Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Nyomás alatt (2010)

It's Kind of a Funny Story
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
Videók

Galéria (19)

 
Berto49   2017. 08. 29.

legújabb vélemény

0

Egy 16 éves srác a szokásos kamaszkori gondok miatt a pszichiátriára kerül, de néhány napos kezelés után tisztázódik a helyzet. Azt hittem, hogy vígjáték, mert Zach Galifianakis is játszik benne, de ennek ellenére egy elég gyöngécske dramolett. A legjobb rész az a klip, amikor az Under pressure c. számot adják elő.

 
Edii   2015. 04. 23.

0

Vígjátéknak nem nevezhető, érdekes egy film, az biztos. Pár vicces jelenet volt csak a filmben, de nem is ez volt az ami a legfontosabb. Hanem levonható némi mögöttes tartalom, mondanivaló az egészből, de ennek ellenére se tudom azt mondani, hogy tetszett volna.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

0

Keserédes vígjáték, pozitív nézőpontból happy end-es befejezéssel, az élet másik oldaláról. :)

 
Mr. Zero   2015. 08. 30.

0

Nincs még egy ilyen. Legjobb film. Bármikor kiráz a hideg, persze jó értelemben. Ha egy igazán esemény dús filmre vágyik, az ember annak ezt ajánlom. Ha tehetem, újra nézem mivel újra és újra lebilincsel.

 
sullerb1022   2015. 04. 24.

0

Ha mérlegre teszem a filmet, akkor ide-oda billen a nyelve. Az amúgy számomra ismeretlen színészek egész kellemeset alakítottak a filmben. Maga a történet volt kicsit...rágós. Nem a téma miatt, mert az nagyon is valóságos, és komoly.

 
jazzy   2016. 05. 13.

0

Szerintem ez egy nagyon őszinte mese, ami nem akar semmi korszakalkotót, vagy nagyot mondani az életről, csak el akar mondani egy történetet. Ezt nagyon értékeltem, már csak azért is, mert a rendező és a szereplők is kiváló mesemondóknak bizonyultak, teljesen bele tudtak vonni a történetbe.

 
juliS   2015. 08. 06.

0

A karakterek nagyon jók voltak, amire szükség is volt, mert a sztori nem volt nagy durranás. Annyira vígjátéknak sem volt meggyőző, inkább mondanám drámának. Mondjuk ebből a szempontból meg talán egy kicsit túl negédes volt, nem volt igazán mélysége,... több»

A film összbevétele 6 350 058 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet hat hét alatt forgatták.

(kázsé)
 

A háztetőn Noelle azt mondja, szereti a the Pixies-t. A filmben többször hallunk Pixies számokat.

(kázsé)
 

A filmben látjuk, ahogy Craig a "Be More Chill" című könyvet olvassa, amit az eredeti könyv szerzője, írt.

(kázsé)
 

Eredetileg Paramount és MTV Films vette meg a jogokat a filmhez 2006-ban.

(kázsé)
 

A szám, aminek a hatására Moqtada kijött a szobájából, nem egyiptomi, hanem szír.

(kázsé)