Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Az utolsó titkos ügynök (2021)

The Last Mercenary
Filmadatlap
 
22
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme

Videók (1)

 
BoBamburg Nézhetetlen  2022. 02. 22.

legújabb vélemény

0

Fhu, ez talán az év leggyengébb filmje volt. Pedig egyáltalán nem vettem komolyan én sem, akárcsak a film készítői, de így is végig kínosan éreztem magam helyettük is. Mondjuk sokat nem vártam tőle, mégiscsak francia produkció (és hát a francia vígjátékoktól isten óvjon), de ez tényleg az alja.

 
Zoltán Molnár   2021. 08. 01.

1
Klasszikus

Egy klasszikus francia film, kicsit a Profira és Belmondó filmekre, kicsit a Taxira emlékeztetve.

 
Bori82   2021. 08. 03.

1
Könnyed

Alapból nem szeretem Van Damme filmjeit, így volt bennem fenntartás, de kellemesen csalódtam. Tipikus francia humorral kezelt, könnyed filmecske némi akcióval, jól ismert sablonos sztorival. Arra pont tökéletes, hogy a mindennapi rutin után az ember szusszanjon kicsit.

 
stevepisti   2021. 08. 01.

0

Nem számítottam ekkora bugyuta történetre, nulla komolyság, hatalmas önirónia, jó akciók. A franciáknak van egy furcsa humora, amivel ha az első perctől kezdve sikerül azonosulni, tuti jól fogunk szórakozni, én ezt tettem. Szerencsére egy percig sem ... több»

 
Lóri Ádámcsik   2021. 08. 04.

0
Unalmas

Sajnos nem lett az igazi. :(

 
Az utolsó titkos ügynök is törekszik arra, hogy ironikus fénytörésbe helyezze a fáradni képtelen hőst, ám mindehhez nem igazán sikerült megfelelő színvonalú sztorit (ami minimális feszültséget lenne képes csempészni a filmbe) találni, így inkább csak vicces jelenetek füzérének, úgy-ahogy tréfás karakterek ámokfutásainak tűnik a produkció. több»