Zac Efron egy évvel azután, hogy plasztikai műtéttel kapcsolatos pletykák keringtek róla, végre tisztázta az arcát érintő átalakulást.

A színész a Men's Health 2022-es októberben megjelenő számának címlapsztorijában elmondta, hogy az állkapcsát akkor törte össze, amikor zokniban futott a házában. A 34 éves színész azt mondta, hogy megcsúszott, nekiment egy szökőkút sarkának, elájult, és arra ébredt, hogy az "állcsontja ...gyakorlatilag lelógott" az arcáról.

A High School Musical (Szerelmes hangjegyek) sztárjának felépülése közepette az arcizmai "nagyon-nagyon nagyra nőttek", hogy kompenzálják a sérülést, ezért egy gyógytornásszal dolgozott, hogy ellensúlyozza a növekedésüket.

"Amikor szünetet tartottam Ausztráliában, a masseter [izmok] egyszerűen megnőttek" - magyarázta egy vállrándítással az egykori Disney Channel-sztár, akinek korábban, 2013-ban már eltört egyszer az állkapcsa. A rajongók először 2021 áprilisában figyeltek fel Efron átalakult arcára, ami olyan pletykákhoz vezetett, hogy a színész kés alá feküdt. A következő hónapban barátja, Kyle Sandilands tagadta, hogy Efron műtétet végeztetett volna.

"Ez olyan, mintha egy Picassót kapnánk, és egy gyerek ujjal festene rá" - viccelődött Sandilands a The Kyle and Jackie O rádióműsorban 2021 májusában - "Minek vesződnénk vele? ... Én tudnám, ha plasztikai műtétje lett volna".

A sérülés egy összetört állkapocsból eredt, magyarázta a színész a Men's Healthnek. Efron édesanyja, Starla Baskett volt az, aki beavatta fiát a plasztikai műtéttel kapcsolatos spekulációkba, mivel ő inkább távol tartja magát a közösségi médiától.

A Megint 17 sztárja nem tűnt megilletődöttnek, és a Men's Health-nek elmondta: "Ha annyira érdekelne, hogy mások mit gondolnak rólam, mint amennyire talán gondolják, akkor biztosan nem lennék képes a munkámat végezni".

Efron elismerte, hogy a rágóizmai "nagyon-nagyon nagyra nőttek" tavaly, amikor szüneteltette a fizikoterápiát. Az interjúban mesélt további sérülésekről, a kificamodott válltól és az elszakadt térdszalagtól kezdve a csuklótörésen át a kirobbant hátáig, bár ezek akkor történtek vele, amikor edzett. Efron mostanában figyelmes edzésprogramot folytat jógával, nyújtással és önmasszázzsal. Korábban, például a Baywatch forgatása alatt szigorúan edzett.

A sztár részletesen beszámolt az álmatlansággal, depresszióval és agorafóbiával folytatott küzdelmeiről.

A Zac Efronnal a Föld körül sztárja, aki csak hat hónappal a forgatás befejezése után érezte jobban magát, így emlékezett vissza: "Nagyon nehéz volt újra összeszednem magam. Végül azt könyvelték el, hogy túl sok vízhajtót szedtem túl sokáig, és ez valamit összekuszált bennem".

Efron megjegyezte, hogy agorafóbiában is szenved: "Egyszerűen nem megyek ki" - osztotta meg, és a "nagy csoportokban lévő embereket" nevezte meg szorongásos rendellenessége "kiváltó okának", amelyet a zsúfolt helyekre való belépéstől való extrém félelem jellemez.

Efron új filmje, a Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja hamarosan az Apple TV+-on. Mutatjuk az előzetest idelent.

dráma | háborús

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnamban harcolnak. több»