Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Good Will Hunting (1997)

Good Will Hunting
Filmadatlap
 
32
Szereplők
78
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 26.

Sajnos manapság egyre kevesebb ilyen film készül. Remek történet, hiteles alakítások, remek színészek. A táblán a matematikai feladványt megfejtő jelenet máig előttem van.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Egyedülálló és rendkívül életigenlő alkotás. Ha valakinek önbizalomhiánya van vagy padlón van ehhez a filmhez bátran nyúlhat.


 
rbernadett   2015. 05. 13.

Mindig nehéz véleményt mondani egy olyan filmről, amit a kedvencemnek titulálok. Röviden elégnek érzem azt a magyarázatot, hogy "a kedvencem" és úgy érezem, hogy ebben minden benne van, ami számít. Ha el tudnám mondani, hogy miért a kedvencem, már nem is lenne az. Ennek az indoknak elégnek kell lennie ahhoz, hogy valakit rávegyek, nézze meg ezt a filmet.

 
Deku   2017. 07. 08.

Remek volt ahogy az egész film egy furcsa módon hat a nézőjére. Egyszerűen magába szippant. Hát ennél jobb nem is kell. Tele volt azzal amit én nagyon előnyben részesítek egy filmben méghozzá az értelmes a sztori.

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

A nagy önismereti/filozofálgatós filmek legjobbika Klasszis színészekkel, s bár a szöveg klisének hat, de mond is valamit. Még az öncélú káromkodás se árt ennek a filmnek, mert pont így jó. Minnie Driver (Skylar) RULEZ- a játéka is szimpatikus. :D 10/7-8 mert jó és lassan klasszikus lesz.

Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Ben Affleck
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Robin Williams
Robin Williams
Matt Damon
Ben Affleck
Matt Damon
Matt Damon
Robin Williams
 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ben Affleck és Matt Damon 5. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Affleck és Matt Damon direkt beletettek egy meleg szexjelenetet a film forgatókönyvébe, kíváncsiak voltak ugyanis, ki fogja végigolvasni azt. Harvey Weinstein kiszúrta, hogy van egy nem oda illő jelenet, így ő kapta meg a szerepet.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.