Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Bűnvadászok (1977)

I due superpiedi quasi piatti
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Bűnvadászok
 
MidoD7   2019. 04. 12.

Igazán nem tudom, mi lenne az, ami kivetnivaló lenne ebben a filmben. A színészek nagyon jól hozták a karakterüket, ami igencsak fontos egy filmnél. Emellett a történet sem kezd el lejtmenetbe vágtatni.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

Bud Spencer és Terence Hill sokunk gyerekkorát jelenti. Ez a film örök klasszikus marad, nem számít, hogy mennyit fejlődik a filmes szakma, ennyi humort és pofont senki tud nem belesűríteni egyetlen filmbe, mint ők. Mindemellett, azért megvan a maga története is és nem mellékesen nagyon jól alakítják szerepeiket.


 
VFTS   2016. 08. 03.

Az emberek által elvárt mennyiségű pofont és humort kapjuk meg ebben a klasszikus Bud Spencer-Terence Hill filmben. A zenét is ismét eltalálták. Valamint gazdagabbak lettünk egy újabb szállóigével: jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb.

 
Thibo84   2019. 04. 10.

A film számos olyan beszólást, aranyköpést hordoz, amit a mai napig is felemlegetnek a rajongók és, akik kevésbé ismerik a párost, főleg a „Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb". A páros hozza a megszokott formát, pláne, amikor a pofonokat osztogatják a megszokott arcoknak. A történet még számtalan megtekintés után is annyira magával ragadott, hogy észre sem veszem, és már el is repült az idő.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Klasszikus Bud Spencer és Terence Hill-film és minőség. Nagyon jól működnek ezek ketten egymással, nagyon jól kiegészítik egymást. Amúgy akciódús, pörgős film jó poénokkal, mint mindig.

 

A film sikere után a rendezők felbuzdultak és mindannyian egyetértettek, hogy a párosnak mindenképp folytatnia kell a közös szereplést. A westernre már nem volt igény, ezért újabb műfajokban is szerepeltették a két pofonosztót, és mind nagy sikernek örvendett.

(Shelby07)
 

A stáb rendelkezett forgatási engedéllyel, ám a helyiek, akik nem tudták, hogy felvétel zajlik, feljelentették a rendőrautóval száguldozó színészeket, akik, hogy ne legyen baj, kiszálltak a járműből és kezüket a motorháztetőre téve várták a hatóságokat.

(Mavil)
 

A Golden Sreen-en díjat nyert 1978-ban.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.