Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

Good Will Hunting (1997)

Good Will Hunting
Filmadatlap
 
31
Szereplők
82
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 26.

Sajnos manapság egyre kevesebb ilyen film készül. Remek történet, hiteles alakítások, remek színészek. A táblán a matematikai feladványt megfejtő jelenet máig előttem van.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Egyedülálló és rendkívül életigenlő alkotás. Ha valakinek önbizalomhiánya van vagy padlón van ehhez a filmhez bátran nyúlhat.


 
rbernadett   2015. 05. 13.

Mindig nehéz véleményt mondani egy olyan filmről, amit a kedvencemnek titulálok. Röviden elégnek érzem azt a magyarázatot, hogy "a kedvencem" és úgy érezem, hogy ebben minden benne van, ami számít. Ha el tudnám mondani, hogy miért a kedvencem, már nem is lenne az. Ennek az indoknak elégnek kell lennie ahhoz, hogy valakit rávegyek, nézze meg ezt a filmet.

 
Deku   2017. 07. 08.

Remek volt ahogy az egész film egy furcsa módon hat a nézőjére. Egyszerűen magába szippant. Hát ennél jobb nem is kell. Tele volt azzal amit én nagyon előnyben részesítek egy filmben méghozzá az értelmes a sztori.

 
HercegPeter   2019. 07. 09.

Alapfilm, én ennek ellenére még csak most láttam először. Ahhoz képest, hogy két huszonéves srác írta a történetet az tökéletesen van felépítve. A története mélyenszántó és gondolatébresztő. Az alakítások elképesztően jók, kifejezetten Robin Williams volt zseniális. A párbeszédek valósághűek és meghatóak. A komor, szomorú pillanatokból másodpercek alatt válnak vidám jelenetek és fordítva. Kötelező mindenki számára.

Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Ben Affleck
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Robin Williams
Robin Williams
Matt Damon
Ben Affleck
Matt Damon
Matt Damon
Robin Williams

A film összbevétele 225 933 435 dollár volt (imdb.com).

 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ben Affleck és Matt Damon 5. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Affleck és Matt Damon direkt beletettek egy meleg szexjelenetet a film forgatókönyvébe, kíváncsiak voltak ugyanis, ki fogja végigolvasni azt. Harvey Weinstein kiszúrta, hogy van egy nem oda illő jelenet, így ő kapta meg a szerepet.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.