70% 53 szavazat
A nagy balhé 2.

A nagy balhé 2.

A計劃續集
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
5
Képek (5)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Folytatódik Jackie Chan egyik leglátványosabb és legviccesebb filmje, a Nagy balhé. Hősünknek most sincs könnyű dolga, hisz nem csak az első részben már (le)szerepelt kalózokkal kényszerül szembenézni, hanem összeütközésbe kerül a város korrupt rendőreivel is. És ha még ez sem lenne elég, szegény feje egy forradalmi csoportosulással is szembe kerül. A film nem szűkölködik lélegzetelállító akrobata-mutatványokban, melyek közül talán a legemlékezetesebb, amikor Chan Buster Keaton előtt tisztelegve, egy éppen omlásnak indult házfalon fut versenyt az idővel.

Rendező: Jackie Chan
Forgatókönyvíró: Jackie Chan, Jack Maeby, Edward Tang, Yu Ting
Ország: Hongkong
Premier: 1987.07.25.

A nagy balhé  (1983)

 
2019.07.08 Norbert93

legújabb vélemény

A 80-as évek keleti akciófilmjes felhozatalát nálunk mindenképpen a Jackie Chan filmek jelentették, ha jó volt a film, ha nem. Nos a Nagy balhé 2. része éppen a kettő közé esik, mert bugyuta és kiszámítható, de Jackie stílusa megmenti a filmet a telj... Több

0
 
2015.09.01 Barthy

Ennél feleslegesebb időtöltést el se tudtam volna képzelni. Ezt az időt már tényleg nem kapom vissza. Igaz, hogy ez közhely, de teljesen rá illik. Nem éreztem késztetést arra, hogy végig nézzem. Befejeztem igazából, de a végén feltettem a kérdést: Minek?

0