Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Szuperzsaru (1980)

Poliziotto Superpiù
Filmadatlap
 
15
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Szuperzsaru
 
szaka123   2018. 03. 26.

Gyerekkorom egyik kedvenc vígjátéka. Rengeteget idéztünk belőle. Terence Hill-t egyébként nem igazán bírom, de a film ezt is elbírta. A sztori érdekesnek mondható, jól összerakott film. Jó lenne ilyen "szupererő" mindenkinek, csak a vörös szín ne lenne... :D

 
Deku Nézhetetlen  2017. 08. 17.

Ez a film is úgy selejt ahogy az összes többi Terence Hill film, mindegy, hogy van-e benne Bud Spencer vagy sem. Nekem nem tudja hozni azt a humort amit kéne. Ez pedig így nézhetetlen.


 
Orosz István   2017. 08. 07.

Nos itt Terence Hill szólóba nyomja, de akkor is nagyon jó film lett. Kicsit Superman paródiának érzem, kriptonit vörös szín biztos van valami összefüggés. :D

 
Thibo84   2016. 06. 18.

Terence Hill, amikor Bud Spencer nélkül játszik, kevés filmjéért vagyok oda. Ez az egyik, amelyik kilóg a sorból. Sergio Corbucci megint egy igen szórakoztató filmet adott nekünk, a zenéről meg nem is beszélve.

 
Terminátor6   2018. 06. 21.

Ez volt az első Terence Hill film az életemben, és mindenféleképpen egy meghatározó film volt számomra. Sokat nem is lehet erről írni, ugyanis ez tipikusan az a film, melynek rengeteg hibája van, mégis hozzátartozik mindannyiunk gyerekkorához. Mégis meg kell említeni , hogy talán ez az a Terence Hill film, amiben minden a maximálisra van járatva. Gondolok itt a humorra, a szereplőkre, a zenére, vagy éppen a verekedésekre. Úgyhogy igazából nincs értelme értékelni, hisz ez gyerekkori élmény kérdése.

Ernest Borgnine
Terence Hill
Terence Hill
Terence Hill
Joanne Dru
 

A Szuperzsaru rendezője, Sergio Corbucci forgatott ezen a filmen kívül Terence Hillel és Bud Spencerrel közösen is: az És megint dühbe jövünk illetve a Kincs, ami nincs című vígjátékokat.

(LionelMessi10 )
 

 A filmben látható hamisított bankjegyek egy dollárosok voltak.

(LionelMessi10 )
 

Joanne Dru utolsó filmje volt 1996-ban bekövetkezett halála előtt. Utolsó mondata a filmben: “A legnagyobb szerepem. Micsoda befejezés!“

(LionelMessi10 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.