Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
30
Szereplők
29
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
drg0602   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Igazi elképesztő alkotás!

Félelmetes jó film, egyik kedvencem! Elképesztő jó színészi alakítások főleg a két főszereplő Jack Nicholson és Helen Hunt alakításáért , de nem csalódtam senkiben, még a mellékszereplők is nagyon jó szerepeltek. És ez mellé nagyon jó a film témája, illetve az egész légkör, ami engem leszegezett a tv elé.

 
indingo   2019. 03. 08.

Egy megrögzött ember is tud változni, ha olyan érzelmek sodrásába kerül amit eddig nem tapasztalt. Jack Nicholson parádézik ebben a szerepben, annyira természetes az undok és utálatos énje, de valahogy pont ezért nehéz elképzelni, hogy bárki is képes beleszeretni.


 
rbernadett   2015. 09. 12.

Imádom, szeretem, nagyon, nagyon. Annak idején, amikor ez a film ment még élőben néztem az Oscar-díj átadást. Ugyan nem értettem teljesen a bejátszásokat de arra emlékszem, hogy a közönség nagyon szerette őket és arra is emlékszem, hogy melyik jelenetek voltak azok a filmből. Jó humorú, kicsit beteg, kicsit fájdalmas és nagyon őszinte vígjáték, dráma. Nagyon ajánlom!

 
Deku   2017. 07. 10.

Hát ez fergeteges film, nagyon tudtam rajta szakadni és szórakozni. Ezen kívül nem marad el a drámai stílusa a filmnek ami csak még inkább szerethetővé teszi a történetet. Jack Nicholson pedig elmaradhatatlanul hozza a formáját.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Nagyon jó romantikus vígjáték. Nemrég a tv-ben futottam bele, és teljesen elvarázsolt a bunkó ember úgymond udvarlása, ahogy a gyereken és a nőn, ezáltal magán akart segíteni, hogy továbbra is a szokásai rabja maradhasson, és a szokásos kis kedvelt pincérnője megmaradjon az életében...

A film összbevétele 314 178 011 dollár volt (imdb.com).

 

A Jill nevű brüsszeli griffon Jack Nicholson hollywoodi otthonában kapott szállást a forgatás idejére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az állatvédő Betty White a híres kutyát a szemétledobóba jelenet miatt nem vállalta el Carol anyjának szerepét a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szemétledobós jelenetet több kutyatréner jelenlétében vették fel, Verdell kutya fájdalmas nyüszítését pedig csak utólag keverték a jelenetsor alá.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.