Sokk

Jolt

2025.11.21 IstvanF

Nagyon érdekes volt Kate Beckinsale-t ilyen laza, már majdnem bunkó szerepben látni, de iszonyatosan jól állt neki. Ez a szőke haj meg még jobban. Jópofa volt a sztori, akció is volt bőven, nem szabad komolyan venni és akkor nagyon jól lehet szórakozni rajta.

2021.08.18 Eastern79

Női bosszúmozi

Szeretem azokat a filmeket, amelyekben megcáfolják a "törékeny nő" mítoszát, Kate Beckinsale legújabb filmjével sincs ez másképp. Remekül illeszkedik az Atomszőke, a Crank vagy akár a Lucy által képviselt kategóriába, bár az előbb említett produkció... Több

2021.08.04 Lóri Ádámcsik

Volt benne potenciál

Átjött a filmen, hogy mit szeretne a rendező. Volt benne humor, akció, dráma... De nem lesz kultfilm sajna. Egy kicsit nagyobb költségvetéssel és jobb befejezéssel még szórakoztatóbb lehetett volna.

2021.07.25 fester

Szórakoztató tud lenni, de semmi több. Egy kicsit lefojtott verziója a Felpörgetve filmeknek.

2021.07.27 matrosh1980

Ha szeretted Kate Beckinsale-t az Underworld filmekben, akkor ez is tetszeni fog. Más pozitívum nem jut eszembe, elég alap sztori és elfogadható akció, de semmi érdekes.

2021.08.07 Metallothioneinek

Lehetne jobb is

Nem jó, de nem is tragikus. Imádom Kate Beckinsale-t, és elbírt volna a film jobban koreografált harcokat vele. Maga a sztori így megvalósítva marhaság, de látom benne a fantáziát. Egyszer nézős film. Ja, és a zenéje nagyon király.