Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Good Will Hunting (1997)

Good Will Hunting
Filmadatlap
 
31
Szereplők
88
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Ben Affleck
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Robin Williams
Robin Williams
Matt Damon
Ben Affleck
Matt Damon
Matt Damon
Robin Williams

Videók (1)

 
Juli@   2023. 04. 29.

legújabb vélemény

1
Imádom film kategória

Nálam a top tízben! Mert a story, a szereplők és minden tökéletes! Csak csupa nagybetűs jelenet! Nem tudom nem nézni, újra és újra!

 
indingo   2017. 10. 26.

3

Sajnos manapság egyre kevesebb ilyen film készül. Remek történet, hiteles alakítások, remek színészek. A táblán a matematikai feladványt megfejtő jelenet máig előttem van.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 15.

3

Damon és Williams jutalomjátéka.A szegény melósfiú és az életunt pszichiáter összecsapása.Érzelmek valódi kavalkádja ez az alkotás....Mindenki mást akar... Csavar a sztoriban,persze azért reméltem hogy így lesz! Ajánlott kategória.

 
csd   2020. 08. 18.

2
A mélyebb vizek felé

Nem tudom megszámolni, hányszor néztem meg ezt a filmet, és a mondanója számomra mára már rém egyszerűvé vált, ugyanakkor a mai napig fel tudom idézni, hogy milyen hatást keltett bennem, amikor először láttam a Good Will Huntingot. Ritkán használom ezt a szót, de kétségtelenül egy alapműről van szó. Abban az értelemben, hogy az ember ízlésvilágát el tudja vinni abba az iránya, hogy érdeklődése a drámaibb és művészi filmalkotások felé is érdeklődést nyújtson. A történet maga a legfinomabb megfogalmazásomban is pusztán "aranyos", és ezt igyekszem nem cinikusan érteni, de atyaég, amilyen nyers és brutális filmek születtek szinte ugyanebben a témában, a Good Will Hunting valóban csak a felszínt karcolja. Érezhető benne egy nagy adag kompromisszum, amivel tényleg nincs baj. Mindenkit csak arra tudok buzdítani, hogy nézze meg ezt a filmet, de ne álljon meg itt.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

2

Remek film érzelmekkel és emberi jelemkkel érdmes megnézni. R. Williams óriási alakításával azt hiszem kihagyhatatlan klasszikus. Üdv Yosi

 
rbernadett   2015. 05. 13.

2

Mindig nehéz véleményt mondani egy olyan filmről, amit a kedvencemnek titulálok. Röviden elégnek érzem azt a magyarázatot, hogy "a kedvencem" és úgy érezem, hogy ebben minden benne van, ami számít. Ha el tudnám mondani, hogy miért a kedvencem, már ne... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Egyedülálló és rendkívül életigenlő alkotás. Ha valakinek önbizalomhiánya van vagy padlón van ehhez a filmhez bátran nyúlhat.

A film összbevétele 225 933 435 dollár volt (imdb.com).

 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ben Affleck és Matt Damon 5. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Affleck és Matt Damon direkt beletettek egy meleg szexjelenetet a film forgatókönyvébe, kíváncsiak voltak ugyanis, ki fogja végigolvasni azt. Harvey Weinstein kiszúrta, hogy van egy nem oda illő jelenet, így ő kapta meg a szerepet.

(Bogi87)
 

Matt Damon bevallotta, hogy fogalma sincs, hol a legjobb forgatókönyvíró kategóriájában neki ítélt Oscar-díja.

(hp)
 

A Sean irodájában lévő festményt a rendező, Gus Van Sant festette.

(rbernadett)