Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
84
Filmadatlap
 
28
Szereplők
40
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Dodi   2015. 06. 09.

Hihetetlen. Már több, mint fél éve láttam, de még mindig kiráz a hideg, ha a film zsenialitására gondolok. Hogy az első másfél órában szinte semmit nem tudsz, a fejedben egyre csak a "Most mi van????" kérdés motoszkál, aztán az utolsó két percben hirtelen mindenre fény derül...

 
Deku   2017. 07. 18.

Eléggé komor és depresszív hangulata van ennek a műnek. Sok tekintetben tud nagyon felkavaró és durva lenni. Elég beteg történet ez de tetszett természetesen.


 
hsanya182   2017. 12. 18.

Kamaszoknak szóló művészfilm szerű. Pszichoterápiáról, félelemről, szerelemről, szókimondó szövegelésekkel. Nekem kissé unalmas volt, én nem találtam benne semmi újat, de fiataloknak, önismereti úton járóknak adhat érdekes élményt, felismerést.

 
harnas1207   2018. 12. 20.

Talán a legelvontabb film amit valaha láttam. Valóban túlértékelt, de igeni élvezhető. Személy szerint én vártam volna valami őrült nagy csavart vagy katarzist a végére.

 
moviewer   2017. 08. 08.

Nagyon jó film. A történetvezetés végig elég sejtelmes és bizonytalanságban tart. Ezért leginkább úgy ajánlom megnézésre, ha van velünk valaki, aki már látta, és segíthet az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában.

Jake Gyllenhaal
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Maggie Gyllenhaal
 

Richard Kelly, aki film írója a film megjelenése után 2 évvel kiadta könyvét is, melynek címe The Donnie Darko Book. A könyv előszavát a főszerepet játszó színész, maga Jake Gyllenhaal írta. Richard Kelly könyvéből elolvashatjuk többek között a film forgatókönyvét (rendezői változat), interjút a film megalkotójával, képeket és rajzokat a Donnie Darko filmből, valamint az ihletül szolgáló grafikákat.

(Bogi87 )
 

A filmben látható egy nyúl, melyet először 15 cm-es formában, majd egy kétszer akkora, 30 cm-es alakban, ráadásul beszélni tudó változatban elkészített a NECA (National Entertainment Collectibles Association).

(Bogi87 )
 

A film rendezői változata +20 perc a normál, eredeti változathoz képest. Ebben az anyagban néhol felcserélték a zenéket a filmben, továbbá képek is megtekinthetőek Az időutazás filozófiája c. könyvből, amely a filmben szóba kerül.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.