Indiana Jones és a végzet temploma (1984)

Indiana Jones and the Temple of Doom

Harrison Ford
Harrison Ford

Di Canio   2021. 09. 13.

Nem ez a legjobb rész. Egyedül az utolsó kb. 20 perc, ami tetszik benne, az menti meg a filmet, addig átlagos.

Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 09.

Nagyon jó kis kalandfilm, bármikor szívesen megnézem. Imádom a főszereplő karakterét, George Lucas nagyon jó kis történetet talált ennek a filmnek.

Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

Harrison Ford ezt a sorozatot halhatatlanná tette.Nem is tudnám már mással elképzelni.időtálló,izgalmas,poénos,pazar képi világ,gyönyörű helyszínek. A kalap,és a kopott bőrkabát.... Csúcs!

Deku   2017. 07. 24.

Elmondhatom, hogy nem lettem rajongója az Indiana Jones sorozatoknak pedig Harrison Ford jól játszik. Rémes lett ez az alkotás. Az első húsz percben még reménykedtem aztán már feladtam még azt is hogy talán kijön belőle valami emészthető dolog. Kegyetlen lett szerintem.

GedyPapa   2017. 03. 09.

Nem tartozik a kedvenceim közé. Többet vártam a sorozattól az első rész után. Bár a templomban történő események belém égtek. De több volt ebben, mint amennyit kihoztak belőle..

ZeroHero   2015. 05. 12.

Szerintem is nagyon jó a második rész. Külön plusz pont, hogy nem ugyanazt a történetet akarta Spielberg és Lucas elmesélni, mint az első részben csak pepitában más "kinccsel". Unalmas lett volna, ha mindig csak a nácik a rosszak országokon át üldözv... több»

elekm90   2020. 11. 25.

Az eredeti trilógiából talán a leggyengébb rész. Önmagában nem tett volna rosszat a környezetváltás a Nazi témához képest, de volt benne pár eléggé nevetséges jelenet, ami totál kizökkentett (pl. a rituálé).

Számos jelenet Az elveszett frigyláda fosztogatói forgatókönyvében szerepelt eredetileg. Többek közt a legendás csillés üldözés a bányában.

(ZoltanB)

A feláldozasi jelenetnél megszólaló zenei téma később a Star Wars első részében hallható.

(ZoltanB)

A filmben elhunytak száma 57 fő.

(Norbi)

Indiana Jones karakterét George Lucas találta ki.

(HE7EDIK )

A filmhez több mint 2000 rovart hozattak.

(HE7EDIK )