Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

1

Nagyon jó tinifilm. Tanulságos, humoros és klasszak a zenéi. Az elkényeztetett gazdag kislány jellemfejlődése egy bentlakásos iskolában. Emma Roberts tökéletesen elvitte a hátán a filmet. A barna haj ahogy átalakították a filmben sokkal jobban áll neki.

 
agnes   2015. 01. 26.

1

Remek film! Imádom Emma-t és remélem még több remek , hasonló filmje is kijön!


 
Lamboh   2017. 10. 09.

0

Hogy ezt mi a francért néztem meg, arra soha nem fogok rájönni. :') Youtube-on akadtam rá és belekezdtem, aztán egyszer csak arra eszméltem, hogy vége a filmnek. Egyértelműen nem nekem készült.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

0

Valami könnyed filmet kerestem, és ekkor bukkantam rá, erre a filmre. Nagyon tetszett, de néhol kicsit erőltetett volt a film. Ez a film az a tipikus amerikai film, amit ki lehet számítani, és tudjuk, hogy mi fog történni benne. De végül azt kaptam a filmtől, amit vártam.

Galéria (10)

Videók (1)

A film összbevétele 19 780 dollár volt (imdb.com).

 

A film 20 millió dollárból készült és közel 22 milliót hozott vissza, bizonyos országokban sikeres volt, másokban pedig nem. Vegyes kritikákat kapott.

(Mavil)
 

A film eredetileg 15-ös karikás lett volna, ám végül 12-es lett, mert több helyen is megvágták, és átszinkronizálták ennek érdekében.

(Mavil)
 

A statiszták, akik az iskola tanulóit megszemélyesítették valódi bentlakásos iskolák növendékei voltak.

(Mavil)
 

Natascha Richardson-nak ez volt az utolsó filmje, ugyanis egy síbalesetben elhunyt.

(Mavil)
 

Bár a filmbeli iskolába elvileg 12-17 éves lányok járnak, a forgatás idején Georgia King már 22, Kimberly Nixon pedig 23 éves volt.

(Mavil)