Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
92
Filmadatlap
 
34
Szereplők
23
Vélemények
27
Képek
4
Videók
 
imreacs82   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Számomra az Apokalipszis most egy igazi klaassszikus amit nem szabad kihagyni. Mély tartalmú, megindító, tartalmas és hiteles film, tele fordulattal és izgalommal.

 
Deku   2017. 07. 15.

Szerintem az egyik legjobb háborús film, mivel bár régi gyártású már de tökéletesen vissza tudja adni azt az érzést amit egy katona átél abban a földi pokolban.


 
MKristijan   2016. 10. 27.

Magamtól nem kezdtem volna bele a nézésébe, de miután belecsöppentem, örültem hogy mégsem maradt ki az életemből ez a film. Zseniális :)

 
MidoD7   2019. 04. 13.

Harmatgyenge eresztés lett a film. Nem sokat tudok róla mondani, mivel eléggé snassz. A története kesze-kusza és semmilyen. Nem tetszett az sem, hogy a karakterek kb. azt se tudják, hol vannak, és jellegtelen volt az egész.

1
 
Milanman   2015. 02. 09.

Coppola mesterműve nem csak az egyik legjobb film, amit valaha csináltak a háborúról, de egyben az egyik legzseniálisabb az emberi természet mélyén megbújó démonok ábrázolásáról. Hipnotikus, a retinába örökre beégő képekkel, emlékezetes jelenetekkel. A mai napig nem értem, hogy nyerhetett a Kramer kontra Kramer Oscar díjat helyette.

Martin Sheen
Martin Sheen
Dennis Hopper
Martin Sheen
Martin Sheen
Martin Sheen
Dennis Hopper
Robert Duvall
Robert Duvall
 
Vittorio Storaro operatőr lélegzetelállítóan gyönyörű képeiteszik igazi utazássá a filmet, hiszen a borzalmak ilyen kifinomult ábrázolása magával ragadja a nézőt, és minden részletre kíváncsivá teszi. több»
 
Nagy élménnyel gazdagodunk, és bizony moziból kijövet ráeszmélhetünk arra a nagy igazságra, hogy az igazi szuperhősök nem a csapból is folyó Bosszúállók klubja, hanem a Brando-Duvall-Sheen trió csapata! több»
 
Vietnám itt nem egy ország, hanem afféle látványos partvidéki téboly, amelynek jelentése titok marad, de letaglózó szépségét nehéz volna tagadni. több»

A film összbevétele 83 471 511 dollár volt (imdb.com).

 

62 ember hal meg a filmben.

(Norbi)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 78 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 24.helyén áll.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.