Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

Raiders of the Lost Ark
Filmadatlap
 
30
Szereplők
71
Vélemények
69
Képek
5
Videók
Az elveszett frigyláda fosztogatói

Galéria (69)

Harrison Ford
Karen Allen
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Paul Freeman
Harrison Ford
Karen Allen
Harrison Ford

Videók (5)

 
JRD   2022. 08. 29.

legújabb vélemény

0

Az igazi kalandor, melyet egy kicsit Quatermanből egy kicsit sok más ponyvaregény szereplőjének vonásából született meg. Esélyes volt a szerepre Tom Selleck, de a Magnum forgatása miatt nem vállalta így aztán Fordra esett a választás. Több rész megé... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

2

Ezt a szerepet Spielberg szinte Fordra tervezte úgymond! Szuper akciódús, humoros alkotás....Szépen van koreografálva, és szépek a képsorok is. Nincs megállás, visz magával a film.

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

2

Huu ez az Indiana, amikor láttam a moziban, mekkora csoda volt a film. Ezt nem lehet kihagyni Harrison Ford amúgy is kedvenc szinészeim közé tartozik de ez a kalad és humor együtt a világ tetjére emelte őt. Tehát ha bárhol vetítik ne mulasszátok el! Nagyon JÓ és a folytatások is ...

 
indingo   2019. 12. 28.

0

Szerintem ez egy látványos és sok-sok kalandban gazdag film. Rejtélyek, fejtörők amely megfejtésére csak a legnagyobb koponya képes. A nő kicsit sokat sipítozik.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Harrison Ford egyik leghíresebb alkotása de számomra nem a legjobb. Eléggé kétes érzések voltak bennem a film iránt. Nem a legjobb de hála az égnek nem is a legrosszabb. Karakterek tűrhetőek voltak benne míg a sztori hát az eléggé gyenge. Bár ez az én nézőpontom

 
Timon   2020. 01. 15.

3

Harrison Ford egyik legjobb filmje a Star Wars-filmek mellett.Első látásra teljesen belemélyültem,a ,,retró-kalandfilmek" hőskorába.Az akciójelenetek például páratlanul látványosak voltak,nem a kornak legmegszokottabb,dehát ettől lett olyan jó,amilye... több»

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Harrison Ford egyik legjobb alakítása, az Indiana Jones filmek közül ez, valamint a Végzet Temploma a két nagy kedvencem. Ezek valahogy jobbak voltak, mint a később készült, "új" részek.

A film összbevétele 389 925 971 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által létrehozott listában.

(Norbi)
 

A stáb több tagja is lebetegedett az ételtől.

(HE7EDIK)
 

A filmet Tunéziában forgatták.

(HE7EDIK)
 

A film büdzséjének húzszorosát hozta vissza.

(HE7EDIK)
 

A film egyes jeleneteit az Állítólag című tudományos sorozatban is megvizsgálták.

(HE7EDIK)