Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Krokodil Dundee 2. (1988)

Crocodile Dundee II
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
19
Képek
2
Videók

Galéria (19)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

legújabb vélemény

0

Az első részét imádtam, de ez a folytatás nem igazán jött be. Sajnos csak egyszernézős mert a történetbe nem igazán toltak bele sok energiát. A poénok még mindig nagyon jók, de kellett volna egy rendes végkifejlet, hogy izgulni tudjon a néző.

 
indingo   2019. 03. 01.

0

Szórakoztató és ötletes vígjáték amit többször is meg lehet nézni. Paul Hogan fantasztikus és természetes, de ezt is várjuk tőle ebben a típusú filmben.

 
goat2000   2016. 11. 15.

0

A másik részhez hasonlóan ez is egy nagyon jó, szórakoztató kalandfilm lett, ami mellesleg egy nagyon jó vígjáték is. A főszereplők is nagyon jól lettek kiválasztva.

A film összbevétele 130 268 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az első film Ausztráliában kezdődik, és New Yorkban fejeződik be. Ez a folytatás New Yorkban kezdődik, és Ausztráliában ér véget.

(Thibo84 )
 

Paul Hogan azt nyilatkozta, hogy az USA lakossága Mick Dundee-t Chuck Norris és Rambo keresztezésének tekintette. Csakúgy, mint John Rambo, Dundee is vadászkést használ, és a hegyvidéki területet próbálja saját előnyére fordítani, amikor csapdákat állít Ricónak és az embereinek, akik üldözik őt és Sue-t. Rambóval ellentétben azonban Dundee nem öli meg Ricót és embereit.

(Thibo84 )
 

A színész, akivel a két kung-fu turista összetéveszti Dundee-t a metróban, Clint Eastwood.

(Thibo84 )
 

Több jelentben láthatók az elpusztult World Trade Center tornyok.

(Thibo84 )
 

Mick azt mondja Sue-nak, hogy ő az egyetlen lány, akit kirándulni hozott a földjére, de a háttérben lévő fába az első felesége, Mary nevét vésték.

(Thibo84 )