Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
92
Filmadatlap
 
34
Szereplők
23
Vélemények
27
Képek
4
Videók

Vélemények: Apokalipszis most (1979)

 
imreacs82   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Számomra az Apokalipszis most egy igazi klaassszikus amit nem szabad kihagyni. Mély tartalmú, megindító, tartalmas és hiteles film, tele fordulattal és izgalommal.

 
Deku   2017. 07. 15.

Szerintem az egyik legjobb háborús film, mivel bár régi gyártású már de tökéletesen vissza tudja adni azt az érzést amit egy katona átél abban a földi pokolban.


 
MKristijan   2016. 10. 27.

Magamtól nem kezdtem volna bele a nézésébe, de miután belecsöppentem, örültem hogy mégsem maradt ki az életemből ez a film. Zseniális :)

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

Coppola bemutatja nekünk hitelesen, hogy valójában milyen a háború, és mit él át az ember....és ez szinte felfoghatatlan. Emberi sorsok, érzések, felkavaró, és megrázó film. Erősen ajánlott!

 
Milanman   2015. 02. 09.

Coppola mesterműve nem csak az egyik legjobb film, amit valaha csináltak a háborúról, de egyben az egyik legzseniálisabb az emberi természet mélyén megbújó démonok ábrázolásáról. Hipnotikus, a retinába örökre beégő képekkel, emlékezetes jelenetekkel. A mai napig nem értem, hogy nyerhetett a Kramer kontra Kramer Oscar díjat helyette.

 
MidoD7   2019. 04. 13.

Harmatgyenge eresztés lett a film. Nem sokat tudok róla mondani, mivel eléggé snassz. A története kesze-kusza és semmilyen. Nem tetszett az sem, hogy a karakterek kb. azt se tudják, hol vannak, és jellegtelen volt az egész.

1
 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

Végre egy olyan háborús film, ami a katonákat érintő pszichés nehézségekre, magára a traumákra, az őrületre helyezi a hangsúlyt. Földi apokalipszis a háború.

 
szabomarc   2019. 02. 16.

Még egy iskolai feladathoz kellett megnézni, és összefoglalót írni róla, emiatt néztem meg. Alapvetően nem vagyok oda a háborús filmekért, de ez tetszett, azt leszámítva, hogy nagyon hosszú lett szerintem.

 
irongozu   2015. 11. 21.

Látom sokan szeretik. Én nem igazán tudok eligazodni ezen a filmen. Szerintem sok benne az üresjárat. Értem, hogy fel kell dolgozni a nagy találkozást, de ennyi ideig?

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Coppola legjobb filmje és Coppola legjobb filmje a háborúról. Ebben tényleg benne van minden, ami az embert kifordíthatja saját magából. Zseniális az ábrázolás, minden tökéletesen a helyén van. Emlékezetes jelenetek követik egymást, napokig a film hatása alá kerül az ember. Mindenkinek kötelezővé tenném, bár nem egy könnyű délutáni alkotás.

 
Vitya   2015. 05. 03.

Klasszikus, zseniális alkotás valóban remek színészekkel. Ma is nézhető, izgalmas, érdekfeszítő, időtálló film igazi színészi karakterekkel. Sok mai háborús drámát ver.

 
Fildi   2015. 07. 29.

Ütős, időtálló, monumentális film eredeti ötletes alaptörténettel. Igazán megfogó. Mivel összetett, érdemes többször is megnézni mire az ember minden részletet felfedez benne.

 
fancsi094   2015. 06. 15.

A háborús dráma idővel olyan rémálommá fokozódik, amihez mérhetőt nem találunk Condrad könyvében. Érthető módon, itt maga a rendező látomása kelt életre, és olyan mély benyomást tett rám, hogy évek múltán is volt, hogy ezzel álmodtam.

 
adamkatka   2016. 10. 07.

Háborús film kategóriában meg merem kockáztatni, hogy a legjobb. Nagyon érdekes, lenyűgöző, izgalmas és látványos. A szereplők maximálisan hitelesen alakítanak. Érdemes megnézni!

 
Bekmeli   2015. 07. 27.

Ma is nézhető, időtálló klasszikus. Pörgős cselekményű, igényes, megfogó film. Mind a látvány, a képi megjelenítés és a sztori egyedülálló, a szereposztás találó.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 08.

Zseniális rendezői és színészi teljesítményt bizonyít a film sikeressége. Lenyűgöző alakítások,látványos jelenetek és mélyre ható érzelmi megnyilvánulások jellemzőek a filmre. Nagyon hiteles és szép film.

 
Hektor6   2016. 04. 28.

Jó hosszú film, tele van klasszikus jelenetekkel. „Imádom a reggeli napalm szagát!” Zseniális. Vannak benne nagyon izgalmas és idegfeszítő pillanatok, de a mondanivalója nem 100%-ban jött át nekem elsőre. Majd sort akarok keríteni és második megnézésre, hátha akkor jobban sikerül megérteni.

 
James Pond   2015. 02. 10.

A háborús filmek egy külön kategória, de Coppola ennek is a legjobbja. Ennek a filmnek a története, látványa, zenéje mindannyiunkat közelebb hozz a történelemhez. Martin Sheen és Robert Duvall főszereplése sokat segít a filmen. Brando epizód szerepe viszont szerintem egy kicsit öncélú volt, az eladhatóság érdekében. Vannak olyan jelenetek amiket minden operatőr egy tanulmánynak vehet. A helikopterek jövetele, a zene és utána a bombázás, hátborzongató. Többször is nézhető film.

 
csabus   2016. 09. 22.

A legjobb háborús film. Szinte érezni a napalm bűzét. Kíváló színészek és rendező.

 
stothtibor   2015. 03. 10.

Nagyon nagy film, az egyik legjobb háborús film a maga műfajában! Pokoli élményt nyújt minden nézőnek! 10/10

 
laca555   2015. 03. 08.

Nagyon nagy film, az egyik legjobb háborús film. Olyan idézeteket adott a világnak mint pl. imádom a reggeli napalm szagát. Érdemes megnézni és jól átgondolni mi is történik a filmben.

 
WaldyxMan   2016. 02. 02.

A háborús dráma idővel olyan rémálommá fokozódik, amihez mérhetőt nem találunk Condrad könyvében. Érthető módon, itt maga a rendező látomása kelt életre, és olyan mély benyomást tett rám, hogy évek múltán is volt, hogy ezzel álmodtam.

 
juliS   2015. 09. 26.

Akármekkora renoméja van Brandónak, sohasem tudok értékelni egy olyan színészt, aki ennyire el van telve magától. Arrogáns, felkészületlen, rossz csapattag, kellemetlen ember. Az ilyet nem szabadna címszerepbe rakni. Ennek ellenére Coppola kihozta a maximumot a filmből, rááldozta mindenét, és egy igazi klasszikust alkotott.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.