Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Sokk (2021)

Jolt
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
4
Videók
Sokk

Galéria (10)

Ori Pfeffer
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Stanley Tucci
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Stanley Tucci
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale

Videók (4)

 
Eastern79   2021. 08. 18.

legújabb vélemény

0
Női bosszúmozi

Szeretem azokat a filmeket, amelyekben megcáfolják a "törékeny nő" mítoszát, Kate Beckinsale legújabb filmjével sincs ez másképp. Remekül illeszkedik az Atomszőke, a Crank vagy akár a Lucy által képviselt kategóriába, bár az előbb említett produkcióktól eltér egy picit; mégpedig főleg az első felére jellemzőbb humor miatt. Lindy (Kate Beckinsale) egészen kisgyermek korától kezdve dühkezelési problémákkal küzd, olyannyira, hogy csak egy kísérleti fázisban lévő cucc tudja kordában tartani az indulatait. Miközben minden apróságon felhúzva magát, képzeletben rommá ver mindenkit, a spéci mellény segítségével sokkolja magát, hogy mindez ne következzen be. Amikor azonban megismerkedik egy férfivel, teljesen új dimenziók nyílnak meg a nő számára, úgy tűnik, a vonzalom elnyomja az indulatait. Egészen addig, míg a férfi gyilkosság áldozata nem lesz. Lindy természetesen ki szeretné deríteni, hogy ki ölte meg a pasiját, és ennek érdekében egyre inkább szabadjára engedi az ösztöneit. A történet nem mondható éppen egyedinek, de Kate Beckinsale-nek piszok jól áll a szerep, láthatóan élvezte a tombolást. Szépen fényképezett, akciódús, pörgős mozi, talán, ha kicsit több eredetiséget csempésznek az akciójelenetekbe, ütősebb lett volna, de így sem kell szégyenkeznie. Klasszikus téma újabb köntösben.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 08. 04.

0
Volt benne potenciál

Átjött a filmen, hogy mit szeretne a rendező. Volt benne humor, akció, dráma... De nem lesz kultfilm sajna. Egy kicsit nagyobb költségvetéssel és jobb befejezéssel még szórakoztatóbb lehetett volna.

 
fester   2021. 07. 25.

0

Szórakoztató tud lenni, de semmi több. Egy kicsit lefojtott verziója a Felpörgetve filmeknek.

 
Metallothioneinek   2021. 08. 07.

0
Lehetne jobb is

Nem jó, de nem is tragikus. Imádom Kate Beckinsale-t, és elbírt volna a film jobban koreografált harcokat vele. Maga a sztori így megvalósítva marhaság, de látom benne a fantáziát. Egyszer nézős film. Ja, és a zenéje nagyon király.

 
matrosh1980   2021. 07. 27.

0

Ha szeretted Kate Beckinsale-t az Underworld filmekben, akkor ez is tetszeni fog. Más pozitívum nem jut eszembe, elég alap sztori és elfogadható akció, de semmi érdekes.

 

A filmben látható étterem, ahol Lindy és Justin találkoznak ugyanaz, melyet a Feláldozhatók franchise filmjeiben is láthattunk. Ezeket a jeleneteket Nu Boyana Studio-ban forgatták Bulgáriában.

(hp)
 

David Bradley (Gareth Fizel) Kate Beckinsale's (Lindy) keresztapja.

(hp)