Pancser police (2010)

The Other Guys

stevepisti   2023. 03. 29.

Jól szórakoztam rajta, nem várta tőle többet, mint amit kaptam.

JRD   2022. 09. 23.

Úgy vagyok vele, hogy amiben benne van Ferrell és Wahlberg, azért az rossz nem lehet. Egy tipikus vígjáték, ahol a két perifériás zsaru végre megmutatja, hogy tökös legények tudnak ám lenni. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

HercegPeter   2016. 12. 05.

Laza nevetgélésre pont jó. Vannak benne olyanfajta hülyeségek is amik már-már fájdalmasak, de viccesek is egyben. Mark Wahlberg csak akkor jó egy vígjátékban, ha azt Will Ferrell-lel közösen csinálják.

hsanya182   2015. 06. 08.

Jó nagy agyament komédia, eszméletlen néha már túlzott dumákkal is. Megéri megnézni mert nem egy unalmas történet, néha furcsa módon letér mellékvágányokban, de nézhető szórakoztató. Tanulságos, összegző film a korrupt társadalmunkról.

harnas1207   2018. 12. 20.

Első megnézésre nagyon tetszett, de később rájöttem inkább a Dwayne johnsonék ugrásos jelenete miatt. Átlagos vígjáték pár jó poénnal és tízszer annyi erőltetett viccel. Egyszer simán meg lehet nézni.

macskulare   2015. 06. 10.

Aki kikapcsolódásra várt az egy nagyon jó szórakoztató vígjátékot talált. Csak ömlenek a dumák mint az özönvíz. Nagyon jó szituációk alakulnak ki, ahogy a két rendőrtárs egyre jobban megismeri egymás FBI-on kívüli magánéletét. Érdemes megnézni! :)

batukán   2017. 08. 04.

Aki arra számít, hogy bazi nagy humorbombák robbannak percenként, az csalódni fog. Nem arról van szó, hogy nem nyomnák százzal a baromságaikat, de tartok tőle, nem mindenki fog elájulni ettől.

168,7 millió dollár összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)

A film költségvetése 100 millió dollár volt.

(LionelMessi10)

A Hartley Building valójában az Albany külvárosában található Bank of America épülete, az egykori Norstar Plaza.

(SódóGA)

Gene Mauch eredetileg a Kaliforniai Angyalok nevű baseball csapat menedzsere. Will Ferrell nagy rajongója a csapatnak.

(SódóGA)

A moziplakáton Allen és Terry ugyanazt a jelvényszámot viselik: a 10712-őt.