Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
34
Szereplők
22
Vélemények
27
Képek
4
Videók
 
Deku   2017. 07. 15.

Szerintem az egyik legjobb háborús film, mivel bár régi gyártású már de tökéletesen vissza tudja adni azt az érzést amit egy katona átél abban a földi pokolban.

 
MKristijan   2016. 10. 27.

Magamtól nem kezdtem volna bele a nézésébe, de miután belecsöppentem, örültem hogy mégsem maradt ki az életemből ez a film. Zseniális :)


 
MidoD7   2019. 04. 13.

Harmatgyenge eresztés lett a film. Nem sokat tudok róla mondani, mivel eléggé snassz. A története kesze-kusza és semmilyen. Nem tetszett az sem, hogy a karakterek kb. azt se tudják, hol vannak, és jellegtelen volt az egész.

 
Milanman   2015. 02. 09.

Coppola mesterműve nem csak az egyik legjobb film, amit valaha csináltak a háborúról, de egyben az egyik legzseniálisabb az emberi természet mélyén megbújó démonok ábrázolásáról. Hipnotikus, a retinába örökre beégő képekkel, emlékezetes jelenetekkel. A mai napig nem értem, hogy nyerhetett a Kramer kontra Kramer Oscar díjat helyette.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

Végre egy olyan háborús film, ami a katonákat érintő pszichés nehézségekre, magára a traumákra, az őrületre helyezi a hangsúlyt. Földi apokalipszis a háború.

Martin Sheen
Martin Sheen
Dennis Hopper
Martin Sheen
Martin Sheen
Martin Sheen
Dennis Hopper
Robert Duvall
Robert Duvall

A film összbevétele 83 471 511 dollár volt (imdb.com).

 

62 ember hal meg a filmben.

(Norbi)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 78 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 24.helyén áll.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.