Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Collateral - A halál záloga (2004)

Collateral
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
28
Képek
2
Videók

Galéria (28)

Videók (2)

 
Sebes Gábor   2022. 06. 19.

legújabb vélemény

0

Én eleve kedvelem a Tom Cruise filmeket. Jó, most épp ő a rossz ember, a másik az igazi amerikai igazságosztó, de van benne szellemesség. Ebben pláne. Csak ajánlani tudom.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Tom Cruise hajától eltekintve minden klappol ebben az akcióthrillerben.Gyors,cselekménydús,izgalmas mozi,jól felépített karakterekkel.... Foxx kifejezetten tetszett,és egy jó befejezés.Ajánlott.

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Igazi tévében egyszer megnézős, kis kikapcsolódásra megfelelő fajta lett. Pont azt adta, ami kellett egy délutáni kikapcsolódáshoz. Egy nézésre ez bőven megteszi bárkinek.

 
Berto49   2017. 04. 25.

0

Össze sem lehet hasonlítani Mann „Szemtől szembe” című filmjével. Meseként kell nézni, mert olyan események vannak benne amelyek realitása a nullával egyenlő. Vegyük például a taxival való felborulást, négyet pördül az autó, de Vincent (Tom Cruise) a... több»

 
elekm90   2021. 03. 06.

0

Kiváló thriller Michael Manntól, jót tett neki a digitális kamera, életszagúvá tette az egész élményt és hozzáadott a feszültséghez. Nem vagyok egy nagy Tom Cruise fan, de ez a számára nem megszokott szerep kimondottan jól állt neki. A vége felé van egy jelenet, ami kissé irreális, de el tudom nézni a filmnek.

 
BoBamburg   2018. 11. 28.

0

Még ha nem is Tom Cruise legjobb filmje, van benne valami ami miatt szerethető. Hangulata jól elvan találva, szinte végig feszes és izgalmas. Jammie Foxxnak is jól áll a szerep, bírom amikor esetlen karaktereket játszik.

 
miklosvaridori   2017. 06. 28.

0

Pörgős akció dráma, izgalmas jelenetekkel, fordulatokkal. Elgondolkodtató történet és végig feszült hangulatú thriller. Jók a karakterek, jó a dramaturgia.

A film összbevétele 217 764 291 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Cruise ebben a filmben használt először éles töltényt a forgatás során.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Tom Cruise a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jamie Foxx korábban valóban taxizással kereste meg a kenyerét.

(Mavil)
 

Jason Statham eredetileg Max Durocher, taxisofőr szerepét szerette volna megkapni, ami végül Jamie Foxx-é lett. Azonban Michael Mann megsajnàlta őt és neki adta a cameo szerepet.

(Bogi87)
 

Jason Statham-nak mindössze két mondata van a filmben.

(Bogi87)