Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Szerelmes hangjegyek (2006)

High School Musical
Filmadatlap
 
25
Szereplők
18
Vélemények
9
Képek
4
Videók
Szerelmes hangjegyek

Galéria (9)

Olesya Rulin
Ashley Tisdale

Videók (4)

 
Yosihiro   2020. 04. 28.

legújabb vélemény

0
High School Musical 1.

Ma volt alkalmam ezt a Szerelmes hangjegyek című filmet musicalt megtekinteni. Igazából nem ismertem de azt hiszem ez a produkció az új generációnak szól ami nem egy olyan alkotás ami maradandót alkotott volna. A zene és a tánc azt valljuk meg jó és néhol remek táncbeli produkciókat láthatunk. A történet már ettől gyengébb egy titni szemével lehet ez "fantasztikus" de némi sablonosság van a filmben. Igazából a történet hétköznapi iskolás film semmi extrákkal. Igazi váratlant nem kapunk csak amire számíthatunk. Összességében a forgatókönyv gyenge a rendezés már egy közepest megérdemel. A szereplők viszont húzzák a filmet a dalokkal és a táncokkal. A zenék jól sikerültek csak a végére mintha ha már erőltetettnek éreztem volna. Így a kialakult összkép egy erős három csillag és csak a gyenge történet miatt nem adtam meg a négy csillagot. Talán a második részben már tartalmilag többet kapok a filmtől ezt kíváncsian várom. Igazából családi film de inkább a tiniknek szól. Akár többször is meg lehet nézni ki a tánc ki pedig a zenék miatt. Igazi szerelmes jelenetekben nem bővelkedik de gy bimbózó kapcsolat kialakulását láthatjuk sok zenével és tánccal. Üdv Yosi

 
Szilonka   2020. 02. 10.

0

A dalok jók, fülbemászóak, de a történet elég egyszerű. Nekem egyszer nézhető darab.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

0

Elég egyszerűcske film, de valamiért mind a mai napig mosolygok ha meghallom a zeneszámait. Édes kis romantikus disney film, amit tiniknek tökéletes. Vanessa Hudgens hangja pedig már akkor is gyönyörű volt.

 
TomÁcs   2019. 12. 19.

0

Nem szeretem a kornyikálós filmeket, de ezt szerettem. Jók a dalok, a karakterek és maga a történet is.

 
Leilani   2016. 07. 24.

0

Nagyon szeretem ezt a filmet, viszont nem tetszik benne az, hogy Sharpay-től elvesznek mindent, Gabriella karaktere túl nyálas, ettől függetlenül könnyed, nézhető film, fülbemászó zenékkel.

 
SzFa   2017. 09. 20.

0

Imádtam ezt a filmet, a zene, az ének lenyűgöző, szinte bele száll a fülembe. A szereposztás is szerintem elég jó, habár Sharpay karakterét mindig is utáltam, szerintem idegesítő. A történet valójában elég bugyuta, de nem is felnőtteknek szánták.

 
szabomarc   2019. 01. 05.

0

Szórakoztató, van tanulsága, de a megvalósítás hagy maga után kívánnivalót. A karakterek nem elég kidolgozottak, de a zenék néhol fülbemászóak és tetszetősek.

 

Vanessa Hudgens és Zac Efron ennek a filmnek a forgatásán jöttek össze.

(dandelion1983 )
 

A Sharpay-t megformáló Ashley Tisdale párhuzamosan forgatta a High School musical-t és a Zack és Cody élete című sorozatot, amelynek egyes részeiben feltűnik Zac Efron és Vanessa Hudgens is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár a történet Albuquerque-ban, Új-Mexikóban játszódik, a filmet az utah-i Murry-ben forgatták, Salt Lake City-ben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti 1999-es forgatókönyv a Grease 3 lett volna, Justin Timberlake-kel és Britney Spears-szel, akik Danny és Sandy gyerekeit alakították volna. Sharpay karakterét Betty Rizzo lánya alakította volna. Felkérték Christina Aguilerát, ő azonban visszautasította a szerepet.

(Leilani)
 

Sterling Knight-ot is meghallgatták Troy szerepére, azonban nem kapta meg, később a Megint 17-ben Zac Efron fiát alakította.

(Leilani)