornán, és még most is sokszor ott marasztal.

A film összbevétele 314 178 011 dollár volt (imdb.com).

 

A Jill nevű brüsszeli griffon Jack Nicholson hollywoodi otthonában kapott szállást a forgatás idejére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az állatvédő Betty White a híres kutyát a szemétledobóba jelenet miatt nem vállalta el Carol anyjának szerepét a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szemétledobós jelenetet több kutyatréner jelenlétében vették fel, Verdell kutya fájdalmas nyüszítését pedig csak utólag keverték a jelenetsor alá.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legtöbb jelenetben szereplő kutyus egy Jill nevű brüsszeli griffon, aki komoly tréningen vett részt a forgatás előtt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

314,1 millió dolláros bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)