Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

A szakasz

(Platoon)
 
Snowball  2016. 12. 12.

Ilyet nem akarok többet sem látni sem hallani. Valamiért egyszerűen az én gyomrom ezt nem vette be. Kellett volna bele sokkal több izgalom és akkor talán nagyobb hatásfoka lett volna az egésznek de így egy nulla.

 
Deku  2017. 07. 08.

Általában kedvelem a háborús filmeket de ez valahogy nem tudta hozni azt a szintet amitől kedvelhető lett volna számomra. Inkább untatott a dolog és ez volt az ami miatt ilyen rossz értékelést kap tőlem.

 
Ballera  2017. 05. 24.

Sok háborús filmet láttam már és sok nagyon jó van köztük. Ez viszont nagyon mélyen belemegy az emberre mért erejéről. Egy ilyen erejű film teljesen letaglózott engem.

 
Milanman  2015. 02. 10.

Az egyik legjobb film, amit valaha a vietnami háborúról, a háború természetéről és az emberre gyakorolt hatásáról, a szemben álló felek különböző nézőpontjáról készítettek.

 
FarZoo  2015. 06. 25.

Nekem ez a film túlságosan sablonos, unalmas volt. Igaz, hogy a sztori választás érdekes, de mégsem hozta ki azt belőlem , amit vártam. Vannak a kategóriában sokkal jobb filmek.

Tom Berenger
Charlie Sheen
Charlie Sheen
Willem Dafoe
Charlie Sheen
Tom Berenger
 

1986-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

Az 1998-as évben az Amerikai Filmintézet összeàllított egy listàt, amely tartalmazza a filmtörténet 100 legjobb amerikai alkotàsàt. 2007-ben, 10 év elteltével felülvizsgàltàk a gyűjteményt, ismét megvàlasztottàk a legjobbakat. Jelen film a 86. helyen àll ezen a listàban.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.