A Szemtől szemben rendezője az HBO Max-ra készít sorozatot, itt a Tokyo Vice előzetese

Hét évvel a Blackhat után Michael Mann filmrendező visszatér a Tokyo Vice című sorozattal, melynek ő rendezi az első részét. Itt az igaz történet alapján készült thriller első előzetese.

Tíz évvel azután, hogy megrendezte a Befutó című sorozat első epizódját Dustin Hoffmannal főszereplésével, Michael Mann visszatér a televízióba. Ő rendezi ugyanis a Tokyo Vice című, nyolc epizódból álló, igaz történet alapján készült thriller pilotját, amely egy fiatal amerikai újságíróról szól, aki a japán rendőrséggel együtt kezd nyomozásba.

Ansel Elgort, akit nemrég Steven Spielberg West Side Story című filmjében láthattunk, alakítja Jake Adelstein riportert. A fital férfi 1993-ban, 24 évesen csatlakozik a Yomiuri Shinbun, a világ legkelendőbb napilapjának szerkesztőségéhez. Néhány évvel a laphoz való csatlakozása után elmerül a szervezett bűnözés világában.Ken Watanabe alakítja Hiroto Katagirit, a tapasztalt nyomozót, aki elkíséri őt a terepre, továbbá Rachel Kellerés a francia-svájci színésznő, Ella Rumpf is a szereplőgárdát erősíti.

Kíváncsian várjuk, mivel rukkol tehát elő az amerikai krimi legendás alakja, akinek a nevéhez többek között olyan filmek fűződnek, mint a Szemtől szemben és a Collateral - A halál záloga, és aki a 2015-ös Blackhat óta nem ült a rendezői székben. Mutatjuk az előzetest idelent.

87 Tokyo Vice  (2022)

dráma | krimi | thriller

Egy tokiói cégnek dolgozó nyugati újságíró a város egyik legbefolyásosabb gengszterével kerül szembe. több»