Álmatlanság (2002)

Insomnia

Hilary Swank

Lóri Ádámcsik   2022. 06. 07.

Izgalmas thriller

Nagyon jó volt látni ezt a két remek színészt egy filmben. Azt hiszem mindkét színész Top10-es listájában szerepelhetne is akár az alkotás. Végig lekötött és a színészi játék is szuper volt ehhez az esti kikapcsolódáshoz.

Sabnock Sanatory   2020. 12. 10.

Sajnos ez egy nagyon gyenge és koncepció nélküli film. Hilary Swank és Robin Williams még ráadásul iszonyatosan rosszul játszottak, talán egyedül Pacino az, aki tesz hozzá annyit, hogy ne értékelhetetlen legyen. Értelmetlen szenny.

Deku   2017. 12. 10.

Nagyon nem bántam meg, hogy erre a filmre esett a választásom mert igen nézhető. Egész jó filmnek tűnt első ránézésre, egy szépen összetákolt történettel egész jól alakító karakterekkel és kellemes hangulattal.

GedyPapa   2017. 03. 18.

Nekem kifejezetten tetszett, mind Al Pacion, mind Robin Williams karaktere nagyon kiváló volt. Fokozatosan adagolta a feszültséget és juttatott el a végpontra, ahol már minden mindegy volt.

Queenakasha   2018. 03. 26.

Nem rossz film, de csak maximum a színészek miatt több az eredetinél, különben minden másodperce ugyan az, emiatt nem is tudok róla többet mondani, mert a másiknál már mindent leírtam.

Bizsu82   2018. 08. 15.

Nagy csalódás volt a film. Lassú cselekményű, unalmas és vontatott. Lenne mondanivalója, de a megjelenítést nagyon nem találták el. Végig unatkoztam rajta.

Syracuse   2015. 05. 13.

Remek thriller, melyet Al Pacino és Robin Williams nevetve elvisz a hátán. Az eredetit ugyan nem láttam, de azt is nagyon dicsérik, minden esetre ezt bátran ajánlom mindenkinek.

Jonathan Demme sokáig fontolgatta, hogy elvállalja a film rendezését.

(ps)

Christopher Nolan nincs feltüntetve a film írói között, de a film zárójelenetét ő írta.

(ps)

Dormer nyomozó neve a latin dormire (aludni) szóból lett képezve.

(ps)

A film bulgáriai premierje után két héttel leadta a filmet a bolgár HBO.

(ps)

Dormer szerepe kapcsán Harrison Ford neve is szóba került.

(ps)

Mindennek ellenére egy igazán érdekes krimi-thrillert rakott össze Nolan, amin azért látszik, hogy nem saját történet, így nem is vált karakteres darabjává a rendező filmográfiájának. több»