Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
66

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008)

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Filmadatlap
 
32
Szereplők
17
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Se az új szereplők, se a sztori nem lett túl izgalmas. Indiana ízületei sem a régiek már, talán nem kellett volna erőltetni ezt a részt. Látványos, de hiányzik belőle a régi feeling. Így csak egy közepes akció-kaland lett.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Nem kellett volna létrejönnie ennek a filmnek. Olyan mintha egy zseniális sorozatba rúgtak volna bele egy nagyon nagyot. Buta, bugyuta alaptörténet és még a szokásos viccfaktor se jön be. De legalább megtudtuk, hogy egy hűtőben túlélhető egy atomrobbanás..


 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Örülök hogy megcsinálták ezt a filmet, persze jobb is lehetett volna, de lehetett volna sokkal rosszabb is. Jót tett volna a filmnek egy árnyaltabb sötétebb karakter aki még Spalkónál is gonoszabb, nem ártott volna ha néhány jelenetet valamelyik dél-amerikai dzsungelban vesznek fel mert a cgi torzítja a színeket, és a végén Spalkónak nem kellett volna meghalnia, elég lett volna ha csak beleőrül a tudásba, ezenkívül az ufó feje rosszul lett megcsinálva, jobb lett volna ha nem vág pofákat.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

Teljesen felesleges volt. A káposzta se jó felmelegítve. Sajnos úgy éreztem megcsúfolja az eredeti részeket, pedig ez nem könnyű dolog.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Önmagában sem egy jó film, a klasszikus Indie filmekhez mérten pedig gyalázat. Az Indie univerzumtól elrugaszkodott világ és történet különösképpen nem áll jól a filmnek.

 
Mindannyiunk érdekében, kapja össze magát, Mr. Spielberg, nagyon várjuk az újabb kalandokat! Ezt a részt pedig már el is felejtettük. több»
 
Összességében, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága felemásra sikeredett. Akármennyire is hihetetlen, de az alapok jók voltak, csupán a tálalás, és a silány karakterek rontották el az összképet. A mellékszereplők túlságosan jellegtelenek, Mutt pedig időnként kifejezetten irritáló. több»
 
Összességében, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága felemásra sikeredett. Akármennyire is hihetetlen, de az alapok jók voltak, csupán a tálalás, és a silány karakterek rontották el az összképet. több»

A film összbevétele 786 636 033 dollár volt (imdb.com).

 

A film eleji fridzsideres jelenet teljes mértékben fikció.

(HETEDIK )
 

Indi ostorát CGI technológiával akarták létrehozni, de Ford nem engedte.

(HETEDIK )
 

Az első Indi film, ahol ufók vannak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.