Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Mindent bele, fiúk! (1972)

...Più forte ragazzi!
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Zénó   2017. 05. 06.

legújabb vélemény

Az első olyan közös filmjük, ami egy klasszikus vígjáték. Addig csak makaróni-westernekben szerepeltek együtt, szerencsére más műfajban is megállta a helyét ez a páros... sőt szerintem megfejelte a teljesítményét és ezzel a filmmel indult útjára a közös munkájuk rengeteg nagy nevetős filmmel. Nélkülük szegényebb lenne a filmvilág!

 
Wild-W   2016. 10. 13.

Az egyik legjobb közös filmjük, és én már csak tudom, az összes Bud Spencer-Terence Hill filmet láttam. Apukámtól örököltem ezt a függőséget, ez volt az első amit közösen láttunk, azóta még hatszor :)

 

Bud Spencernek ennél a filmnél még nem volt légi járművekre jogosítványa. Ám a forgatás alatt egy alkalommal ő maga szállt fel, tett egy rövid utat a levegőben, majd tette le a gépet; a színész állítása szerint kényszerleszállást hajtott végre. Ekkor lett szerelmes a repülésbe, és a forgatás után letette a jogosítványt utasszállító repülőgépekre és helikopterekre.

(Thibo84)
 

A forgatás után elmentek egy közeli étterembe megünnepelni a munka végét. Bud Spencer szólt a pincérnek, hogy hozza az étlapot. Mikor kivitte, Spencer vissza is küldette vele mondván, hogy hozzon mindent, ami az étlapon szerepel.

(Thibo84)
 

A film másik magyar címe: Gyémántvadászok.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.