Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008)

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Filmadatlap
 
31
Szereplők
21
Vélemények
51
Képek
2
Videók
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Galéria (51)

Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford

Videók (2)

 
kabel   2023. 05. 19.

legújabb vélemény

0
Indyhez nem méltó

A franchise kristálykoponyás felélesztése nem egy rossz film, de hát nem is jó, és leginkább ez a baj. A túltolt CGI, az Indiana Joneshoz képest hiteltelen jelenetek (hűtő!) és a gyenge történetvezetés nagyon elveszi a film hangulatát. Sajnos ott tartunk, hogy az Uncharted 4 játék vagy a Tintin film jobb Indiana Jones-film, mint ez, ami elszomorító, pláne, hogy egy ponton elvileg Lucas és Spielberg is dolgozott ezen.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

3

Nem kellett volna létrejönnie ennek a filmnek. Olyan mintha egy zseniális sorozatba rúgtak volna bele egy nagyon nagyot. Buta, bugyuta alaptörténet és még a szokásos viccfaktor se jön be. De legalább megtudtuk, hogy egy hűtőben túlélhető egy atomrobbanás..

 
JRD   2022. 06. 14.

1
Bevallom, többre számítottam...

Nagyon vártam az újabb Indiana Jones filmet. Talán túlságosan is bennem volt az eddigi részek fílingje...talán változott az ízlésem...de ez a film annyira nem jött be. Ne értsétek félre, tetszik csak valahogy elmaradt az a [email protected] jó érzés, hogy újra Indiana filmet néztem és egy újabb kaland részese lehettem. És LaBeouf egyenesen irritált. Nála vannak sokkal jobb színészek és sokkal tehetségesebbek is (akik jobban illettek volna bele Jones fiának a szerepébe). Viszont imádtam benne azt, hogy követte az idő múlását és nem igyekeztek egy már már ősz halántékú remek filmszínészt eladni 30 éves kalandornak. Csakis a legendának és a történet (a figura) kultuszának jár a 4*. De ne hallgass rám, hiszen kinek mi tetszik! Egyszer simán megnézhető... Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
elekm90   2020. 11. 25.

1

Sajnos csak nyomokban tartalmaz Indiana Jonest a film, nagyon kár volt feláldozni a profit oltárán az eredeti trilógiát. Inkább nevetséges volt (mind egyes jelenetek, mind a teljes sztori szintjén), mint érdekes. A "főgonosz" sem tetszett, és nem Cat... több»

 
HE7EDIK   2021. 03. 05.

0

Helyenként megcsillan Spielberg zsenije, de az egész olyan, mintha egy lerágott csontra akarnának újra húst aggasztani. A vége pedig megcsúfolja az egész szériát.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

1

Teljesen felesleges volt. A káposzta se jó felmelegítve. Sajnos úgy éreztem megcsúfolja az eredeti részeket, pedig ez nem könnyű dolog.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Örülök hogy megcsinálták ezt a filmet, persze jobb is lehetett volna, de lehetett volna sokkal rosszabb is. Jót tett volna a filmnek egy árnyaltabb sötétebb karakter aki még Spalkónál is gonoszabb, nem ártott volna ha néhány jelenetet valamelyik dél-... több»

A film összbevétele 786 636 033 dollár volt (imdb.com).

 

A film eleji fridzsideres jelenet teljes mértékben fikció.

(HE7EDIK)
 

Indi ostorát CGI technológiával akarták létrehozni, de Ford nem engedte.

(HE7EDIK)
 

Az első indi film, melyben ufók vannak.

(HE7EDIK)
 

A kritikusok negatívan fogadták.

(HE7EDIK)
 

A franchise utolsó része Harrison Forddal.

(HE7EDIK)