Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
90%

Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

Raiders of the Lost Ark
Filmadatlap
 
30
Szereplők
70
Vélemények
69
Képek
5
Videók
Az elveszett frigyláda fosztogatói

Galéria (69)

Harrison Ford
Karen Allen
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Paul Freeman
Harrison Ford
Karen Allen
Harrison Ford

Videók (5)

 
Di Canio   2021. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Újra kezdtem nézni a szériát, hát mai szemmel elég vicces néhány jelenet ebben a részben, de ez a sok hiba akkoriban valószínűleg senkit sem zavart. A történet a mai napig szuper, a színészek is jók, régen igazi klasszikus volt, a nosztalgia miatt nem lehet nem öt csillagot adni.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

1

Ezt a szerepet Spielberg szinte Fordra tervezte úgymond! Szuper akciódús, humoros alkotás....Szépen van koreografálva, és szépek a képsorok is. Nincs megállás, visz magával a film.

 
indingo   2019. 12. 28.

0

Szerintem ez egy látványos és sok-sok kalandban gazdag film. Rejtélyek, fejtörők amely megfejtésére csak a legnagyobb koponya képes. A nő kicsit sokat sipítozik.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Harrison Ford egyik leghíresebb alkotása de számomra nem a legjobb. Eléggé kétes érzések voltak bennem a film iránt. Nem a legjobb de hála az égnek nem is a legrosszabb. Karakterek tűrhetőek voltak benne míg a sztori hát az eléggé gyenge. Bár ez az én nézőpontom

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Harrison Ford egyik legjobb alakítása, az Indiana Jones filmek közül ez, valamint a Végzet Temploma a két nagy kedvencem. Ezek valahogy jobbak voltak, mint a később készült, "új" részek.

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

1

Huu ez az Indiana, amikor láttam a moziban, mekkora csoda volt a film. Ezt nem lehet kihagyni Harrison Ford amúgy is kedvenc szinészeim közé tartozik de ez a kalad és humor együtt a világ tetjére emelte őt. Tehát ha bárhol vetítik ne mulasszátok el! Nagyon JÓ és a folytatások is ...

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

0

Mindig is foglalkoztatott a Frigyláda témaköre és Indiana Jones trilógia (a 4. részt nem venném bele a klasszikusokba) pont ezzel kezd. Nagyon jól építkező film, ami tökéletes kalandfilm. Mai viszonylatban a Dan Brown könyvekhez tudnám hasonlítani. F... több»

A film összbevétele 389 925 971 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által létrehozott listában.

(Norbi)
 

A stáb több tagja is lebetegedett az ételtől.

(7ETEDIK )
 

A filmet Tunéziában forgatták.

(7ETEDIK )
 

A film büdzséjének húzszorosát hozta vissza.

(7ETEDIK )
 

A film egyes jeleneteit az Állítólag című tudományos sorozatban is megvizsgálták.

(7ETEDIK )