Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
85
Képek
1
Videók
Álmatlanság
Hilary Swank
 
Érdeklődő   2020. 03. 01.

legújabb vélemény

Nem tetszett

Többet vártam a történettől. A mozgókép folyama alatt az az érzésem volt, hogy a Colombo egyik részéhez van szerencsém. A történet közepén már kiteljesedik a cselekmény, így a közel két órás mondanivaló második felétől érdektelenné és kiszámíthatóvá válik az író mondanivalója. Al Pachino játéka miatt adtam a filmek három csillagot.

 
Deku   2017. 12. 10.

Nagyon nem bántam meg, hogy erre a filmre esett a választásom mert igen nézhető. Egész jó filmnek tűnt első ránézésre, egy szépen összetákolt történettel egész jól alakító karakterekkel és kellemes hangulattal.


 
GedyPapa   2017. 03. 18.

Nekem kifejezetten tetszett, mind Al Pacion, mind Robin Williams karaktere nagyon kiváló volt. Fokozatosan adagolta a feszültséget és juttatott el a végpontra, ahol már minden mindegy volt.

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Nem rossz film, de csak maximum a színészek miatt több az eredetinél, különben minden másodperce ugyan az, emiatt nem is tudok róla többet mondani, mert a másiknál már mindent leírtam.

 
Bizsu82   2018. 08. 15.

Nagy csalódás volt a film. Lassú cselekményű, unalmas és vontatott. Lenne mondanivalója, de a megjelenítést nagyon nem találták el. Végig unatkoztam rajta.

 
Mindennek ellenére egy igazán érdekes krimi-thrillert rakott össze Nolan, amin azért látszik, hogy nem saját történet, így nem is vált karakteres darabjává a rendező filmográfiájának. több»

A film összbevétele 113 714 830 dollár volt (imdb.com).

 

Jonathan Demme sokáig fontolgatta, hogy elvállalja a film rendezését.

(ps)
 

Christopher Nolan nincs feltüntetve a film írói között, de a film zárójelenetét ő írta.

(ps)
 

Dormer nyomozó neve a latin dormire (aludni) szóból lett képezve.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.