Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%

Hannah Montana: A film (2009)

Hannah Montana: The Movie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Nagyon imádom mind a mai napig. Jó összehozták ezt a filmet a sorozat után. A sorozat annyira nem jött be, mert szerintem nagyon elhúzzák a történetet, de így filmként nagyon jó volt Hannah története, ahogy próbál popdíva és egyszerű tiniként is helytállni. Miley Cyrus hangját imádom. Gyönyörűek voltak a film betétdalai.

 
lolita13   2016. 10. 08.

Mint Hanna Montana rajongó imádtam ezt a filmet és nagyon vártam, hogy megnézhessem miután mert az összes részt láttam a sorozatból. A film teljesen olyan volt mint vártam :)


 
Curacao86   2016. 10. 24.

Semmi extrát nem tartalmaz, nem lep meg, hiszen mindenki el tudja képzelni, hogy milyen egy átlagos amerikai tini, főleg, ha celeb, azt is, ha rejtőzködnie kell, hogy legyen egy kis magánélete. Ezt jól bemutatja a film, abszolút csajos, van benne szé... több»

 
Mithrel   2016. 08. 24.

Bevallom, nem most láttam ezt a filmet, hál' istennek már kinőttem a Hannah Montanás korszakomból. :) De annak ideén igenis nagy hatással volt rám a film. Sajnos (vagy nem sajnos) a sorozatot nem nézhettem, de a moziba elmehettem egy barátnőmmel. Ő ... több»

 
feketerigous   2016. 07. 28.

A sorozat után izgatottan vártam ezt a filmet, és végül nagyon örülök, hogy láttam. Nem annyira izgalmas, de nem bántam meg, hogy láttam, mivel nagyon szórakoztató. A története jó, nem lehetett mindig tudni, hogy mi fog történni. A dalok nagyon jók benne.

 
Bogi   2016. 04. 30.

Meglepően jól sikerült film. Miley-t régebben mindig is szerettem. Gyönyörű hangja van és nem szállt el korábban. Manapság már más a helyzet sajnos. Az utóbbi 2 évben teljesen megbolondult. Nem túl jó példát mutat maradjunk annyiban. A film nagyon kellemes kis kikapcsolódás és a zenéi is klasszak. Nekem ennyi elég:)

 
viraggg   2016. 01. 31.

Hát igen... Kiskorom sorozata ez:) Nem egy nagy film, ennek ellenére százszor láttam már, és ha most nézném is több mint valószínű, hogy tetszene, hisz tényleg nagy szerepe volt a sorozatnak az életemben. Nincs nagy sztorija a filmnek, kapcsolódik a ... több»

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Lucas Till
Miley Cyrus
Emily Osment
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Lucas Till
Melora Hardin
Billy Ray Cyrus
Miley Cyrus
Billy Ray Cyrus

A film összbevétele 155 525 718 dollár volt (imdb.com).

 

Miley Cyrus a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)