Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Banános Joe
 
Timon   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

Terence Hill hiánya mitagadást,meglátszott a filmen,és Bud Spencer azért ügyesen mentette.A hangulat nagyon ott volt,meg a látvány is jó volt.Néhányszor simán megnézhető.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Sokszor nagyon túl van erőltetve ez a film, de Spencer zseniálisan adja a tudatlan hülyét, elég a Kis Pistára gondolni.


 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

Hahó,hát hol van Terence Hill bácsi? Nem is lett olyan nagyon nagy kedvenc,mint a többi.Persze szódával elmegy,de nem lett kedvenc.

 
SzFa   2017. 09. 22.

Alapjáratban egyáltalán nem szeretem a Bud Spencer filmeket, de ez a film hát ez fantasztikus, szét röhögtem magam. Még ma is nagyon vicces, főleg az ügyintézéses rész. Többször megnézhető, megunhatatlan film.

 
erahurka   2018. 08. 01.

Némileg eltér a megszokott Bud Spencer humortól, hiszen a vicces bunyók helyett inkább helyzetkomikumra épít. Utóbbi nem mindig megy túl jól neki, vagy talán sokat öregedett, nem tudom, ennek ellenére engem valahogy elkapott ez a Dél-amerikai hangula... több»

 
harnas1207   2019. 05. 28.

Fura volt számomra, hogy itt csak Spencer szerepel egyedül. Nem is jött át úgy mint a többi film.

 
Macskínó   2016. 09. 22.

Tipikus jól felépített, izgalmas Bud Spencer sztori. Attól gogy tipikus nem jelenti azt hogy unalmas, csak hozza az elvárt minőséget. A sztori izgalmas, csavaros, és csak úgy dőlnek benne a jobbnál jobb pofonok. Ajánlott mindnekinek!

 

A filmben egyszer sem hallhatjuk Bud Spencer karakterének nevét, hiszen végig a becenevén szólítják, azaz Banános Joe.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A falánknak ismerhette Bud Spencer-t, mindig azt hitték, hogy ha bemegy egy étterembe, az egész menüsort megrendeli. A színész fiatalon 98 kiló volt, majd 120-ra hízott, legnagyobb súlya pedig 158 kiló volt, de ez már az egészségére is komoly veszélyt jelentett. Nehezen, de 125 kilóra fogyott.

(Shelby07)
 

Ezt a filmet együtt vették fel a Kincs, ami nincs című filmmel, és Joe faluja pontosan ugyanaz a díszlet, mint ahol a kincset kutatják.

(Shelby07)
 

A filmből pontosan nem tudható meg, hogy melyik dél-amerikai államban forgatták a cselekményt, de egyes helyeken, mint például a katonai laktanyában látható egy kolumbiai zászló.

(Shelby07)
 

A filmforgatás Kolumbiában volt, bár kolumbiai filmes emberek nem vettek részt a készítésben, de a rendező segítséget kért a munkálatokban a helyiektől, egyeseknek egy-egy rövid szerep is jutott, mint az amantidói gyerekeknek.

(Shelby07)
 

A történetet maga Bud Spencer találta ki, ez volt az egyetlen ilyen alkalom, amikor az ő kitalált története került megfilmesítésre.

(Shelby07)
 

Bud Spencer a film betétdalában is közreműködött.

(VFTS)
 

A súlya? Hát igen, a világ már nagydarab evőgépként emlékszik rá, egész életében azt hitték, hogy ha betér egy étterembe, az egész menüt megrendeli. A színész fiatalabb korában 98 kiló volt, majd 120-ra hízott, a csúcssúlya pedig 158 kiló volt, ami már az egészségére is komoly kockázatot jelentett. Kemény munkával sikerült 125 kilóra fogynia, ez volt az utolsó súlya is. Érdekesség, hogy többször is elterjedt a hír, hogy Bud Spencer meghalt, de június 27-ig mindez kacsának bizonyult.

(zselyke)
 

Kevesen tudják, de az idős sztár viszonylag aktív közéleti tevékenységet is folytatott, 2005-ben például az önkormányzati választásokon is indult a Berlusconi által vezetett Forza Italia színeiben, de vetélytársával szemben alul maradt.

(zselyke)
 

A forgatás egy része Dél-Amerikában történt, a helybeli lakosok statisztaként szerepelhettek a filmben.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.