Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
2
Képek
2
Videók
T4xi
 
Deku   2017. 10. 16.

Ez a fajta bohóckodás nekem egyáltalán nem tetszik és nem értem mi ez az egész. Ennél a filmnél egy kicsit másabb hangulatot is eltudtam volna képzelni mint amit megvalósítottak. Emiatt pedig én kicsit unatkoztam is az egész film alatt.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

Szerintem a negyedik rész, is nagyon jól sikerült. Ill a Taxi az a film amire, azt tudom mondani, hogy az összes rész remekelt. Poénos vicces, mindig nevetve nézem végig.


 
szaka123   2016. 01. 22.

Jó film, a harmadik után ez a legjobb. Kicsit talán túl tolták a Gibert szálat. Marion Cotillard már nem szerepel ebben a részben, egy másik film miatt, ha jól tudom. Hiányzik egy kicsit, mert emlegetik benne, de nem tűnik fel. A többiek hozzák a szokásost. :D

 
Norbert93   2019. 07. 30.

A Taxi franchise, mint trilógia megállja a helyét, filmes szempontból teljesen felesleges volt ez a negyedik rész. Persze az anyagi szempont megint más kérdés és ez rendesen meg is látszik. Hatalmas mértékű minőségbeli hanyatlás az egész, amire a kis belga gengszter ripacskodása csak rátesz pár lapáttal.

 
VFTS   2016. 08. 03.

A Taxi filmek közül egyértelműen a leggyengébb. Émilien és Daniel helyett egyértelműen Giberten van a hangsúly. A taxi is már inkább csak feltűnik a filmben, nem központi része. A végén amikor Giert lő mindenre ész nélkül az már nagyon amerikai filmes beütéses lett.

A film összbevétele 65 125 001 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az első Taxi film, amelyben nem tűnik fel Marillon Cotillard.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A franciaországi mozis bemutatóhoz képest Spanyolországban 9 évvel később adták ki DVD-n a filmet.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.