Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Felkavar a szél (2006)

The Wind That Shakes the Barley
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2019. 04. 25.

legújabb vélemény

Szeretem Ken Loach filmjeit. Általában egy társadalmi probléma boncolásával foglalkozik. Ennél a filmnél kitűnően ábrázolta azt a társadalmi réteget, melynek az épp regnáló hatalommal csak addig van baja, amíg a helyére nem léphet. Számomra az erőszak soha nem volt jó megoldás, véleményem szerint csak öngerjesztő folyamat. Szomorú, ami az ír néppel történt, de szerintem nem megoldás, még az írektől sem, hogy ártatlan embereket gyilkoljanak.

 
L.Morningstar   2016. 07. 17.

A maga furcsa módján igazán kis szerethető filmről van szó. Inkább mondanám átlagosnak mintsem kiemelkedőnek, de ettől függetlenül is nagyon szerettem. Ajánlom!


 
marklar   2017. 09. 19.

Cillian Murphy alakítása szerintem egyszerűen fenomenális, az egyik legjobb filmje szerintem, nem is tudnám mihez hasonlítani. Viszont a cselekmény nekem valahogy vontatott és unalmas volt egy kissé, mintha túlságosan komolyan venné magát a film.

 
Firencz   2015. 07. 28.

Szerintem egész jól nyúltak ehhez a háborús tematikához, nagyon megrázó maga a történet és mindehhez csakis hozzátesz a kiváló szereposztás, ezen belül is az alakítások. Talán egy kissé túlságosan teátrálisra sikeredett maga az összhatás, ezen lehetett volna még mit csiszolni, és nem is lepődnék meg rajta, ha valaki pont emiatt érezné vállalhatatlannak a filmet, de ettől függetlenül is kell hozzá hangulat.

Cillian Murphy
Pádraic Delaney
Cillian Murphy
Pádraic Delaney
Liam Cunningham
Pádraic Delaney
Orla Fitzgerald
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Orla Fitzgerald
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Pádraic Delaney
Pádraic Delaney
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Pádraic Delaney
Liam Cunningham
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.