Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Banános Joe (1982)

Banana Joe
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Timon   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

0

Terence Hill hiánya mitagadást,meglátszott a filmen,és Bud Spencer azért ügyesen mentette.A hangulat nagyon ott volt,meg a látvány is jó volt.Néhányszor simán megnézhető.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

0

Hahó,hát hol van Terence Hill bácsi? Nem is lett olyan nagyon nagy kedvenc,mint a többi.Persze szódával elmegy,de nem lett kedvenc.

 
HE7EDIK   2018. 11. 25.

0

Sokszor nagyon túl van erőltetve ez a film, de Spencer zseniálisan adja a tudatlan hülyét, elég a Kis Pistára gondolni.

 
SzFa   2017. 09. 22.

1

Alapjáratban egyáltalán nem szeretem a Bud Spencer filmeket, de ez a film hát ez fantasztikus, szét röhögtem magam. Még ma is nagyon vicces, főleg az ügyintézéses rész. Többször megnézhető, megunhatatlan film.

 
erahurka   2018. 08. 01.

1

Némileg eltér a megszokott Bud Spencer humortól, hiszen a vicces bunyók helyett inkább helyzetkomikumra épít. Utóbbi nem mindig megy túl jól neki, vagy talán sokat öregedett, nem tudom, ennek ellenére engem valahogy elkapott ez a Dél-amerikai hangula... több»

 
harnas1207   2019. 05. 28.

0

Fura volt számomra, hogy itt csak Spencer szerepel egyedül. Nem is jött át úgy mint a többi film.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

0

A Banános Joe egy szuper kis vígjáték, egy rendkívül jó film nagy kedvencemtől, Bud Spencer-től. Nem egy szokványos mozi, már csak emiatt is érdemes megnézni, nem okoz csalódást.

 

A film végén Torcillo azt mondja, hogy 'Pepsi Cola, csúcs ez az érzés', viszont a jelenetben egyértelműen a Coca-Cola és a Sprite üdítők láthatóak egy automatában. A másik érdekesség, hogy a zárójelenetben, mikor Torcillóék megjelennek a szigeten, a Bűnvadászokból ismert filmzenét hallhatjuk néhány pillanat erejéig.

(Doki1983)
 

A filmben egyszer sem hallhatjuk Bud Spencer karakterének nevét, hiszen végig a becenevén szólítják, azaz Banános Joe.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A falánknak ismerhette Bud Spencer-t, mindig azt hitték, hogy ha bemegy egy étterembe, az egész menüsort megrendeli. A színész fiatalon 98 kiló volt, majd 120-ra hízott, legnagyobb súlya pedig 158 kiló volt, de ez már az egészségére is komoly veszélyt jelentett. Nehezen, de 125 kilóra fogyott.

(Shelby07)
 

Ezt a filmet együtt vették fel a Kincs, ami nincs című filmmel, és Joe faluja pontosan ugyanaz a díszlet, mint ahol a kincset kutatják.

(Shelby07)
 

A filmből pontosan nem tudható meg, hogy melyik dél-amerikai államban forgatták a cselekményt, de egyes helyeken, mint például a katonai laktanyában látható egy kolumbiai zászló.

(Shelby07)