Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

A szakasz

(Platoon)
 
26
19
11
14
 
Deku   2017. 07. 08.

Általában kedvelem a háborús filmeket de ez valahogy nem tudta hozni azt a szintet amitől kedvelhető lett volna számomra. Inkább untatott a dolog és ez volt az ami miatt ilyen rossz értékelést kap tőlem.

 
Snowball   2016. 12. 12.

Ilyet nem akarok többet sem látni sem hallani. Valamiért egyszerűen az én gyomrom ezt nem vette be. Kellett volna bele sokkal több izgalom és akkor talán nagyobb hatásfoka lett volna az egésznek de így egy nulla.

 
Ballera   2017. 05. 24.

Sok háborús filmet láttam már és sok nagyon jó van köztük. Ez viszont nagyon mélyen belemegy az emberre mért erejéről. Egy ilyen erejű film teljesen letaglózott engem.

 
Milanman   2015. 02. 10.

Az egyik legjobb film, amit valaha a vietnami háborúról, a háború természetéről és az emberre gyakorolt hatásáról, a szemben álló felek különböző nézőpontjáról készítettek.

 
Adepto   2016. 01. 25.

Ez az alkotás nálam a FILM. Zseniálisan realisztikus, hihetetlen valóságos emberi érzésekkel, félelmekkel és történettel. Az hogy a katonák nem csak az igazi ellenséggel harcolnak, hanem egymással is hátborzongató. Ennek csúcspontja és gyakorlatilag zászlóvivő jelenete, amikor látjuk a helikopterből, hogy a Barnes által halottnak mondott Elias menekül a vietkongok elől... Szívszorító! Ajánlom mindenki figyelmébe, akinek ez kultfilmje lett, hogy nézze meg Sean Pennel és Michael J. Fox-szal A háború áldozatait. Azt sokkal hamarabb láttam és azt hittem az az etalon. Most úgy mondom, hogy mindkettő.

Tom Berenger
Charlie Sheen
Charlie Sheen
Willem Dafoe
Charlie Sheen
Tom Berenger
 

1986-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap )
 

Az 1998-as évben az Amerikai Filmintézet összeàllított egy listàt, amely tartalmazza a filmtörténet 100 legjobb amerikai alkotàsàt. 2007-ben, 10 év elteltével felülvizsgàltàk a gyűjteményt, ismét megvàlasztottàk a legjobbakat. Jelen film a 86. helyen àll ezen a listàban.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.