Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
BalogJoe   2020. 08. 21.

legújabb vélemény

Van!

Van IGAZÁN jó filmje Tom Cruisenak? Van. Ez!

 
Deku   2017. 12. 10.

Igazi tévében egyszer megnézős, kis kikapcsolódásra megfelelő fajta lett. Pont azt adta, ami kellett egy délutáni kikapcsolódáshoz. Egy nézésre ez bőven megteszi bárkinek.


 
Berto49   2017. 04. 25.

Össze sem lehet hasonlítani Mann „Szemtől szembe” című filmjével. Meseként kell nézni, mert olyan események vannak benne amelyek realitása a nullával egyenlő. Vegyük például a taxival való felborulást, négyet pördül az autó, de Vincent (Tom Cruise) a... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

Tom Cruise hajától eltekintve minden klappol ebben az akcióthrillerben.Gyors,cselekménydús,izgalmas mozi,jól felépített karakterekkel.... Foxx kifejezetten tetszett,és egy jó befejezés.Ajánlott.

 
BoBamburg   2018. 11. 28.

Még ha nem is Tom Cruise legjobb filmje, van benne valami ami miatt szerethető. Hangulata jól elvan találva, szinte végig feszes és izgalmas. Jammie Foxxnak is jól áll a szerep, bírom amikor esetlen karaktereket játszik.

 
Siriusalias   2015. 10. 15.

Az egyik kedvenc filmemmé vált, amennyire Tom Cruiset nem lehet kedvelni a tettei miatt az életben, annyira kedvelem én a filmjeit. Jók a mellékszereplők is benne. Mark Ruffalot én igazán fel sem tudtam ismerni amíg meg nem láttam hogy szerepel a fil... több»

 
miklosvaridori   2017. 06. 28.

Pörgős akció dráma, izgalmas jelenetekkel, fordulatokkal. Elgondolkodtató történet és végig feszült hangulatú thriller. Jók a karakterek, jó a dramaturgia.

A film összbevétele 217 764 291 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Cruise ebben a filmben használt először éles töltényt a forgatás során.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tom Cruise a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jamie Foxx korábban valóban taxizással kereste meg a kenyerét.

(Mavil)
 

Jason Statham eredetileg Max Durocher, taxisofőr szerepét szerette volna megkapni, ami végül Jamie Foxx-é lett. Azonban Michael Mann megsajnàlta őt és neki adta a cameo szerepet.

(Bogi87)
 

Jason Statham-nak mindössze két mondata van a filmben.

(Bogi87)
 

Vincent figuràjànak eljàtszàsàra Russell Crowe is esélyes volt.

(Bogi87)
 

Az első filmek közé tartozik, melyet digitális kamerával vettek fel, ugyanis az éjszakai vilàg àbràzolàsàra a 35 mm-es kamera nem lett volna jó vàlasztàs.

(Bogi87)
 

Adam Sandler is esélyes volt Max Durocher megformàlàsàra, azonban ő nem vàllalta el a szerepet.

(Bogi87)
 

Az eredeti vàzlat szerint a történet New York City-ben jàtszódott volna, de később ezt Los Angeles-re vàltoztattàk.

(Bogi87)
 

Stuart Beattie szerette volna, ha a taxisofőr Max Durocher szerepét Robert De Niro alakítja, (utalva az 1976-os Taxisofőr című filmre), azonban a stúdió ragaszkodott hozzà, hogy a karaktert egy fiatalabb színész kapja.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.