Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
15
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
NGN   2019. 12. 26.

legújabb vélemény

Ajándékok helyett pofonokat osztogatnak

Talán nincs is olyan ember kis országunkban, aki ne látott volna legalább egy filmet a pofozkodás koronázatlan királyaitól. Bud Spencer és Terence Hill megkerülhetetlen személyiségek, filmjeiket folyamatosan sugározzák, és mi sem jobb bizonyíték töretlen népszerűségükre, hogy még mindig magasan vezetik a nézettségi adatokat, bármely tévécsatornáról is legyen szó. Ünnepekkor viszont a legtöbb esetben kiemelt figyelmet kapnak, ilyenkor még jobban nyomják őket, persze nekik már nincs mit bizonyítaniuk, letettek már éppen eleget arra a bizonyos képzeletbeli asztalra. Sok év tapasztalata után rájöttem, hogy kétféle ember létezik, mégpedig olyan, aki hallani sem akar róluk, mert "a csapból is ők ... több»

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Ez az igazi vadnyugati film, melyben koszos mocskosak nem úgy mint a mai filmekben, hogy ott a cowboyok már kivanak lassan sminkelve. Emellett nagyon poénos is.


 
Thibo84   2019. 04. 03.

Egy évtized után végre visszatér a két pofonosztó, ám hiányoltam a régi csapatot, akiknek a jobb horgokat osztották ki. A történettel nem is volt gondom, jók voltak a poénok, ám valahogy hiányoltam belőle a lelket. Nem teljes mértékig. Hill odatette magát, lelkes volt, hisz végtére is a fia írta a forgatókönyvet, ám Bud Spencer szemében nem láttam azt a fényt, mint régen, amikor a párosuk a csúcson volt, de nem lehet azt mondani, hogy nem próbálkozott, mert látszott rajta, hogy igyekezett.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Méltón zárja le a páros közös karrierjét! :) Jobb utolsó film, mint a Szuperhekusok lett volna. Imádom azt a filmet is, de utolsó filmként nem lett volna a legjobb. Szerencsére nem így történt! :DD Western-nel kezdték és azzal is fejezték be!

 
harnas1207   2019. 05. 28.

Sokáig nem tudtam miért különleges ez a film. Számomra egyszerre tetszett meg nem is a műfaj. Ennek ellenére sokkal nézhetőbb, mint a filmjeik többsége.

Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Terence Hill
Bud Spencer
Bud Spencer
Terence Hill
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
 

Olaszországban 1994. december 22-én, míg Magyarországon csak 1995. május 4-én került vetítésre a film a mozikban.

(Shelby07)
 

A film elkészítése előtt már ötleteltek egy újabb filmen, Bud Spenserbud például felvetette Don Quijote ötletét is, ami a középkorban játszódott volna.

(Shelby07)
 

Az egyetlen olyan Bud Spencer és Terence Hill film, melyet Terence Hill rendezett.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.