Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Én a vízilovakkal vagyok (1979)

Io sto con gli ippopotami
Filmadatlap
 
18
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
3
Videók

Galéria (9)

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

0

Nem ez a legerősebb filmje a hallhatatlan párosnak,de ez sem nélkülözi a könnyedséget,és a szemtelen humort,nagy pofonokkal fűszerezve!Aranyos,vasárnapi mozi,kellemes feltöltődés.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

0

Nem tudom, hogy ez volt-e direkt a terv, vagy csak a véletlen, de azon kívül, hogy a gonoszokat pofozzák rendre, a páros az állatok, a természeti kincsek védelmére és az orvvadászat kegyetlenségére is felhívja a figyelmet. Persze azért a humor most sem maradt el ebben a filmben sem.

 
Orosz István   2017. 08. 07.

0

Szintén nagyon, humoros film a duotol. Hozzák a színvonalat, osszák a pofonokat. Minden megvan benne, ami kell egy vígjátékhoz. Én bármikor szívesen megnézem.

 
HE7EDIK   2018. 11. 25.

0

Szerintem a Különben dühbe jövünk mellett a legendás páros legjobb közös filmje, mikor a végén kiengedik az állatokat, gyönyörű és érzelmes jelenet, amit mint Hill is fogalmaz, jó nézni. Egy mondat nagyon megragadt bennem, mikor a Casinoban a két fér... több»

 
Norbi   2018. 07. 29.

0

Egy élvezhető Bud Spencer filmek kategóriájába tartozik. Kellemes, kicsit sem bonyolult cselekmény, és történet, a könnyed szórakozást hozzá.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Újabb Bud Spencer és Terence Hill-remek. Ennek a filmnek ráadásul van mondanivalója, tanulsága, üzenete is amellett, hogy nagyon szórakoztató és humoros.

 
ZozArt89 Nézhetetlen  2019. 07. 16.

0

Kijelentem, hogy nem szerettem egy filmjét se Bud Spencernek. Viszont meg akartam tudni miért tartják viccesnek. Pofon osztásból áll az egész ami gyerekes poén. Ha egyáltalán nevezhetjük poénnak. A történet maga elhalványul és csak a bunyóra koncentrál ami túlzó és szégyenletesen primitív.

 

Giancarlo Bastianoni épp Malajziában forgatott, mint Kabir Bedi dublőre, amikor felhívták, hogy azonnal Dél-Afrikába kell mennie, mert akkor kezdték el forgatni az Én a vízilovakkal vagyok című filmet és Bud Spencer ragaszkodott a kaszkadőréhez, aki jól ismerte őt.

(Thibo84 )
 

A filmben szereplő nevű színész magyar származású.

(Mavil)
 

Joe Bugner, aki Ormondot, a főgonoszt formálta meg, származását tekintve magyar.

(Mavil)
 

, a film egyik színésze korábban birkózással foglalkozott, beceneve Kong Kirk volt.

(Mavil)
 

egyetlen filmszerepe.

(Mavil)