Az egykori CIA-kémek, Emily és Matt újra visszakényszerülnek munkakörükbe, miután lelepleződik a titkos személyazonosságuk.
(Hupka Adrián)
(Hupka Adrián)Számomra rendben volt a film, nem vártam túl sokat, nem keveseltem amit nyújtani tudott. Jó volt újra látni Cameron Diaz-t, fantasztikus Lindát képeztek belőle. :D Voltak benne humoros részek, Glenn Close-ra nagyot néztem. Voltak benne felszínes, nem túl hiteles pillanatok, mozzanatok, de nem baj, nem kell tökéletesnek lennie.
Cameron Diaz visszatért, de sajnos nem szélesvászonra, hanem kis képernyőre, amit a Netflix prezentált. Személyes véleményem az, hogy nem tudom, a vállalat hogyan csinálja, mivel számos hírességet sikerül magukhoz „láncolni” és arra ösztökélni őket, ... Teljes kritika
A film meglepően jól indul ahhoz képest, hogy két nem igazán tehetséges színész kapta a főszerepeket (Cameron Diaz és Jamie Foxx személyében ). Humoros is, élvezhető is, raktak mögé valami egyszerű kis sztorit. Aztán az az érzésed, mintha valaki más vette volna át a karmesteri pálcát, és elvitte valami extrémen gagyi irányba az egészet. A gyerekek elrablásakor hirtelen esik egyet a minőség, majd az üldözések kezdetétől valami feldolgozhatatlanul bugyuta az egész. Ha sikerült volna megtartani a film első felének a minőségét, akkor tán még 4 csillagos is lehetne. Nem javít rajta a Glenn Close által megformált karakter sem. Neki több is juthatott volna a filmben... tán javított volna valamit... Bár az üldözéses rész annyira borzalmas, hogy azon tán még Chuck Norris sem tudna javítani. Megtekintése azoknak javasolt, akiknek mindegy, mit néznek. Vagy a felénél érdemes kikapcsolni, s akkor talán egy jó élmény marad.
Az „Újra akcióban” egy látványosan „dzsémszbondos” bekezdés után még ígéretes volt, de onnan számomra szétesik a produkció, egy szeleburdi család üldözésekkel, lövöldözésekkel tarkított utazásai, idétlenkedő tréfálkozásai paródiaszinten tartják a cselekményfonalat. Hiányzik az eredetiség, a történetet illetően nincs igazi izgalom vagy meglepetés, egy idő után kissé fárasztó ennek a három műfajnak az elegye, amiből egy igen fura massza keveredett a szemem előtt. Hiába a tripla sztárfigura, sem a forgatókönyv, sem a film minősége nem veri le a biztosítékot, a celebmágnesek ugyan húznak minket a képernyő elé, de az eredmény meglehetősen sápadt és villámgyorsan feledhető. Diaz, Foxx és Close varázsa meglehetősen kopottas, persze egy lapos kém-, akció- és vígjátéktörténetben nehéz bomba formát hozni a karakterhibák miatt. Mindannyian megérdemelnének egy jobb történetet. A kelekótya kémcsalád története nem szenzációs, egy családi programnak elmegy. Az amerikai akciójelenetek még mindig a jobbak közül valók és szórakoztatóak. Azt javaslom, egyszer meg kell nézni, azután érdemes hamar valami jobb filmet keresni a kínálatban!
Jamie Foxx és Glenn Close korábban már szerepeltek MCU-produkcióban, Foxx a Pókember: Nincs hazaút (2021 ), Close pedig A galaxis őrzői (2014) című filmben.
Ez Jamie Foxx negyedik Netflix-filmje a Project Power: A por ereje (2020), a Nappali műszak (2022) és a Tyrone klónja (2023) után.