Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70

Az angyalok is esznek babot (1973)

Anche gli angeli mangiano fagioli
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2019. 05. 03.

legújabb vélemény

Sajna Bud Spencer és Giuliano Gemma között nem éreztem, hogy jól működne ez a párosítás. Utóbbi hiába próbálkozott, sajna erőltetettnek találtam az alakítását. Olyan érzést keltett bennem, mintha ki akarna tűnni a pofonosztó óriás mellett és pont ezzel fojtotta meg végül az egész filmet. Ezt leszámítva, nem lett volna semmi gond a történettel, ha a kedvenc párosunkat láthattuk volna a vásznon.

 
Macskínó   2016. 09. 18.

Szegény Bud már az angyalokkal eszi a hagymás babot, de amit itthagyott az örökre fennmarad. Filmjeit szerették az egész világon, megunhatatlanok a mai napig, igazi örökzöldek! Mindenkinek ajánlom! :)


 
feri1   2015. 05. 22.

Ez a Gemma, Spencer páros nekem sem jött be igazán. Eléggé lapos.

 
nándi99   2014. 12. 07.

Hát, nekem nem ez a kedvenc Bud Spencer filmem. Valahogy ezt a koncepciót csak Terence Hillel lehet eljátszani. Az karaktere nagyon hiányzik a filmből.

Giuliano Gemma
Bud Spencer
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Robert Middleton
 

Barboni eredetileg egy újabb Spencer–Hill filmnek szánta az alkotást, ám utóbbi ügynöke és a producer között a forgatás kezdetéig nézetletérés alakult ki, így végül Giuliano Gemma kapta meg Sonny szerepét.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.