Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Indiana Jones és a végzet temploma (1984)

Indiana Jones and the Temple of Doom
Filmadatlap
 
31
Szereplők
19
Vélemények
44
Képek
1
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 09.

Nagyon jó kis kalandfilm, bármikor szívesen megnézem. Imádom a főszereplő karakterét, George Lucas nagyon jó kis történetet talált ennek a filmnek.

 
Deku   2017. 07. 24.

Elmondhatom, hogy nem lettem rajongója az Indiana Jones sorozatoknak pedig Harrison Ford jól játszik. Rémes lett ez az alkotás. Az első húsz percben még reménykedtem aztán már feladtam még azt is hogy talán kijön belőle valami emészthető dolog. Kegyetlen lett szerintem.


 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Nem tartozik a kedvenceim közé. Többet vártam a sorozattól az első rész után. Bár a templomban történő események belém égtek. De több volt ebben, mint amennyit kihoztak belőle..

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Szerintem is nagyon jó a második rész. Külön plusz pont, hogy nem ugyanazt a történetet akarta Spielberg és Lucas elmesélni, mint az első részben csak pepitában más "kinccsel". Unalmas lett volna, ha mindig csak a nácik a rosszak országokon át üldözve a tárgyat mint az első és 3. részben teszik. Ez így pont üdítő és változatos. Nekem nagy kedvencem a vacsorás rész :)).

 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

Imádom a mai napig. Kultfilm. Harrison Ford miatt is annyira jó ez a kalandfilm. Izgalmas és pörgős és tökéletes színészi játék. Érdekes történelmi elemeket is megismerhetünk ráadásként. Könnyű belecsöppenni a történetbe és teljes mértékben kikapcsol. Akármikor jó választás ez a film. A zenéje pedig csodaszép.

Harrison Ford
Harrison Ford
 
Kalandfilmnek nem rossz, Indiana Jones-hoz képest viszont kevés. több»
 
Három év telt el, az Elveszett frigyláda fosztogatói bemutatása óta. A rajongók tűkön ülve várták a folytatást, amit csak tetézett, hogy a komplett alkotógárda neve fémjelezte ezt a produkciót is. Az elvárások természetesen hatalmasak voltak, de a készítőknek minden eszköz adva volt, hogy megugorják a lécet. Hogy sikerült-e nekik, az kiderül a cikkből!
 
A jó beszólások, a látványos akciók, az epic jelenetek és a feszültség ugyan úgy megvannak, mint az előző résznél! Végszóként, nem lett ez egy rossz alkotás, de az Elveszett frigyláda fosztogatói után, egy kicsit sovány. több»

A film összbevétele 333 107 271 dollár volt (imdb.com).

 

Számos jelenet Az elveszett frigyláda fosztogatói forgatókönyvében szerepelt eredetileg . Többek közt a legendás csillés üldözés a bányában.

(ZoltanB)
 

A feláldozasi jelenetnél meszólaló zenei téma késöbb a star wars első részében hallható.

(ZoltanB)
 

A filmben elhunytak száma 57 fő.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.