Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
15
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Vélemények: Bunyó karácsonyig (1994)

 
NGN   2019. 12. 26.

legújabb vélemény

Ajándékok helyett pofonokat osztogatnak

Talán nincs is olyan ember kis országunkban, aki ne látott volna legalább egy filmet a pofozkodás koronázatlan királyaitól. Bud Spencer és Terence Hill megkerülhetetlen személyiségek, filmjeiket folyamatosan sugározzák, és mi sem jobb bizonyíték töretlen népszerűségükre, hogy még mindig magasan vezetik a nézettségi adatokat, bármely tévécsatornáról is legyen szó. Ünnepekkor viszont a legtöbb esetben kiemelt figyelmet kapnak, ilyenkor még jobban nyomják őket, persze nekik már nincs mit bizonyítaniuk, letettek már éppen eleget arra a bizonyos képzeletbeli asztalra. Sok év tapasztalata után rájöttem, hogy kétféle ember létezik, mégpedig olyan, aki hallani sem akar róluk, mert "a csapból is ők ... több»

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Ez az igazi vadnyugati film, melyben koszos mocskosak nem úgy mint a mai filmekben, hogy ott a cowboyok már kivanak lassan sminkelve. Emellett nagyon poénos is.


 
Thibo84   2019. 04. 03.

Egy évtized után végre visszatér a két pofonosztó, ám hiányoltam a régi csapatot, akiknek a jobb horgokat osztották ki. A történettel nem is volt gondom, jók voltak a poénok, ám valahogy hiányoltam belőle a lelket. Nem teljes mértékig. Hill odatette magát, lelkes volt, hisz végtére is a fia írta a forgatókönyvet, ám Bud Spencer szemében nem láttam azt a fényt, mint régen, amikor a párosuk a csúcson volt, de nem lehet azt mondani, hogy nem próbálkozott, mert látszott rajta, hogy igyekezett.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Méltón zárja le a páros közös karrierjét! :) Jobb utolsó film, mint a Szuperhekusok lett volna. Imádom azt a filmet is, de utolsó filmként nem lett volna a legjobb. Szerencsére nem így történt! :DD Western-nel kezdték és azzal is fejezték be!

 
harnas1207   2019. 05. 28.

Sokáig nem tudtam miért különleges ez a film. Számomra egyszerre tetszett meg nem is a műfaj. Ennek ellenére sokkal nézhetőbb, mint a filmjeik többsége.

 
Norbert93   2019. 07. 28.

Mai napig ikonikus jelentéssel bíró film számomra, valószínűleg nem én vagyok az egyetlen aki megnézte már Karácsonykor, hiszen számtalanszor levetítették, azaz része volt a régen még igényesebb és nagyobb népszerűségnek örvendő karácsonyi műsornak, amikor a család összeült a TV előtt. Magáról a filmről röviden annyit tudnék mondani, hogy már nincs meg benne az a lendület, mint pl. Az ördög jobb és bal keze c. filmekben, de még mindig erősen megvan a maga sajátosan egyedi hangulata és szelleme.

 
Zsceeeka   2017. 12. 30.

Gyerekkoromban láttam utoljára- és most karácsonykor újra. Őszintén, én úgy emlékeztem, hogy elsöprő erejű és fergeteges, hát így felnőtt fejjel, azt tudom mondani, hogy egész jó.

 
Terminátor6   2018. 06. 26.

Szerintem Terence Hill jól döntött, amikor a zárásképpen a western műfajt választotta. Elvégre, westernnel kezdték, westernnel zárják a karrierjüket. És mindehhez remekül párosul a szép karácsonyi hangulat. Ami szerintem nagyon működik a filmben az a nosztalgia. Ezenkívül a film meglehetősen komplex, jó sok dolog történik benne kezdve a minőségi verekedésektől, folytatva a poénok zuhatagáig, befejezve a gyönyörű családi szeretetteljes hangulattal. Abszolút méltó a pároshoz, még mindketten abban a korban voltak, amikor még viszonylag könnyen rendet tudtak tenni a rossz fiúk között, és Spencernél sem kellett akkor még dublőrt alkalmazni (ellenben az Extralarge-al). A nosztalgia miatt nem tudom ezt a filmet 10 pont alá értékelni. Számomra egy nagyon kedves karácsonyi bunyó Spenceréktől. Ajánlani azért nem ajánlom, mert szerintem aki csak egy kicsit is kedveli a párost, az már legalább 100-szor végignézte. Nálam Karácsonykor kötelező, akárcsak a Reszkessetek betörők. 10/10

 
szkodvig   2017. 06. 02.

Nem a legjobb tőlük de azért méltóan zárja a szériát tehát nem egy nézhetetlen kategória. Zabálás,poénok itt is vannak bőven tehát unatkozni nem fogunk. Nagyon sajnálom,hogy a sokáig emlegetett krimit már nem hozta össze a páros. R.I.P. Bud Spencer.

 
Enjoy   2017. 02. 10.

A modernebb Bud Spencer-Terence Hill filmek között van. Szerintem mindenképpen átlag feletti vígjáték egyedi humorral, amit a párostól megszokhattunk.

 
zselyke   2016. 07. 14.

Ez a film Bud Spencer és Terence Hill legjobb filmjük.

 
szisziszabo   2016. 09. 03.

Az összes Bud Spencer és Terence Hill film örok életü. Ők a halhatatlan páros akiket mindenki ismer és szeret. Ez a filmjük is mint a többi örök életű. Az ismerésük számomra hozzá tartozik az alap műveltséghez. A filmeiken garantált a nevetés és a meglepődés. Tetszik hogy sose folyik vér annak ellenére hogy mindig van verekedés. Akárki kérdezheti tőlem "mi a kedvenc filmed" de én mindíg azt fogom válaszolni,hogy a Bud-Hill filmek a legjobbak...és abból van egy pár :)

 
Bady   2015. 10. 12.

Nem a legjobb Spencer-Hill film, de akárhányszor nézem, mindig meg tud nevettetni, pedig azért nem ezeken szocializálódtam. :) Nem tudom elképzelni, hogy valaki itthon ne látta volna legalább egyszer ezt a filmet. Ha neked kimaradt, sürgősen pótold. :)

 
leo777   2015. 06. 27.

Szó szerint ütős poénokkal van tele a film. :) Én nagyon bírtam Spencer és Hill párosát, és szerintem ez az egyik legjobb közös filmjük.

 
justynaw   2015. 06. 06.

Őszintén szólva sosem voltam elragadtatva ezektől a filmektől, de mivel minden magyar ünnepkor ment a tévében, valahogy a gyerek- és kamaszkorom részévé váltak. Rosszat nem akarok mondani erről a filmről sem, de mai fejjel és több száz (ezer?) megnézett filmmel a hátam mögött azért némileg máshogy látom. De szerintem sokan vannak még ezzel hozzám hasonlóan.

 
tbelina29   2014. 11. 04.

Fú, hányszor láttam ezt a filmet már, de sosem tudom megunni. Persze nem egy filmművészeti remekmű, és még csak nem is tartozik a legjobb víjgátékok közé, de nagyon sok élményem kapcsolódik hozzá, és legközelebb is újra megnézem. RIP Bud Spencer. :(

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.