Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
86%

Az utolsó titkos ügynök (2021)

The Last Mercenary
Filmadatlap
 
22
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme

Videók (1)

 
yaka   2021. 08. 07.

legújabb vélemény

0
Jópofa

Ez egy könnyed, szerethető, jópofa kis film. JCVD tényleg öregecske már, de amúgy le a kalappal a fizikuma előtt még most is. Szóval az akció nem annyira ütős, ellenben a humora remek, az egész film aranyos. A moziterem jelenetben a plakáton jót röhögtem. Persze nem az a színvonal, mint a Jean-Claude Van Johnson sorozat, de azért kellően vicces ez is.

 
stevepisti   2021. 08. 01.

0

Nem számítottam ekkora bugyuta történetre, nulla komolyság, hatalmas önirónia, jó akciók. A franciáknak van egy furcsa humora, amivel ha az első perctől kezdve sikerül azonosulni, tuti jól fogunk szórakozni, én ezt tettem. Szerencsére egy percig sem ... több»

 
Zoltán Molnár   2021. 08. 01.

1
Klasszikus

Egy klasszikus francia film, kicsit a Profira és Belmondó filmekre, kicsit a Taxira emlékeztetve.

 
Bori82   2021. 08. 03.

1
Könnyed

Alapból nem szeretem Van Damme filmjeit, így volt bennem fenntartás, de kellemesen csalódtam. Tipikus francia humorral kezelt, könnyed filmecske némi akcióval, jól ismert sablonos sztorival. Arra pont tökéletes, hogy a mindennapi rutin után az ember szusszanjon kicsit.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 08. 04.

0
Unalmas

Sajnos nem lett az igazi. :(

 
Az utolsó titkos ügynök is törekszik arra, hogy ironikus fénytörésbe helyezze a fáradni képtelen hőst, ám mindehhez nem igazán sikerült megfelelő színvonalú sztorit (ami minimális feszültséget lenne képes csempészni a filmbe) találni, így inkább csak vicces jelenetek füzérének, úgy-ahogy tréfás karakterek ámokfutásainak tűnik a produkció. több»