Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Banános Joe
 
Timon   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

Terence Hill hiánya mitagadást,meglátszott a filmen,és Bud Spencer azért ügyesen mentette.A hangulat nagyon ott volt,meg a látvány is jó volt.Néhányszor simán megnézhető.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Sokszor nagyon túl van erőltetve ez a film, de Spencer zseniálisan adja a tudatlan hülyét, elég a Kis Pistára gondolni.


 
harnas1207   2019. 05. 28.

Fura volt számomra, hogy itt csak Spencer szerepel egyedül. Nem is jött át úgy mint a többi film.

 
SzFa   2017. 09. 22.

Alapjáratban egyáltalán nem szeretem a Bud Spencer filmeket, de ez a film hát ez fantasztikus, szét röhögtem magam. Még ma is nagyon vicces, főleg az ügyintézéses rész. Többször megnézhető, megunhatatlan film.

 
erahurka   2018. 08. 01.

Némileg eltér a megszokott Bud Spencer humortól, hiszen a vicces bunyók helyett inkább helyzetkomikumra épít. Utóbbi nem mindig megy túl jól neki, vagy talán sokat öregedett, nem tudom, ennek ellenére engem valahogy elkapott ez a Dél-amerikai hangulat az izzadt, kissé (nagyon) tudatlan Banános Joe-val és azzal a rejtélyes Kis Pistával, akit mindenki emleget és mégsem látjuk egyszer sem a képernyőn.

 

A filmben egyszer sem hallhatjuk Bud Spencer karakterének nevét, hiszen végig a becenevén szólítják, azaz Banános Joe.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A falánknak ismerhette Bud Spencer-t, mindig azt hitték, hogy ha bemegy egy étterembe, az egész menüsort megrendeli. A színész fiatalon 98 kiló volt, majd 120-ra hízott, legnagyobb súlya pedig 158 kiló volt, de ez már az egészségére is komoly veszélyt jelentett. Nehezen, de 125 kilóra fogyott.

(Shelby07)
 

Ezt a filmet együtt vették fel a Kincs, ami nincs című filmmel, és Joe faluja pontosan ugyanaz a díszlet, mint ahol a kincset kutatják.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.