Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88

Kincs, ami nincs (1981)

Chi trova un amico trova un tesoro
Filmadatlap
 
19
Szereplők
67
Vélemények
24
Képek
3
Videók
 
Timon   2020. 03. 13.

legújabb vélemény

Egyik kedvenc filmem Bud Spencer és Terence Hill-től.Lazább,változatosabb helyszínek miatt,érdekes,kalandos hangulat és látványvilága egyaránt elragadó.Valószínűleg ezt készíteni is legalább olyan jó volt mint manapság nézni.Nem egy jelenetnél kapott el a röhögőgörcs.Főleg a végső verekedésnél. 10/10

 
dulkap   2017. 10. 18.

Holtversenyben a Nincs kettő, négy nélkül valószínűleg ezt a filmet láttam a párostól legtöbbször. Megunhatatlan, örök klasszikus, ami tele van idézhető beszólással és momentummal. Nem tudom lesz-e olyan idő, amikor nem ragadok le a filmnél, ha épp belefutok valamelyik csatornán?! Remélem nem...


 
Deku   2017. 07. 10.

A film címe jól leírja, hogy mi az amit itt nem találunk és az a szórakozás. Humortól totálisan mentes és a története is eléggé elhanyagolhatóra sikerült. Nekem nem tetszik így.

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Kedvenc filmem a két legendától. A káromkodás, és szex mentes filmek egyike amelyik mindig megnevetteti az embereket. Anulu is nagyon jó karakter, vicces, és a páncélautos résznél mindig fogom a hasamat.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Zseniális zene, kiváló hangeffektek a pofonokhoz, nem beszélve a rekeszizmokat megdolgozó poénokról, és Anulu.

A film 5 761 400 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 801 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben megjelenő II. világháborús tank egyetlen japán tankra sem hasonlít. Csak a film kedvéért építették.

(Norbi)
 

A Pongo Pongo szigeten játszódó jeleneteket valójában a Miamihoz közeli Key Biscayne-en készültek.

(Norbi)
 

A filmet mindössze 6 országban vetítették a mozik.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.