Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
23
Vélemények
14
Képek
1
Videók
A szakasz
 
Deku   2017. 07. 08.

Általában kedvelem a háborús filmeket de ez valahogy nem tudta hozni azt a szintet amitől kedvelhető lett volna számomra. Inkább untatott a dolog és ez volt az ami miatt ilyen rossz értékelést kap tőlem.

1
 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

A háborús filmek sokasága közt a szakasz szerintem méltó helyet taposott ki magának. Igazából hozza azt amit a társai, viszont az emberi érzelmeket jobban megragadja. Nagy bonyodalmakat nem vonultat fel csak folyik a saját medrében és ez így van jól.


 
MidoD7   2019. 04. 05.

A színészek és a látvány egész pofás volt, de a sztori nem. Leginkább a történet volt az, ami nagyon nem tetszett, a többi még talán rendben is lett volna, ez azonban elrontotta a szórakozásom.

 
ZozArt89   2019. 07. 15.

Nem vagyok nagy rajongója a háborús témának filmek terén de ez bizony tökös film lett. Ha mindegyik hasonló színvonalat lenne képes hozni még talán én is megkedvelném ezt a zsánert.

 
sabnock666   2018. 12. 19.

Oliver Stone egy korszakos zseni (JFK, Tőzsdecápák, Született július 4.-én, Halálkanyar,Nixon,stb...)egy igazán megdöbbentően lélekbemarkoló alkotása. Sokan csináltak filmet Vietnamról, de ez lett a legjobb! Sheen és Berenger csúcsra jártak, de minden szereplőt csak dicsérni lehet! Ajánlott kategória!

Tom Berenger
Charlie Sheen
Charlie Sheen
Willem Dafoe
Charlie Sheen
Tom Berenger
 

1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider listaban ott van.

(Norbi)
 

A filmet 17 rangosabb díjra jelölték, ezek közül meg is nyert 4 Oscar- és 3 Golden Globe díjat.

(LionelMessi10)
 

1986-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.