78% 101 szavazat
Spionfióka

Spionfióka

If Looks Could Kill
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

A Spionfióka című vígjáték főhőse a gimnazista Michael, aki osztálykiránduláson vesz részt Európában. Párizsba érkezve azonban összetévesztik egy szupertitkos kémmel; luxusjárgányt és fegyvereket vágnak hozzá és ügynöki feladatáról is tájékoztatják. Michael… Több


Rendező: William Dear
Forgatókönyvíró: Fred Dekker, Darren Star
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 1991.09.20.
 
2024.01.22 Kapszaicin

legújabb vélemény

Régi nagy kedvenc, a 90-es évek bájos hangulatát idézi. A franciatanárnő még ennyi év távlatából is vicces. Kívülről ismert szöveg, amit már jó érzés előre lelőni. Ez a Spionfióka.

1
 
2017.03.01 Zenta

Mai szemmel is élvezetes, sokszor újranézhető darab ez a film. Egy igazi régivágású könnyed vígjátéknak tartom. Kimondottan vicces és szórakoztató.

2
 
2023.11.12 László

Nem mai darab, de kár lenne kihagyni!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Spionfióka egy szórakoztató film, amelyet a kémfilmek rajongóinak ajánlok. A film tele van akcióval, kalanddal, romantikával és humorral, és egy olyan világot mutat be, ahol minden lehetséges. A főszereplő, Michael Corben, egy átlagos gimnazista diák, aki Franciaországba utazik egy iskolai kirándulásra. Ám a repülőtéren összetévesztik egy titkos ügynökkel, akit ugyanúgy hívnak, mint őt, és aki éppen egy fontos küldetésre készült. Michael így bekerül egy veszélyes világba, ahol kémek, terroristák, gyönyörű nők és halálos fegyverek vannak. Michaelnek hamarosan rá kell jönnie, hogy ki az ellenség, és ki a barát, miközben megpróbál megakadályozni egy gonosz tervet, amely az egész világra veszélyt jelent.

0

A film összbevétele 7 788 597 dollár volt (imdb.com).

#1
 
Értékelés: 6/10
(2016. 02. 14.)
William Dear hozta a kötelezőt, megajándékozott bennünket egy filmmel, amelyet még évtizedek múltán sem feledtünk el, a szívünkbe zártuk a spionfiókát, a franciatanárnőről nem is beszélve. 6/10 Több