Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Ryan közlegény megmentése

(Saving Private Ryan)
 
26
73
14
10
 
Deku   2017. 07. 10.

Az egyik legjobb háborús film nem hiányzik belőle semmi, Tom Hanks kiválóan alakít, végig izgalmas tud maradni e mellett pedig a drámai hangulata nagyszerűen kiemelkedik.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

A kedvenc háborús filmem. Van benne minden ami egy ilyen filmben fontos. Akció, dráma komoly párbeszédek. Bemutatja az emberi életbenmaradási ösztön erősségét és azt is, hogy a kötelességtudat még ennél is fontosabb lehet.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Nem említeném a nagyobbak között a nevét ennek a filmnek mert vannak bőven hibái de bárki számára könnyed kikapcsolódást nyújthat. Szerintem nézős és szórakoztató.

 
Dodi   2015. 01. 30.

Drámai, izgalmas film! Tom Hanks itt is kiválót alakít!

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Annak ellenére is, hogy nem a kedvenc kategóriám a háborús filmek, ez simán belopta magát a szívembe. Nagyon összetud nőni a nézővel ez a film. Ezen kívül minden pontját nagyon jól telibetalálták.

Tom Hanks
Tom Hanks
Matt Damon
Tom Hanks
Tom Hanks
Matt Damon
Edward Burns
Barry Pepper
Tom Hanks
Tom Sizemore
Edward Burns
Vin Diesel
Adam Goldberg
Giovanni Ribisi
Jeremy Davies
Supernatural Movies - Ryan közlegény megmentése
Összességében elmondható, hogy még mindig az egyik legjobb és legegyedibb háborús film elé ül le az, aki a Ryan közlegény megmentését választja, mely a hangulatnak és a karaktereknek köszönhetően bátran újranézhető többször is. Annak ellenére, hogy az amerikai zászló lobogása zárja keretbe, annak tükrében megbocsátható, hogy Ryan mégis csak egy háborúban a megmentőitől kapta az életet, de még így se biztos abban, hogy helyesen élt. Ezt az egyetemes kérdést pedig életünk alkonyán anélkül is feltehetjük, hogy háborús veteránok lennék. 8,5/10
 

Az Oscar-díj átadók egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy az elnyert Golden Globe után a film nem nyerte meg az Oscar-díjat. Helyette a Szerelmes Shakespeare lett a legjobb film 1999-ben.

(GedyPapa )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 92%-os értékelést kapott 130 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

1998-ban a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.