Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Kincs, ami nincs (1981)

Chi trova un amico trova un tesoro
Filmadatlap
 
19
Szereplők
67
Vélemények
24
Képek
3
Videók
 
dulkap   2017. 10. 18.

Holtversenyben a Nincs kettő, négy nélkül valószínűleg ezt a filmet láttam a párostól legtöbbször. Megunhatatlan, örök klasszikus, ami tele van idézhető beszólással és momentummal. Nem tudom lesz-e olyan idő, amikor nem ragadok le a filmnél, ha épp belefutok valamelyik csatornán?! Remélem nem...

 
Deku   2017. 07. 10.

A film címe jól leírja, hogy mi az amit itt nem találunk és az a szórakozás. Humortól totálisan mentes és a története is eléggé elhanyagolhatóra sikerült. Nekem nem tetszik így.


 
Orosz István   2017. 08. 07.

Kedvenc filmem a két legendától. A káromkodás, és szex mentes filmek egyike amelyik mindig megnevetteti az embereket. Anulu is nagyon jó karakter, vicces, és a páncélautos résznél mindig fogom a hasamat.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Az egyik legjobb közös filmje az olasz Stan és Pan-nak, de a benszülött Anulu is sokat hozzátesz a humor faktorhoz. A filmvégi csattanó pedig zseniális!

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Idotallo, elpusztithatatlan kedvenc film. Nem csak akkor nezem meg, amikor a Tvben belebotlok, hanem neha munka melle is ez megy a hatterben zene helyett.

A film 5 761 400 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 801 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben megjelenő II. világháborús tank egyetlen japán tankra sem hasonlít. Csak a film kedvéért építették.

(Norbi)
 

A Pongo Pongo szigeten játszódó jeleneteket valójában a Miamihoz közeli Key Biscayne-en készültek.

(Norbi)
 

A filmet mindössze 6 országban vetítették a mozik.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.