Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88

Bűnvadászok (1977)

I due superpiedi quasi piatti
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Bűnvadászok
 
ZeroHero   2019. 09. 30.

legújabb vélemény

Orok klasszikus a mai 35+os generacionak, meg akkor is, ha kicsit limonade az egesz... BP es TH hozza a szokasos remek karaktereket, a sztori is meglepoen korrekt es izgalmas, megis kicsit unalmas mar mindig ugyanazokat a rosszfiukat latni ugyenugy rosszfiuknak, mint a paros minden filmjeben... Sorozatosan huztak le ugyanazokat a boroket a temarol, de megis mindannyian szeretjuk es barmikor ujranezzuk.

 
Thibo84   2019. 04. 10.

A film számos olyan beszólást, aranyköpést hordoz, amit a mai napig is felemlegetnek a rajongók és, akik kevésbé ismerik a párost, főleg a „Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb". A páros hozza a megszokott formát, pláne, amikor a pofonokat osztogatják a megszokott arcoknak. A történet még számtalan megtekintés után is annyira magával ragadott, hogy észre sem veszem, és már el is repült az idő.


 
MidoD7   2019. 04. 12.

Igazán nem tudom, mi lenne az, ami kivetnivaló lenne ebben a filmben. A színészek nagyon jól hozták a karakterüket, ami igencsak fontos egy filmnél. Emellett a történet sem kezd el lejtmenetbe vágtatni.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

Bud Spencer és Terence Hill sokunk gyerekkorát jelenti. Ez a film örök klasszikus marad, nem számít, hogy mennyit fejlődik a filmes szakma, ennyi humort és pofont senki tud nem belesűríteni egyetlen filmbe, mint ők. Mindemellett, azért megvan a maga története is és nem mellékesen nagyon jól alakítják szerepeiket.

 
Norbert93   2019. 04. 27.

Rendőr berkeken belül is napi szinten idézett, ezerszer látott klasszikus és kötelező darab. A páros egyik zseniális közös filmje, s mint mindegyik, ennek is minden mondata aranyköpés.

 

A film sikere után a rendezők felbuzdultak és mindannyian egyetértettek, hogy a párosnak mindenképp folytatnia kell a közös szereplést. A westernre már nem volt igény, ezért újabb műfajokban is szerepeltették a két pofonosztót, és mind nagy sikernek örvendett.

(Shelby07 )
 

A stáb rendelkezett forgatási engedéllyel, ám a helyiek, akik nem tudták, hogy felvétel zajlik, feljelentették a rendőrautóval száguldozó színészeket, akik, hogy ne legyen baj, kiszálltak a járműből és kezüket a motorháztetőre téve várták a hatóságokat.

(Mavil)
 

A Golden Sreen-en díjat nyert 1978-ban.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.