Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Szuperhekusok (1985)

Miami Supercops
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Nea ez az a film a két szuper színésztől,ami annyira nem lett kedvenc.Nem rossz,de inkább más filmjeikre tenném le a voksomat.Nálam erős közepes,persze hozzájuk mérten.

 
Deku   2017. 09. 24.

Eszméletlen lett ez a film, már az első pár percben kikapcsolt és szórakoztatott. Ennél többet nem is vártam tőle de ezt viszont nagyon jó szinten tartotta. Érdemes megnézni és rápazarolni egy kis időt.


 
Thibo84   2019. 03. 24.

A filmből a legemlékezetesebb a zenéje. Egyet sajnálok, hogy több lövés dördül el, mint amennyi pofont kiosztanak benne, ami a páros névjegye.

 
szabomarc   2019. 02. 18.

Az elejétől kezdve leköti az ember figyelmét, jó helyen poénos mindig, illetve akcióból sincs hiány természetesen a szereplőpáros filmjeitől megszokott módon.

 
Pirospingu   2016. 05. 08.

Nekem ez a kedvenc Bud Spencer és Terence Hill filmem, ezt is láttam a legtöbbet, a magyar nézőknek biztos, hogy halhatatlan film.

 

Az 1995-ben elhunyt Buffy Dee (igazi nevén Anthony DeSantolo) is feltűnik a filmben mellékszereplőként. A Nyomás utána! című filmben ô alakította K1-et.

(LionelMessi10)
 

A páros szülőhazájában 1985. novemberében mutatták be a filmet, Magyarországon pedig csak 4 évvel később került bemutatásra.

(Shelby07)
 

Nem ért el akkora sikert a film, mint várták, mert túlságosan az akcióra és a történetre koncentráltak, hiányzott a két párostól már jól megszokott humor is.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.