Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
54
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Taxi
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Kedvenc vígjátékaim egyike, tele poénnal, akit nem köt le annak nincs humorérzéke.

 
indingo   2019. 02. 03.

Nem mai darab. Alig vártam, hogy a mozikba kerüljön. Amúgy nem kedvelem az autóüldözéses filmeket, de itt még azt is bírtam. Izgalmas történet, remek humorral.


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Nagyon jó film, azt tudom mondani nagyon szórakoztató. A balfék rendőr, és a lökött, de annál ügyesebb Taxis története. Itt még akció film feelingje volt inkább.

 
szaka123   2018. 03. 26.

A maga idejében nagyon jó film volt. Sok újdonsággal, autósüldözéssel és egy nagyon szép Taxi-val. Ha valaki csak kikapcsolódni akar, arra tökéletes ez a film. Nyugodt szívvel ajánlom, már csak Marion Cotillard miatt is, aki itt még csak egy feltörekvő színésznő volt.

 
MP170506   2017. 07. 10.

Gyerekkorom kedvenc vígjátéka. Nagyon jó a történet, kiválóak a karakterek, akiket nagyon jól visznek vászonra a színészek. Remek kikapcsolódást nyújt bármikor!

 
Nem hitvány ez a film még ma sem, a coolságfaktor még mindig az egekben, de azért ma már szembetűnnek azok a hibák, amelyek régen nem (csak néhány példa: hullámzó a film színvonala, a látványos kaszkadőrmutaványok nem mindig tudták ellensúlyozni a sztorin éktelenkedő lyukakat, a női karakterek egysíkúsága. stb) de összességében még mindig olyan szórakoztató a végeredmény, hogy franciás könnyedséggel vonhatunk vállat ezeken, és inkább engedjük, hogy Bessonék elvarázsoljanak bennünket. több»

A film összbevétele 44 486 269 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 53 millió francia frank volt.

(LionelMessi10)
 

Luc Besson 30 nap alatt elkészült a film forgatókönyvével azalatt, hogy várta, hogy a Columbia Pictures engedélyezze, hogy elkezdődjenek Az ötödik elem forgatásának előkészületei.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Összesen 110 autót használtak a film forgatása alatt.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.