Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
31
Szereplők
23
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Pancser police
 
hsanya182   2015. 06. 08.

Jó nagy agyament komédia, eszméletlen néha már túlzott dumákkal is. Megéri megnézni mert nem egy unalmas történet, néha furcsa módon letér mellékvágányokban, de nézhető szórakoztató. Tanulságos, összegző film a korrupt társadalmunkról.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Laza nevetgélésre pont jó. Vannak benne olyanfajta hülyeségek is amik már-már fájdalmasak, de viccesek is egyben. Mark Wahlberg csak akkor jó egy vígjátékban, ha azt Will Ferrell-lel közösen csinálják.


 
harnas1207   2018. 12. 20.

Első megnézésre nagyon tetszett, de később rájöttem inkább a Dwayne johnsonék ugrásos jelenete miatt. Átlagos vígjáték pár jó poénnal és tízszer annyi erőltetett viccel. Egyszer simán meg lehet nézni.

 
batukán   2017. 08. 04.

Aki arra számít, hogy bazi nagy humorbombák robbannak percenként, az csalódni fog. Nem arról van szó, hogy nem nyomnák százzal a baromságaikat, de tartok tőle, nem mindenki fog elájulni ettől.

 
kovi23   2015. 06. 22.

Hát hiába a sok jó színész, ez egy nagyon gagyi film lett, tele van hülyeséggel, semmi történet, gyenge poénok tömkelege, volt 1-2 poén, amin nevettem, de többet vártam a filmtől, nekem kissé unalmas volt.

A film összbevétele 170 432 927 dollár volt (imdb.com).

 

168,7 millió dollár összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 100 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

A Hartley Building valójában az Albany külvárosában található Bank of America épülete, az egykori Norstar Plaza.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.