Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Otthon, biztonságban (2006)

Right at Your Door
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
harnas1207   2018. 12. 12.

legújabb vélemény

0

Különleges film, minden szempontból. Kicsit olyan hangulata van, mint az új Cloverfield mozinak. Nem tudjuk biztosan mi történt, és eleinte mindent csak egy szemszögből látunk. A film végi csavar őrülten nagyot üt, megéri kivárni.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Végig húzták vonták a történetet nyögvenyelősen, de ez szerintem tudatos volt, hogy még jobban üljön a végkifejlet, ami sikerült is, de egy ledöbbenés nekem nem ér 90 perc szenvedést.

 
irongozu   2016. 04. 15.

0

Hát nem mondanám kifejezetten érdekesnek és izgalmasnak ezt az alkotást, a morális dilemmáiban ezzel szemben nagyon kreatív tud lenni - éppen ezért biztos vagyok benne, hogy egy nehezen feledhető filmélménnyé fog válni a végére.Érdemes időt áldozni rá.

 
Valószínűleg érezhették ezt a készítők is, így óriási – bevallom, számomra valóban meglepő – fordulattal zárul a történet, de csak egy percig örülhettem neki. A végső csavar megmenthette volna a filmet, egy-két percig azt éreztem, ebből még valami jó is kisülhet, de még a saját jó ötleteivel sem tudott sajnos mit kezdeni az Otthon, biztonságban. több»