Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Én a vízilovakkal vagyok (1979)

Io sto con gli ippopotami
Filmadatlap
 
18
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
Orosz István   2017. 08. 07.

Szintén nagyon, humoros film a duotol. Hozzák a színvonalat, osszák a pofonokat. Minden megvan benne, ami kell egy vígjátékhoz. Én bármikor szívesen megnézem.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Szerintem a Különben dühbe jövünk mellett a legendás páros legjobb közös filmje, mikor a végén kiengedik az állatokat, gyönyörű és érzelmes jelenet, amit mint Hill is fogalmaz, jó nézni. Egy mondat nagyon megragadt bennem, mikor a Casinoban a két férfi beszélget: - Ide már feketéket is beengednek? - De uram, a világ nem feketékre és fehérekre oszlik, hanem szegényekre és gazdagokra...


 
Norbi   2018. 07. 29.

Egy élvezhető Bud Spencer filmek kategóriájába tartozik. Kellemes, kicsit sem bonyolult cselekmény, és történet, a könnyed szórakozást hozzá.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Újabb Bud Spencer és Terence Hill-remek. Ennek a filmnek ráadásul van mondanivalója, tanulsága, üzenete is amellett, hogy nagyon szórakoztató és humoros.

 
szkodvig   2017. 05. 31.

Milliószor láttam már de újra meg újra képes vagyok megnézni. Egyik legkedveltebb filmem tőlük, habár én mindegyiket nagyon szeretem. Kellemes kis családi mozi, akárhány évesen nézhető.

 

A filmben szereplő Joseph Szucs nevű színész magyar származású.

(Mavil )
 

Joe Bugner, aki Ormondot, a főgonoszt formálta meg, származását tekintve magyar.

(Mavil )
 

Malcolm Kirk, a film egyik színésze korábban birkózással foglalkozott, beceneve Kong Kirk volt.

(Mavil )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.