Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
68
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Az elveszett frigyláda fosztogatói
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Szilonka   2020. 01. 31.

legújabb vélemény

Kedvelem az ilyen kalandfilmeket, ami látáványos és csak úgy elröppen a játékidő.

 
indingo   2019. 12. 28.

Szerintem ez egy látványos és sok-sok kalandban gazdag film. Rejtélyek, fejtörők amely megfejtésére csak a legnagyobb koponya képes. A nő kicsit sokat sipítozik.


 
Deku   2017. 07. 10.

Harrison Ford egyik leghíresebb alkotása de számomra nem a legjobb. Eléggé kétes érzések voltak bennem a film iránt. Nem a legjobb de hála az égnek nem is a legrosszabb. Karakterek tűrhetőek voltak benne míg a sztori hát az eléggé gyenge. Bár ez az én nézőpontom

 
Mavil   2016. 06. 09.

Harrison Ford egyik legjobb alakítása, az Indiana Jones filmek közül ez, valamint a Végzet Temploma a két nagy kedvencem. Ezek valahogy jobbak voltak, mint a később készült, "új" részek.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Mindig is foglalkoztatott a Frigyláda témaköre és Indiana Jones trilógia (a 4. részt nem venném bele a klasszikusokba) pont ezzel kezd. Nagyon jól építkező film, ami tökéletes kalandfilm. Mai viszonylatban a Dan Brown könyvekhez tudnám hasonlítani. Fokozatosan növeli a feszültségfaktort és kiválóan ötvözi a humort, az akciót és az izgalmat. Csillagos 5ös

Harrison Ford
Karen Allen
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Paul Freeman
Harrison Ford
Karen Allen
 
Az eddigi információk alapján, Az elveszett frigyláda fosztogatói, már így is 1981 egyik, ha nem a legjobb filmje státuszban álldogál, de az utolsó erényének köszönhetően lett igazi klasszikus. Ez az erény pedig nem más, mint a rendezés, aminek köszönhetően, a film (mindhárom) olyan jeleneteket tartalmaz, amelyek a popkultúra mérföldköveivé váltak.

A film összbevétele 389 925 971 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által létrehozott listában.

(Norbi)
 

A stáb több tagja is lebetegedett az ételtől.

(HETEDIK )
 

A filmet Tunéziában forgatták.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.