Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%

Bűnvadászok (1977)

I due superpiedi quasi piatti
Filmadatlap
 
27
Szereplők
19
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Bűnvadászok
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

a kis tigris meg a nagy sárkány, akinek a hangja mélyebb

Akárhányszor megnézem az eleje nekem kicsit fura mindig, nem tudom miért de utána természetesen imádom minden percét :D

 
Thibo84   2019. 04. 10.

A film számos olyan beszólást, aranyköpést hordoz, amit a mai napig is felemlegetnek a rajongók és, akik kevésbé ismerik a párost, főleg a „Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb". A páros hozza a megszokott formát, pláne,... több»


 
ZeroHero   2019. 09. 30.

Orok klasszikus a mai 35+os generacionak, meg akkor is, ha kicsit limonade az egesz... BP es TH hozza a szokasos remek karaktereket, a sztori is meglepoen korrekt es izgalmas, megis kicsit unalmas mar mindig ugyanazokat a rosszfiukat latni ugyenugy r... több»

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Igazán nem tudom, mi lenne az, ami kivetnivaló lenne ebben a filmben. A színészek nagyon jól hozták a karakterüket, ami igencsak fontos egy filmnél. Emellett a történet sem kezd el lejtmenetbe vágtatni.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

Bud Spencer és Terence Hill sokunk gyerekkorát jelenti. Ez a film örök klasszikus marad, nem számít, hogy mennyit fejlődik a filmes szakma, ennyi humort és pofont senki tud nem belesűríteni egyetlen filmbe, mint ők. Mindemellett, azért megvan a maga története is és nem mellékesen nagyon jól alakítják szerepeiket.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

Terence Hill és Bud Spencer alias Carlo Pedersoli olasz vizilabdázó fiatal éveim két legnagyobb sztárja.A vér nélküli óriási pofonok mesterei,akik számtalan nagy 'aranyköpést ' csempésznek a filmjeikbe!Örök klasszikusok.

 
Norbert93   2019. 04. 27.

Rendőr berkeken belül is napi szinten idézett, ezerszer látott klasszikus és kötelező darab. A páros egyik zseniális közös filmje, s mint mindegyik, ennek is minden mondata aranyköpés.

 

A film sikere után a rendezők felbuzdultak és mindannyian egyetértettek, hogy a párosnak mindenképp folytatnia kell a közös szereplést. A westernre már nem volt igény, ezért újabb műfajokban is szerepeltették a két pofonosztót, és mind nagy sikernek örvendett.

(Shelby07)
 

A stáb rendelkezett forgatási engedéllyel, ám a helyiek, akik nem tudták, hogy felvétel zajlik, feljelentették a rendőrautóval száguldozó színészeket, akik, hogy ne legyen baj, kiszálltak a járműből és kezüket a motorháztetőre téve várták a hatóságokat.

(Mavil)
 

A Golden Sreen-en díjat nyert 1978-ban.

(Mavil)
 

A film egyik jelenetének (tekepályás verekedés) forgatása során Terence Hill feje megsérült, ezért rövid ideig leállították a forgatási munkálatokat.

(Mavil)
 

A film egyik jelenetét, amelyben a tekepályán verekednek, Rómában vették fel. 7 napig forgatták ezt a részt.

(Mavil)
 

Csupán néhány belső jelenetet vettek fel Olaszországban.

(Mavil)
 

A Bűnvadászokban feltűnik Enzio Marano is, aki Bud Spencer és Terence Hill korábbi filmjében, Az ördög jobb és bal keze-ben is együtt játszott már a párossal.

(Mavil)
 

A filmet Miamiban forgatták le.

(Mavil)
 

Bud Spencer a verekedős jelenetben kék felsőt visel, melyen a JUMBO felirat áll.

(Mavil)
 

A sportstadion ahol Geronimo bandájával verekednek a Miami Orange Bowl stadion.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.