Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
BoBamburg   2018. 11. 28.

legújabb vélemény

Még ha nem is Tom Cruise legjobb filmje, van benne valami ami miatt szerethető. Hangulata jól elvan találva, szinte végig feszes és izgalmas. Jammie Foxxnak is jól áll a szerep, bírom amikor esetlen karaktereket játszik.

 
Deku   2017. 12. 10.

Igazi tévében egyszer megnézős, kis kikapcsolódásra megfelelő fajta lett. Pont azt adta, ami kellett egy délutáni kikapcsolódáshoz. Egy nézésre ez bőven megteszi bárkinek.


 
Berto49   2017. 04. 25.

Össze sem lehet hasonlítani Mann „Szemtől szembe” című filmjével. Meseként kell nézni, mert olyan események vannak benne amelyek realitása a nullával egyenlő. Vegyük például a taxival való felborulást, négyet pördül az autó, de Vincent (Tom Cruise) aki be sem volt kötve, sértetlenül kimászik a kocsiból, leporolja magát, aztán mint egy futóbajnok elszáguld megölni az ötödik „feladatát”. Egy 17 milliós városban az is gyakran megesik, hogy az utolsó megölendő személy pont a taxi Vincent előtti utasa, Annie, akit a taxisofőr ment meg. Eltekintve a rengeteg többi említetlen bárgyúságtól, a két főszereplő alakítása miatt értékelem jóra a filmet, mert Tom Cruise a rezzenéstelen arcú szuper bérgyilkos szerepében élete egyik legjobbját alakította, Jamie Foxx pedig szintén nagyszerűen játszott

 
Siriusalias   2015. 10. 15.

Az egyik kedvenc filmemmé vált, amennyire Tom Cruiset nem lehet kedvelni a tettei miatt az életben, annyira kedvelem én a filmjeit. Jók a mellékszereplők is benne. Mark Ruffalot én igazán fel sem tudtam ismerni amíg meg nem láttam hogy szerepel a filmben. Mindenki nagyon jól hozza a karakterét. Érdemes megnézni, a filmzenék is jók benne.

 
miklosvaridori   2017. 06. 28.

Pörgős akció dráma, izgalmas jelenetekkel, fordulatokkal. Elgondolkodtató történet és végig feszült hangulatú thriller. Jók a karakterek, jó a dramaturgia.

A film összbevétele 217 764 291 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Cruise ebben a filmben használt először éles töltényt a forgatás során.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Tom Cruise a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jamie Foxx korábban valóban taxizással kereste meg a kenyerét.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.