Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Kincs, ami nincs (1981)

Chi trova un amico trova un tesoro
Filmadatlap
 
19
Szereplők
70
Vélemények
24
Képek
3
Videók

Galéria (24)

Videók (3)

 
Kósa Bence   2021. 08. 24.

legújabb vélemény

1

A két legenda legjobb filmje. Bud Spencer (Charlie) remekül hozza a szerepét, Terence Hill szintén. Nem véletlenül ők az egyik legszórakoztatóbb páros a filmtörténelemben. Bud Spencer (Isten nyugosztalja) egy igazi legenda volt. A Puffin lekvár adjon erőt mindenkinek a nehéz időkben!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 28.

0
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!!!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ugyebár a cím már leleplezte a film egész cselekményét, és sokszor a fülünkön jön ki, amikor meglátjuk a televízióban, de ez is a páros egyik legjobb filmje. Terence Hill és Bud Spencer újabb remek vígjátéka, melyben persze megint csak nem cimborák, inkább bajtársak. Ennél a filmnél a bevezető zenét tudnám kiemelni, valamint Sal Borgese játékát "Anulu" szerepében, ami minden emberben máig megragadt. De az én kedvencem mégis csak az elejéhez köthető, amikor is a Puffin nevezetű hajón találkoznak először, és egészen szórakoztató jelenetek zajlanak le egymás után. Nem mennék el a "kalózok" mellett sem, hiszen egészen találó jelmezt kaptak magukra, és egészen vicces képsorok voltak a szigeten. Összességében jó kis vígjáték, szép, változatos környezet volt végre, nem egy város, vagy éppen a jó öreg western stílus.

 
dulkap   2017. 10. 18.

0

Holtversenyben a Nincs kettő, négy nélkül valószínűleg ezt a filmet láttam a párostól legtöbbször. Megunhatatlan, örök klasszikus, ami tele van idézhető beszólással és momentummal. Nem tudom lesz-e olyan idő, amikor nem ragadok le a filmnél, ha épp belefutok valamelyik csatornán?! Remélem nem...

 
Thibo84   2016. 06. 14.

0

Zseniális zene, kiváló hangeffektek a pofonokhoz, nem beszélve a rekeszizmokat megdolgozó poénokról, és Anulu.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

A film címe jól leírja, hogy mi az amit itt nem találunk és az a szórakozás. Humortól totálisan mentes és a története is eléggé elhanyagolhatóra sikerült. Nekem nem tetszik így.

1
 
Sabnock Sanatory   2019. 03. 25.

0

Anulun mindig nevetek, ez kortól és nemtől független szerintem. A két színészóriás nagyot alakít a filmben, még úgy is, hogy a történet nem a legizmosabb.

 
Orosz István   2017. 08. 07.

0

Kedvenc filmem a két legendától. A káromkodás, és szex mentes filmek egyike amelyik mindig megnevetteti az embereket. Anulu is nagyon jó karakter, vicces, és a páncélautos résznél mindig fogom a hasamat.

A film 5 761 400 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 801 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben megjelenő II. világháborús tank egyetlen japán tankra sem hasonlít. Csak a film kedvéért építették.

(Norbi)
 

A Pongo Pongo szigeten játszódó jeleneteket valójában a Miamihoz közeli Key Biscayne-en készültek.

(Norbi)
 

A filmet mindössze 6 országban vetítették a mozik.

(LionelMessi10)
 

A Kincs ami nincs egyik érdekessége, hogy forgatási helyszíne (Pongo Pongo) nem a Csendes-óceán szigetvilága, ahogyan a történet sugallja, hanem a Floridához és Miamihoz közeli Key Biscayne apró szigete.

(Filmelemző)
 

Blu-ray-en 2012. november 27-én jelent meg.

(Mavil)