Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Kegyenc fegyenc (2007)

Big Stan
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

0

Tipikus humorú Rob Schneider film. Nagyon jókat nevettem ahogy a kisstílű csalóka próbálja megedzeni magát a börtönreXD De végül csak sikerül túlélnie a börtönt.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 15.

0

A nagy Stan egy elsőre szórakoztató börtönvígjáték, aztán egyre furább és idétlenebb lesz. Sztereotípiákra épít és olyan szereplőket mutat be, akik nem is jutnának a börtön közelébe még akkor sem, ha akarnának. Szerintem kicsinyes egy kicsit, viszont... több»

 
Norbi   2018. 07. 09.

0

Nagyon jól eltalált film. Egyszerű mint a bot, legalábbis a cselekménye, tipikus karakterekkel, viszont kellő poénbombákkal és jó színészekkel elkerülték a csalódást. Egyszeri filmként tökéletes.

 
VFTS   2016. 08. 05.

0

Jó alap ötlet, amit jól meg is csináltak. Vannak benne nagyon pihent dolgok. Rob Schneider remek választás volt a főszerepre.

 
NFG   2018. 03. 29.

0

Számomra ez lett Rob Schneider legnormálisabb filmje! Habár itt is több a humor az átlagnál! Persze maradandó élményt szerintem nem tud nyújtani, azért érdemes lehet megnézni!

 
pindurcat   2015. 06. 13.

0

Egy abszolút átlagos, egyszernézős vígjáték. Jó a sztori, a színészek hozzák a tőlük elvártat, nem tudok negatívumként semmit felhozni, mégis hiányzott belőle valami, valami plussz.

 
era93   2015. 06. 04.

0

Erős megfogalmazás, hogy akinek minden mindegy az nézze meg. Ez igazából ízlés kérdése kinek mi tetszik. Nekem tetszett és jó poénok voltak azért benne. Nem ez a kedvenc filmem tőle ezt aláírom de nem is egy brutális förmedvény az emberiség ellen.

 

Olivia Munn debütáló filmje.

(rbernadett)
 

Rob Schneider összeesett a forgatáson uralkodó magas hőmérséklet következtében kapott hőgutától és ételmérgezéstől.

(rbernadett)
 

A börtönjeleneteket egy zárt, női börtönben forgatták Stocktonban.

(rbernadett)
 

, aki az egyik őrt alakítja, valójában Rob Schneider sógora, Pilar Schneider, aki a Kormányzótanács egyik tagja pedig Rob Schneider édesanyja.

(rbernadett)