Teljesen érhető, hogy vannak sztárok, akik több milliókra biztosítják egyes testrészüket vagy a hangjukat, hiszen ebből élnek, és egy végzetes baleset akár az egész karrierjüknek is véget vethet. Hogy megvédjék magukat az esetleges tönkremenetel lehetőségétől, hatalmas biztosítási összegeket kötnek arra az esetre, ha valami történne velük. Ez a lista a 2016-os adatokat tartalmazza.

#9
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen

szül. 1949. 09. 23. (74 éves)
Freehold, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Bruce Springsteen 1949. szeptember 23-án született a New Jersey állambeli Long Branch-ben, az Egyesült Államokban. Douglas Frederick Springsteen és Adele Zerilli fiaként látta meg a napvilágot. Apja buszsofőr volt, anyja titkárnő. Utóbbi volt a kenyérkereső a családban, apja mentális problémákkal küzdött. Springsteen szülei révén... több»
Az öreg rocker nyilván tudja, hogy a hangja mindent megér. Ha valami történne a hangjával, akkor 5 millió eurora van biztosítva.
#8
Tom Jones

Tom Jones

szül. 1940. 06. 07. (83 éves)
Tom Jones 1940. június 7-én látta meg a napvilágot a walesi Pontypridd városában, az Egyesült Királyságban. Édesanyja Freda Jones háztartásbeli, édesapja Thomas John Woodward szénbányász. Már fiatalon rájött, hogy van tehetsége a zenéhez, így énekelt az iskolai kórusban, családi összejöveteleken és esküvőkön is. Olyan... több»
A sztár idén töltötte be a 80.-dik életévet és azt gondolhatnánk, hogy ennyi idősen már nem kell aggódnia a hangja elvesztése miatt, hiszen már annyi pénzt megkeresett, hogy akár többet nem is kellene dolgoznia. De nem is a hangját biztosította be, hanem a csupa szőr mellkasát. Ez nem vicc, ha bármi történne a mellkasával 5,5 millió eurora van biztosítva.
#7
Daniel Craig

Daniel Craig

szül. 1968. 03. 02. (56 éves)
Chester, Cheshire, England, Egyesült Királyság
Daniel Wroughton Craig 1968. március 2-án született. Liverpoolban nőtt fel. Édesanyját gyakran elkísérte színházi előadásokra, ennek hatására kezdett el érdeklődni a színjátszás iránt. 16 évesen bekerült a National Youth Theaterbe, tanulmányait Ewan McGregorral és Joseph Fiennesszal végezte. A mozivásznon az 1992-es Egyedül... több»
Az egész testére kötött biztosítási összeg 8 millió euro.
#6
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
Talán Kim Kardashian-al versenyzik fenék versenyben? Nem csak küllemben, hanem a biztosítási összegük is szinte megegyező, csak pár milliós eltérés van a két sztár fenékre kötött biztosítása között. Jennifer Lopez biztosítási összege: 20 millió euro.
#5
Julia Roberts

Julia Roberts

szül. 1967. 10. 28. (56 éves)
Smyrna, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Julia Fiona Roberts 1967. október 28-án született egy Smyrna nevű kisvárosban, Georgia államban. Állatorvosnak készült, később mégis újságírónak tanult, ám bátyja, Eric Roberts sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy megpróbálkozik a színészettel. Első alakítását a Crime Story (1987) című sorozatban láthattuk, melyet... több»
Leginkább összetéveszthetetlen mosolyáról híres és mivel ez már a védjegyévé vált 21 millió euros biztosítást kötött rá.
#4
Taylor Swift

Taylor Swift

szül. 1989. 12. 13. (34 éves)
Reading - Pennsylvania - Amerikai Egyesült Államok
Taylor Swift 1989. december 13-án született az egyesült államokbeli Readingben. Az énekesnő bankárcsalád gyermeke, német, ír, skót és angol felmenőkkel rendelkezik. 9 éves kora óta érdeklődött a zenés színházi produkciók iránt, a Broadwayen ének és színészi leckéket vett. Első dalát, a Lucky You címűt 12 évesen írta,... több»
A népszerű énekesnő esetében is rögtön arra gondolhatunk, hogy bizonyára az angyali hangszálaira kötött biztosítást, azonban ez nem így van. A lábát biztosította be 36 millió euronak megfelelő összeggel.
#3
Janet Jackson

Janet Jackson

szül. 1966. 05. 16. (57 éves)
Gary, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Janet Jackson 1966. május 16-án született az Indiana államában található Gary-ben, az Egyesült Államokban. Katherine Esther Scruse és Joseph Walter Jackson legkisebb gyermekeként látta meg a napvilágot. Még kisgyermek volt, amikor bátyjai már The Jackson 5 néven léptek fel. Az együttes sikerének köszönhetően családjával Los... több»
Jennifer Lopez és Kim Kardashian után Janet Jackson is biztosítást kötött a fenekére. Miután már volt egy komolyabb színpadi balesete a biztosítási összeget 45 millió eurora emelte.
#2
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro 1985. február 5-én született Funchal-ban. Európa- bajnok és háromszoros Bajnokok Ligája győztes labdarúgó. 2009 óta a Real Madrid labdarúgója, ahova 94 millió euróért szerződött. Ezzel ő volt akkoriban a világ legdrágább játékosa. Korábban játszott a Manchester United és a Sporting CP... több»
Nem csak a lábára, hanem mondhatni az egész testére kötött biztosítást, mivel modellként is rendszeresen dolgozik, így az egész testére vigyáznia kell. Biztosítási összege: 140 millió euro.
#1
Mariah Carey

Mariah Carey

szül. 1969. 03. 27. (55 éves)
Huntington, New York, Amerikai Egyesült Államok
Mariah Carey 1970. március 27-én született Long Island-en. Ír származású operaénekesnő édesanyja 1960-ban kötött házasságot Alfred Roy Carey-vel, egy afroamerikai-venezuelai származású repülőgépmérnökkel. Számos támadás érte a frigyet, melyből három gyermek született: Mariah volt a legkisebb; bátyja, Morgan 10, Allison... több»
Azt gondolnád a hangját biztosította be egy egész vagyonra? Nem, nem...ugyanis a lábára kötött egy 730 millió euros biztosítást. Ez csak azt bizonyítja, hogy a megjelenése sokkal fontosabb számára, mint a hangja. Érdekességképpen még megjegyezném, hogy Heidi Klum német modellnek is "csak" 2,5 millió euros biztosítása van a lábára.