Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
85
Képek
1
Videók
Álmatlanság
 
Érdeklődő   2020. 03. 01.

legújabb vélemény

Nem tetszett

Többet vártam a történettől. A mozgókép folyama alatt az az érzésem volt, hogy a Colombo egyik részéhez van szerencsém. A történet közepén már kiteljesedik a cselekmény, így a közel két órás mondanivaló második felétől érdektelenné és kiszámíthatóvá válik az író mondanivalója. Al Pachino játéka miatt adtam a filmek három csillagot.

 
Deku   2017. 12. 10.

Nagyon nem bántam meg, hogy erre a filmre esett a választásom mert igen nézhető. Egész jó filmnek tűnt első ránézésre, egy szépen összetákolt történettel egész jól alakító karakterekkel és kellemes hangulattal.


 
GedyPapa   2017. 03. 18.

Nekem kifejezetten tetszett, mind Al Pacion, mind Robin Williams karaktere nagyon kiváló volt. Fokozatosan adagolta a feszültséget és juttatott el a végpontra, ahol már minden mindegy volt.

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Nem rossz film, de csak maximum a színészek miatt több az eredetinél, különben minden másodperce ugyan az, emiatt nem is tudok róla többet mondani, mert a másiknál már mindent leírtam.

 
Bizsu82   2018. 08. 15.

Nagy csalódás volt a film. Lassú cselekményű, unalmas és vontatott. Lenne mondanivalója, de a megjelenítést nagyon nem találták el. Végig unatkoztam rajta.

 
Syracuse   2015. 05. 13.

Remek thriller, melyet Al Pacino és Robin Williams nevetve elvisz a hátán. Az eredetit ugyan nem láttam, de azt is nagyon dicsérik, minden esetre ezt bátran ajánlom mindenkinek.

 
szucszoli   2017. 08. 26.

Kifejezetten erőtlen, egylövetű, felejthető alkotás. Annyira felejthető film, hogy pár év után egyáltalán nem is emlékeztem arra, hogy láttam-e a filmet, vagy sem. Most újra megnéztem, de kár volt. Leginkább idegesítő a koncepciója. Idegesítő maga az... több»

Hilary Swank

A film összbevétele 113 714 830 dollár volt (imdb.com).

 

Jonathan Demme sokáig fontolgatta, hogy elvállalja a film rendezését.

(ps)
 

Christopher Nolan nincs feltüntetve a film írói között, de a film zárójelenetét ő írta.

(ps)
 

Dormer nyomozó neve a latin dormire (aludni) szóból lett képezve.

(ps)
 

A film bulgáriai premierje után két héttel leadta a filmet a bolgár HBO.

(ps)
 

Dormer szerepe kapcsán Harrison Ford neve is szóba került.

(ps)
 

A film az 1997-es azonos című film remake-je.

(ps)
 
Mindennek ellenére egy igazán érdekes krimi-thrillert rakott össze Nolan, amin azért látszik, hogy nem saját történet, így nem is vált karakteres darabjává a rendező filmográfiájának. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.