Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
15
Szereplők
12
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Orosz István   2017. 08. 07.

Ez az igazi vadnyugati film, melyben koszos mocskosak nem úgy mint a mai filmekben, hogy ott a cowboyok már kivanak lassan sminkelve. Emellett nagyon poénos is.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Méltón zárja le a páros közös karrierjét! :) Jobb utolsó film, mint a Szuperhekusok lett volna. Imádom azt a filmet is, de utolsó filmként nem lett volna a legjobb. Szerencsére nem így történt! :DD Western-nel kezdték és azzal is fejezték be!


 
Zsceeeka   2017. 12. 30.

Gyerekkoromban láttam utoljára- és most karácsonykor újra. Őszintén, én úgy emlékeztem, hogy elsöprő erejű és fergeteges, hát így felnőtt fejjel, azt tudom mondani, hogy egész jó.

 
Terminátor6   2018. 06. 26.

Szerintem Terence Hill jól döntött, amikor a zárásképpen a western műfajt választotta. Elvégre, westernnel kezdték, westernnel zárják a karrierjüket. És mindehhez remekül párosul a szép karácsonyi hangulat. Ami szerintem nagyon működik a filmben az a nosztalgia. Ezenkívül a film meglehetősen komplex, jó sok dolog történik benne kezdve a minőségi verekedésektől, folytatva a poénok zuhatagáig, befejezve a gyönyörű családi szeretetteljes hangulattal. Abszolút méltó a pároshoz, még mindketten abban a korban voltak, amikor még viszonylag könnyen rendet tudtak tenni a rossz fiúk között, és Spencernél sem kellett akkor még dublőrt alkalmazni (ellenben az Extralarge-al). A nosztalgia miatt nem tudom ezt a filmet 10 pont alá értékelni. Számomra egy nagyon kedves karácsonyi bunyó Spenceréktől. Ajánlani azért nem ajánlom, mert szerintem aki csak egy kicsit is kedveli a párost, az már legalább 100-szor végignézte. Nálam Karácsonykor kötelező, akárcsak a Reszkessetek betörők. 10/10

 
szkodvig   2017. 06. 02.

Nem a legjobb tőlük de azért méltóan zárja a szériát tehát nem egy nézhetetlen kategória. Zabálás,poénok itt is vannak bőven tehát unatkozni nem fogunk. Nagyon sajnálom,hogy a sokáig emlegetett krimit már nem hozta össze a páros. R.I.P. Bud Spencer.

Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Terence Hill
Bud Spencer
Bud Spencer
Terence Hill
Terence Hill
Bud Spencer
Terence Hill
Bud Spencer
 

Olaszországban 1994. december 22-én, míg Magyarországon csak 1995. május 4-én került vetítésre a film a mozikban.

(Shelby07 )
 

A film elkészítése előtt már ötleteltek egy újabb filmen, Bud Spenserbud például felvetette Don Quijote ötletét is, ami a középkorban játszódott volna.

(Shelby07 )
 

Az egyetlen olyan Bud Spencer és Terence Hill film, melyet Terence Hill rendezett.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.