Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81

Szuperzsaru (1980)

Poliziotto Superpiù
Filmadatlap
 
16
Szereplők
14
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Szuperzsaru
Ernest Borgnine
Terence Hill
Terence Hill
Terence Hill
Joanne Dru
 
sabnock666   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Nekem Ernest Borgnine is nagy kedvencem,és az állításom itt is igaz,Bud és Terence csak eggyütt az igazi,így csak nézhető! Sajnos ez többször bebizonyosodott.

 
Deku Nézhetetlen  2017. 08. 17.

Ez a film is úgy selejt ahogy az összes többi Terence Hill film, mindegy, hogy van-e benne Bud Spencer vagy sem. Nekem nem tudja hozni azt a humort amit kéne. Ez pedig így nézhetetlen.


 
szaka123   2018. 03. 26.

Gyerekkorom egyik kedvenc vígjátéka. Rengeteget idéztünk belőle. Terence Hill-t egyébként nem igazán bírom, de a film ezt is elbírta. A sztori érdekesnek mondható, jól összerakott film. Jó lenne ilyen "szupererő" mindenkinek, csak a vörös szín ne lenne... :D

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Nos itt Terence Hill szólóba nyomja, de akkor is nagyon jó film lett. Kicsit Superman paródiának érzem, kriptonit vörös szín biztos van valami összefüggés. :D

 
Thibo84   2016. 06. 18.

Terence Hill, amikor Bud Spencer nélkül játszik, kevés filmjéért vagyok oda. Ez az egyik, amelyik kilóg a sorból. Sergio Corbucci megint egy igen szórakoztató filmet adott nekünk, a zenéről meg nem is beszélve.

 

A Szuperzsaru rendezője, Sergio Corbucci forgatott ezen a filmen kívül Terence Hillel és Bud Spencerrel közösen is: az És megint dühbe jövünk illetve a Kincs, ami nincs című vígjátékokat.

(LionelMessi10)
 

 A filmben látható hamisított bankjegyek egy dollárosok voltak.

(LionelMessi10)
 

Joanne Dru utolsó filmje volt 1996-ban bekövetkezett halála előtt. Utolsó mondata a filmben: “A legnagyobb szerepem. Micsoda befejezés!“

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.