Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

Szuperhekusok (1985)

Miami Supercops
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 09. 24.

Eszméletlen lett ez a film, már az első pár percben kikapcsolt és szórakoztatott. Ennél többet nem is vártam tőle de ezt viszont nagyon jó szinten tartotta. Érdemes megnézni és rápazarolni egy kis időt.

 
Pirospingu   2016. 05. 08.

Nekem ez a kedvenc Bud Spencer és Terence Hill filmem, ezt is láttam a legtöbbet, a magyar nézőknek biztos, hogy halhatatlan film.


 
Macskínó   2016. 09. 22.

A legjobb rendőrös-krimije a Bud Spencer és Terence Hill párosnak. Kifejzetten tetszik sok Harley Davidsonos motoros jelenet. Érdekes a sztori is, mindenkinek ajánlott aki valaha is szerette a két olaszt!

 
Enjoy   2017. 02. 10.

Ez a film már nem az a régi megszokott Bud Spencer-Terence Hill vígjáték, egészen más a stílusa. De az a film is nagyon színvonalas és vicces, szórakoztató.

 

Az 1995-ben elhunyt Buffy Dee (igazi nevén Anthony DeSantolo) is feltűnik a filmben mellékszereplőként. A Nyomás utána! című filmben ô alakította K1-et.

(LionelMessi10 )
 

A páros szülőhazájában 1985. novemberében mutatták be a filmet, Magyarországon pedig csak 4 évvel később került bemutatásra.

(Shelby07 )
 

Nem ért el akkora sikert a film, mint várták, mert túlságosan az akcióra és a történetre koncentráltak, hiányzott a két párostól már jól megszokott humor is.

(Shelby07 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.