Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Bűnvadászok (1977)

I due superpiedi quasi piatti
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
32
Képek
1
Videók
 
Queenakasha   2018. 03. 25.

Bud Spencer és Terence Hill sokunk gyerekkorát jelenti. Ez a film örök klasszikus marad, nem számít, hogy mennyit fejlődik a filmes szakma, ennyi humort és pofont senki tud nem belesűríteni egyetlen filmbe, mint ők. Mindemellett, azért megvan a maga története is és nem mellékesen nagyon jól alakítják szerepeiket.

 
VFTS   2016. 08. 03.

Az emberek által elvárt mennyiségű pofont és humort kapjuk meg ebben a klasszikus Bud Spencer-Terence Hill filmben. A zenét is ismét eltalálták. Valamint gazdagabbak lettünk egy újabb szállóigével: jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb.


 
doroffee   2016. 02. 14.

Klasszikus Bud Spencer és Terence Hill-film és minőség. Nagyon jól működnek ezek ketten egymással, nagyon jól kiegészítik egymást. Amúgy akciódús, pörgős film jó poénokkal, mint mindig.

 
D. Wolfe   2016. 04. 21.

Nagy klasszikus, Spencer és Hill egyik legjobb közös alkotása. Rengeteg benne az idézhető párbeszéd, a két főszereplő folyamatos oda-vissza oltogatása, és a történet is egészen jól kigondolt, na persze nagy csavarokra nem kell számítani, de megállja a helyét. A zene ezúttal is felejthetetlen, maga a film pedig nagyon szórakoztató és vicces.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Több mint 40 éves film, de a mai napig szórakoztató. Joó, mindenki látta már nyolcszor és nem is nevetünk rajta hangosan, de mégis mindenki bajos, kedves, béna, aranyos vagy ennek kombinációja. Ahogy a többi BS + TH filmben, itt is minden sablonos, nincsenek árnyalt karakterek, nincs ármány. De mégis szórakoztató tud lenni arra a két órára, amíg az ember beleragad.

 

A film sikere után a rendezők felbuzdultak és mindannyian egyetértettek, hogy a párosnak mindenképp folytatnia kell a közös szereplést. A westernre már nem volt igény, ezért újabb műfajokban is szerepeltették a két pofonosztót, és mind nagy sikernek örvendett.

(Shelby07 )
 

A stáb rendelkezett forgatási engedéllyel, ám a helyiek, akik nem tudták, hogy felvétel zajlik, feljelentették a rendőrautóval száguldozó színészeket, akik, hogy ne legyen baj, kiszálltak a járműből és kezüket a motorháztetőre téve várták a hatóságokat.

(Mavil )
 

A Golden Sreen-en díjat nyert 1978-ban.

(Mavil )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.