Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81

Én a vízilovakkal vagyok (1979)

Io sto con gli ippopotami
Filmadatlap
 
18
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Nem ez a legerősebb filmje a hallhatatlan párosnak,de ez sem nélkülözi a könnyedséget,és a szemtelen humort,nagy pofonokkal fűszerezve!Aranyos,vasárnapi mozi,kellemes feltöltődés.

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Szintén nagyon, humoros film a duotol. Hozzák a színvonalat, osszák a pofonokat. Minden megvan benne, ami kell egy vígjátékhoz. Én bármikor szívesen megnézem.


 
Thibo84   2019. 04. 29.

Nem tudom, hogy ez volt-e direkt a terv, vagy csak a véletlen, de azon kívül, hogy a gonoszokat pofozzák rendre, a páros az állatok, a természeti kincsek védelmére és az orvvadászat kegyetlenségére is felhívja a figyelmet. Persze azért a humor most sem maradt el ebben a filmben sem.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Szerintem a Különben dühbe jövünk mellett a legendás páros legjobb közös filmje, mikor a végén kiengedik az állatokat, gyönyörű és érzelmes jelenet, amit mint Hill is fogalmaz, jó nézni. Egy mondat nagyon megragadt bennem, mikor a Casinoban a két férfi beszélget: - Ide már feketéket is beengednek? - De uram, a világ nem feketékre és fehérekre oszlik, hanem szegényekre és gazdagokra...

 
Norbi   2018. 07. 29.

Egy élvezhető Bud Spencer filmek kategóriájába tartozik. Kellemes, kicsit sem bonyolult cselekmény, és történet, a könnyed szórakozást hozzá.

 

A filmben szereplő nevű színész magyar származású.

(Mavil)
 

Joe Bugner, aki Ormondot, a főgonoszt formálta meg, származását tekintve magyar.

(Mavil)
 

, a film egyik színésze korábban birkózással foglalkozott, beceneve Kong Kirk volt.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.