Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
83%

Mindent bele, fiúk! (1972)

...Più forte ragazzi!
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
Zénó   2017. 05. 06.

legújabb vélemény

0

Az első olyan közös filmjük, ami egy klasszikus vígjáték. Addig csak makaróni-westernekben szerepeltek együtt, szerencsére más műfajban is megállta a helyét ez a páros... sőt szerintem megfejelte a teljesítményét és ezzel a filmmel indult útjára a kö... több»

 
Wild-W   2016. 10. 13.

0

Az egyik legjobb közös filmjük, és én már csak tudom, az összes Bud Spencer-Terence Hill filmet láttam. Apukámtól örököltem ezt a függőséget, ez volt az első amit közösen láttunk, azóta még hatszor :)

 

Bud Spencernek ennél a filmnél még nem volt légi járművekre jogosítványa. Ám a forgatás alatt egy alkalommal ő maga szállt fel, tett egy rövid utat a levegőben, majd tette le a gépet; a színész állítása szerint kényszerleszállást hajtott végre. Ekkor lett szerelmes a repülésbe, és a forgatás után letette a jogosítványt utasszállító repülőgépekre és helikopterekre.

(Thibo84)
 

A forgatás után elmentek egy közeli étterembe megünnepelni a munka végét. Bud Spencer szólt a pincérnek, hogy hozza az étlapot. Mikor kivitte, Spencer vissza is küldette vele mondván, hogy hozzon mindent, ami az étlapon szerepel.

(Thibo84)
 

A film másik magyar címe: Gyémántvadászok.

(Mavil)
 

Ez az első olyan film, amelyben a páros együtt játszik és a modern korban játszódik.

(Mavil)
 

Ebben a filmben Giuseppe Colizzi 4. alkalommal dolgozott együtt a népszerű párossal.

(Mavil)